Още няколко дена така и WOT могат да д ат таратора от моя страна !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеДо колкото разбрах гафът е на Виваком и страдат всички, които взимат нет от тях (включително и по-малките доставчици).
Comment
-
поправка, вече 2/3 са Т8......а в следващият момент дори 3/4......пускам Т6 и ме пуска на 10-тата секунда...с Т8-ци които уж ги нямаше до преди малко....тази седмица руснаците са ми особенно противни...не само заради играта
П.П. как смятате, дали не паднахме особенно мизерно?
Не знам каква е причинат ано от няколко месеца ММ-а се гаври особенно упорито..а най-лошот е че има още половин година премиум и МНОГО ме е яд.
Comment
-
Да си призня без бой и аз До сега 2-3 ми се е случвало да цапна някой от отбора с който играя,поради хаоса който настъпва на моменти!Вчера смених на Stug-а оръдието с 10.5 за забавление.Пълзим с два Stug-a и един М4 из храсталаците на Химелсдорф и светка един.В тоз момент нашия Stug-a пред мен реши да пресече пътя!One shot - one kill 350 демидж.С първия изстрел в играта!!Та ми се извинявах в общия чат,после го намерих и там му писах.Голям срам!!!С Хетцера преди играех с това оръдие за малко.Изпитанията на оръдието мина добре,но не и за мен!
Comment
Comment