Тогава по тази логика има ли полза от графа"Оплакване"?Работи ли въобще?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Ами то над 7 тиър,почти всичко е измислица!Има и реални танкове,но се броят на едната ръка.Руското недорузомение е,че срещу тези измислици стоят реални танкове!Спокойно идиотите могат да пуснат кораба на Хан Соло,срещу 10 тиър.Или от онези двукраките,пак от Междузвезни войни!Честно казано аз като инсталирах играта не знаех,че е руска!Ако знаех,нямаше начин...но ме грабна графиката и гейма и така до сега.Абе вижда и се края на моя комп!Определено!don4o написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]23856[/ATTACH] Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!
Comment
-
Тоя плевник пък да е чак невидим.don4o написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]23856[/ATTACH] Ето това се получи при невидимата ми среща с немската измислица WT auf E 100!!!!Трябва да ги забранят!!
Клан [8282] .
Comment
-
По подобни и по други причини, от месеци играя 5 - 7 тиър и рядко посягам на по-големите машини.Bloksir написа Виж мнениеАми то над 7 тиър,почти всичко е измислица!...
Comment
-
Колега,думата (невидима) я употребих в смисъл че не видях от къде ме разстреляха!!!alfbandi написа Виж мнениеТоя плевник пък да е чак невидим.
Comment
-
Не е истина просто, 100% загуби...дори спечелени битки ги губихме...ама комплексна гавра. ММ-то- отбори Т8, само аз с чик-чи ри, зеолен, те с 5 зелени + патладжан...резултат амного на малко...но дори когато ММ-та се представи нормално (само една битка) аз си надрусах сума щета...и пак загуба...една камара от топ танковете с нула щета
Comment
-
Аз за това в такива дни нагоре от тиър 5 не припарвам,поне да знам,че най-вероятно играя с нюбове които не разбират а не да се чудя как аджеба шамандурата Х е взел тиър 10 танкът Y с толкова лоша игра.Gaden Gogi написа Виж мнениеБррр, покрай това възкресение всякакви 43%-тови зомбита са изпълзели... и не стига това ами влизат по двама в платун...гнЪс
Comment
-
Концентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите. Сега направо не се трае. Как ми се иска да имам права да раздавам банове и да трия акаунти. Бързо щях да ги върна в Тиер 1, за да научат един път какво се очаква от тях. Удоволствието в такива дни от играта е с отрицателен знак!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Карай я по спокоMu3epHuk написа Виж мнениеКонцентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите. Сега направо не се трае. Как ми се иска да имам права да раздавам банове и да трия акаунти. Бързо щях да ги върна в Тиер 1, за да научат един път какво се очаква от тях. Удоволствието в такива дни от играта е с отрицателен знак!
Вчера загуба след загуба на врътки
Винаги съм в първата тройка по демидж,но губим!Ма не ми пука,каквото такова.Сетя се по някой време за статса,погледна,усмихна се и играя
Има всякави играчи,слаби добри,нафантазирани.Има които следят всяка стотна от статса и т.н.
От месец-два моя статс не се е променил май.Сигурно има значение,че играя с машини,които не правят повече от 150 демидж при изстрел
Comment
-
Най-смешното е че тези същите малоумници практически не могат да се класират за наградите в мисиите, особенно ако критерият не е "топ 10 а "топ 5".Mu3epHuk написа Виж мнениеКонцентрацията на малоумници в играта е правопропорционална на щедростта от мисиите.
Comment
-
Така е! Артилерията е най-гадното нещо в тази игра!alfbandi написа Виж мнениеМалко я орязаха артилерията,пак са си разпасали коня. Просто е неиграемо при 3/4 артита 8/9 тиер.
Comment

Comment