Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Още няколко дена така и WOT могат да д ат таратора от моя страна !

Comment

Как е при вас ?Аз още не мога да вляза!Не мога и да им се обадя защото съм скаран с тях!Чакам да свърши договора ми с тях(септември)и да им изхвърля техниката заедно с някой техен техник!Последния път летя само техника!

Comment

Ако си оправят нета днес дали ще пуснат по един ден премиум за компенсация? ;/
        У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
        Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Първо ми казаха до 17 часа сега до 18 или 19 часа преди време бях без компютър няколко дена на края установих че без него е по добре та за една игра ли !!!!

Comment

Я си кажете мнението за нета на М ТЕЛ !?

Comment

Имам връзка!!!

Comment

пак няма връзка!

Comment

До колкото разбрах гафът е на Виваком и страдат всички, които взимат нет от тях (включително и по-малките доставчици).
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                    До колкото разбрах гафът е на Виваком и страдат всички, които взимат нет от тях (включително и по-малките доставчици).
                    Така е...уж обещаха да го оправят до 18 ч.,но доста по късно се оправи при мен...

Comment

Бе и аз не мога да се кънектна.
                      Ясно, значи бягам по задачи...

Comment

Интересно, има 2000 човека чакащи за битка, 1/3 от тях Т8 и въпреки това аз чакам повече от минута...явно не може д ами намери чак такива идиоти че гарантирано да загубим....

Comment

поправка, вече 2/3 са Т8......а в следващият момент дори 3/4......пускам Т6 и ме пуска на 10-тата секунда...с Т8-ци които уж ги нямаше до преди малко....тази седмица руснаците са ми особенно противни...не само заради играта

П.П. как смятате, дали не паднахме особенно мизерно?
                          Не знам каква е причинат ано от няколко месеца ММ-а се гаври особенно упорито..а най-лошот е че има още половин година премиум и МНОГО ме е яд.

Comment

Да си призня без бой и аз До сега 2-3 ми се е случвало да цапна някой от отбора с който играя,поради хаоса който настъпва на моменти!Вчера смених на Stug-а оръдието с 10.5 за забавление.Пълзим с два Stug-a и един М4 из храсталаците на Химелсдорф и светка един.В тоз момент нашия Stug-a пред мен реши да пресече пътя!One shot - one kill 350 демидж.С първия изстрел в играта!!Та ми се извинявах в общия чат,после го намерих и там му писах.Голям срам!!!С Хетцера преди играех с това оръдие за малко.Изпитанията на оръдието мина добре,но не и за мен!

Comment

Много хора не мислят като карат. А да минеш пред оръдието на танк, който се готви да стреля е страшна глупост.
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ето това се получава, когато застреляш някой от твоя отбор - нищо, че той е пълен дебил!?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X