Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

veso_t написа Виж мнение
    хахахах
    Нема такива филми, да беше отговорил веднага ,че си съгласен
    Някакси пропуснах монета в който станах длъжен нещо да правя за тебе. Отделно в разговора който се водеше става дума за Т10-ки, х-броя за y-битки.

Comment

feersum написа Виж мнение
      Пример:

едит: оф, това трябваше да е едит на предния ми пост. Съжалявам.
      Ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ееееее, що така бре, спойлер такъв
      Развали цялата интрига
      Пълно проучване още на първата линия - 830 средно на битка..........
      Обаче съм забелязал, искаш ли да накараш българина да мисли - посегни му към портмонето.
      Действа безотказно.

Comment

feersum написа Виж мнение
        Пример:

Легкий танк МС-1 [Стоковый] -> Легкий танк БТ-2 -> Легкий танк БТ-7 -> Легкий танк А-20 -> Средний танк Объект 430
        Стоимость минимального исследования:
        15 538 810
        760 850 (30 434)
        За яснота да беше писал коя цифричка, какво точно показва.

Comment

veso_t написа Виж мнение
          Хайде по друг начин- вземи целия опит, необходим до някоя Т10 и ми кажи за необходимите 1166 битки какъв среден опит ще докараш и каква статистика ще имаш.
          .
          Та съгласно таблицата от по-горе при 680 среден опит на бират абиха му трябвали 1015 битки да стигне Т-62, и още да кажем 400 за Об.140...което ще рече СРЕДНО 700 и малко битки за 2 Т10-ки, значи има мегдан от колко, 900 битки да играе лажерно и да гринди парички...или просто да да ги развива напълно (което съвсем не винаги има смисъл).

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
            Някакси пропуснах монета в който станах длъжен нещо да правя за тебе. Отделно в разговора който се водеше става дума за Т10-ки, х-броя за y-битки.
            veso_t написа Виж мнение
            ГаденГоги, недей ми смята сега, съгласен ли си или не си съгласен

Виж ся, на всички ЧИТАТЕЛИ стана ясно кой, какво и как.
            Аре жив и здрав.
            Поне се наядоха хората с пуканки

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              За яснота да беше писал коя цифричка, какво точно показва.
              Мой пропуск, коригирах.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

veso_t написа Виж мнение
                Виж ся, на всички ЧИТАТЕЛИ стана ясно кой, какво и как.
                Аре жив и здрав.
                Поне се наядоха хората с пуканки
                Да на читателитеим стана ясно, а ти бидейки писател явно не вдеваш

Comment

Да на читателитеим стана ясно, а ти бидейки писател явно не вдеваш
                  Хахахаххахахахах
                  Кажи една сметка да ти пратя 5 лева за развлечението

Comment

Та съгласно таблицата от по-горе при 680 среден опит на бират абиха му трябвали 1015 битки да стигне Т-62, и още да кажем 400 за Об.140...което ще рече СРЕДНО 700 и малко битки за 2 Т10-ки, значи има мегдан от колко, 900 битки да играе лажерно и да гринди парички...или просто да да ги развива напълно (което съвсем не винаги има смисъл).
                    Последното определено няма смисъл, просто си чеша крастата по тоя начин. Контактувам с много хора джиткащи танкчета и никой, абсолютно никой не си утежнява играта с подобни изпълнение (елитен+ АС - за да го смятам изгринден).

А за горната сметка, държа да подчертая, че е правена изцяло върху постижения - без премиум. Ако се отчете бонус-премиума при гриндене, цифричките стават други.

Comment

Я и аз да се намърдам между шамарите!
                      Та ето статистиката на един мой съкланник Click image for larger version

Name:	shot_348.jpg
Views:	1
Size:	257.2 КБ
ID:	539338 Click image for larger version

Name:	shot_349.jpg
Views:	1
Size:	280.8 КБ
ID:	539339 пича е с 963 битки и има вече 165 боя на тиър 8 танк с това темпо най-много на 1500 битки ще изкара десетката а няма нито един премиум танк,отделно че не е и убер добър играч 48% победи така че напълно възможно е не за 9000 а за 2000 да направиш тиър 10.
                      А аз говоря в качеството си на човек с 9000 боя и 0 тиър 10 танка,имам 4 тиър 8 в гаража но нямам нерви да гриндя нагоре,просто продължителната игра с един и същ танк ме отегчава а има хора за които едната цел в играта са тиър 10 танковете.

Comment

А за горната сметка, държа да подчертая, че е правена изцяло върху постижения - без премиум. Ако се отчете бонус-премиума при гриндене, цифричките стават други.
                        Е с премиум над 1000 exp. средно и нещата стават още по-бързо

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                          с 963 битки и има вече 165 боя на тиер 8 танк с това темпо най-много на 1500 битки ще изкара десетката а няма нито един премиум танк,отделно че не е и убер добър играч 48% победи така че напълно възможно е не за 9000 а за 2000 да направиш тиър 10.
                          Къде 2500 по-скоро, нормално.
                          голямото гриндене е точно на т7 ( с Т29 е удовослтвие), Т32 и М103, това са над половината от необходимите точки.
                          Въпроса беше за 1166 битки кой може да го направи.

Comment

veso_t написа Виж мнение
                            Въпроса беше за 1166 битки кой може да го направи.
                            По точно въпросите са два. - 1/ Може ли да се направи практически ( защото теоретично е безпроблемно) ? и 2/ Има ли смисъл начинаещ играч да го гони?

На първия въпрос бих отговорил така: - Ако 10-ката е единствена цел на играча, то е възможно, но трудно. Във всички други ситуации само утежнява играта на начинаещия и му отнема удоволствието.

Относно втория съм категоричен: - Абсолютно безпредметно е начинаещ играч да вади скоростно първа 10-ка, с която тепърва да трупа игрови умения. Практиката сочи че коректно разбиране на играта и придобиването на необходимите игрови рефлекси се изгражда средно за около 10 000 битки. Добре е достигайки това ниво, геймъра да има поне две ( за предпочитане 3-4 ) оборудвани 10-ки, със по миниум 250-300 битки на всяка. Тези битки, биха му позволили практически да усети поведението на машинката и да започне да реализира потенциала и.

Разбира се говорим много теоретично. Възможни са редица вариации, променящи основно тези цифри. Например игра със акаунта на приятел, брат, колега до създаването на собствен, а понякога и след това. Наливане на реални средства. Сериозна подготовка със хиляди битки на всеки тестови сървър. Теоретично подковаване от клан, клипове, форуми. Специализиране върху само един клас машини, ограничавайки интереса си към другите, само до въздействието, което имат върху съответния клас. Умения на геймъра от сходни игри ... и още такиви нещица..
                            Last edited by bigbeer; 10-03-2014, 20:15.

Comment

По точно въпросите са два. - 1/ Може ли да се направи практически ( защото теоретично е безпроблемно) ? и 2/ Има ли смисъл начинаещ играч да го гони?
                              + за въпросите, и за отговорите

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                                Я и аз да се намърдам между шамарите!
                                Та ето статистиката на един мой съкланник [ATTACH=CONFIG]23293[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]23294[/ATTACH] пича е с 963 битки и има вече 165 боя на тиър 8 танк с това темпо най-много на 1500 битки ще изкара десетката а няма нито един премиум танк,отделно че не е и убер добър играч 48% победи така че напълно възможно е не за 9000 а за 2000 да направиш тиър 10.
                                А аз говоря в качеството си на човек с 9000 боя и 0 тиър 10 танка,имам 4 тиър 8 в гаража но нямам нерви да гриндя нагоре,просто продължителната игра с един и същ танк ме отегчава а има хора за които едната цел в играта са тиър 10 танковете.
                                С това темпо ... на 4000 битки може и да вземе т10 танк.

Comment

Working...
                                X