Абсолютно подкрепям!Имам в предвид не само горе посочените данни,а цялата тема.Като гледам възрастта на повечето пишещи тук(не знам колко е вярна),да не забравяме,че и децата ни играят тази игра.Нали не очакваме от тях да имат кой знае какво стратегическо,отборно и т.н. мислене...(а може и да имат и да са по добри играчи..не знам)..Предполагам че има и много хора,които играят само за забавление,а не на всяка цена победа и трупане на %...Естествено всеки се дразни от загуба и на всеки му е приятно когато отбора победи,но чак пък толкова драматични преживявания и изказвания "домати","нобове","идиоти" ,ми се виждат пресилени...Не може да очакваме в играта да влизат само военни стратези и експерти...Ами предложете на разработчиците да направят секции...примерно- "велики играчи","чат пат велики","средни","що годе биват","домати","нобове"...и т.н. ...и всеки да си избира къде да играе...Все пак да не забравяме,че играта и наливането на реални пари в нея,са доброволно начинание и предполагам всеки е запознат с процеса "uninstal"
Успешен ден и приятна игра на всички
Успешен ден и приятна игра на всички
Comment