Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа Виж мнение
    За разлика от тебе мога и да чета и да смятам.
    Чукчи писатель, не читатель.
    Повтарям:
    6 бр. Т10 за 7 к битки , т.е. средно по 1166 битки за 10-ка, може да изкара само супер добър играч. В случая бирата , който с тази статистика е далече далече над средното ниво е изкарал първа Т10 за 2800 битки.

Ако толкова те дразнят тези средно 130 битки, за които си се захванал, ами да беше прочел алтернативния ( и наистина по-точен ) вариант, който дадох:
    Вземаш целия необходим опит от Т1 до Т10, делиш на 1166 и ми казваш с каква статистика се постига такъв среден опит.

ПС.
    И за да затворим темата, да заговорим за пари -
    Правиш сметката, проверявам я.
    Ако резултата е по-нисък от средния експ на бирата за последните 7 дни ( 680 експ средно към днешна дата), аз ти подарявам един месец премиум акаунт.
    Ако е по-висок - ти ми подаряваш.
    Съгласен ли си?
    Както виждаш дори ти давам бонус, защото вземаме норматива на играч с 29 000 битки, а не някой нюби , дето сега си е направил акаунта във ВОТ, както беше рекламирано

Comment

veso_t написа Виж мнение
      дали е в състояние да го направи сега (без ползване на свободен опит, от Т1) - това бирата да си го каже.

Verstanden?
      Ekсперимента може лесно да се уреди, но няма предизвикателство в него. Че е теоретично постижимо спор мисля, няма. Въпроса по-скоро е как точно става на практика. Правил съм го на акаунтите на приятели и ми отнема около 800 битки + - 100 тина за различните линии. Много лесно може да си го изчисли всеки, на база средния опит, който има с отделните машини и сбора необходим опит до конкретната 10-ка. А и предложенитето е грешно адресирано. Как го е постигнал би могъл да каже Импереца при добро желание.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
        Че е теоретично постижимо спор мисля, няма. Въпроса по-скоро е как точно става на практика. Правил съм го на акаунтите на приятели
        Ами то естествено че не това е спора, нали уж всеки просто добър играч може да го направи... и няма смисъл да вика приятели да му изкарават 10-ките
        Империала предполагам просто е много добър играч и просто не е съобразил , че е доста над средното.

Comment

ГаденГоги, недей ми смята сега, съгласен ли си или не си съгласен

Comment

Аз почвам втория пакет пуканки (в офиса имаме микровълнова)
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Ооо вие ме взехте прекалено буквално.

според noobmeter:
              Performance Rating: 1,756 (Very good)
              Efficiency Rating: 1,748 (Unicum)
              WN7 Rating: 1,743 (Excellent)
              WN8 Rating : 2,281 (Excellent)

Но да, тук-там съм спестявал, например Bat Chat го взех когато беше 9ка. Т30 имах още отдавна и спестих цяла линия като го направиха Т9 TD, само трябваше да изработя 200К xp за Е4.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                Аз почвам втория пакет пуканки (в офиса имаме микровълнова)

Трай сега там
                ГаденГоги, нали първо ще се разберем за коя Т10 ще го смятаме?
                Така че няма що да хабиш ексела предварително

Comment

Imperial написа Виж мнение
                  Ооо вие ме взехте прекалено буквално.

според noobmeter:
                  Performance Rating: 1,756 (Very good)
                  Efficiency Rating: 1,748 (Unicum)
                  WN7 Rating: 1,743 (Excellent)
                  WN8 Rating : 2,281 (Excellent)

Но да, тук-там съм спестявал, например Bat Chat го взех когато беше 9ка. Т30 имах още отдавна и спестих цяла линия като го направиха Т9 TD, само трябваше да изработя 200К xp за Е4.
                  Да, но стана забавно
                  Благодаря ти,че си публикува данните.
                  Аз се закачих за темата колкото някой новобранец ако чете да не остане с погрешни (само)очаквания.
                  Не че тук останаха новбранци де.

Comment

Леле, какво направихте, карате ме и аз да се хвана за ексела...
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

veso_t написа Виж мнение
                      ГаденГоги, недей ми смята сега, съгласен ли си или не си съгласен
                      Нали не смяташ че ще седна в офиса да ги правя тези сметки?

Comment

veso_t написа Виж мнение

Трай сега там
                        ГаденГоги, нали първо ще се разберем за коя Т10 ще го смятаме?
                        Така че няма що да хабиш ексела предварително
                        Не, няма да се разберем защото това го няма в предварителните условия.
                        Иначе като ти сметна за Т-62 и Об140 и ги разделим за да получим СРЕДНО, и ептен забавно ще стане.

Comment

feersum написа Виж мнение
                          Леле, какво направихте, карате ме и аз да се хвана за ексела...
                          То някъде имаше софтуерче което го смяташе...ама няма кой да търси

Comment

То някъде имаше софтуерче което го смяташе...ама няма кой да търси
                            www.wotdb.ru - директно си показва от танк до танк колко опит иска. Показва два варианта - с пълно изследване на всички модули или само с най-бързо минаване.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Не, няма да се разберем защото това го няма в предварителните условия.
                              хахахах
                              Нема такива филми, да беше отговорил веднага ,че си съгласен
                              Аре казвай да или не, че да не се отметна и от хендикапа дето ти го дадох и да вземем не максималния (680) ами средния ( 561) експ на бирата, че тогава кво ще правиш не знам
                              И не забравяй, че писах целия експ

Comment

feersum написа Виж мнение
                                www.wotdb.ru - директно си показва от танк до танк колко опит иска. Показва два варианта - с пълно изследване на всички модули или само с най-бързо минаване.
                                Пример:

Легкий танк МС-1 [Стоковый] -> Легкий танк БТ-2 -> Легкий танк БТ-7 -> Легкий танк А-20 -> Средний танк Объект 430
                                Минимално изследване:
                                15 538 810 кредита
                                760 850 опит (30 434 злато за конверсия на опит)
                                Пълно изследване:
                                16 360 370 кредита
                                968 225 опит (38 729 злато за конверсия на опит)

Легкий танк МС-1 [Стоковый] -> Легкий танк Т-60 -> Легкий танк Т-70 -> Легкий танк Т-80 -> Средний танк Объект 430
                                Минимално изследване
                                15 529 090 кредита
                                762 630 опит (30 506 злато за конверсия на опит)
                                Пълно изследване:
                                16 332 800 кредита
                                963 455 опит (38 539 злато за конверсия на опит)

Легкий танк МС-1 [Стоковый] -> Легкий танк Т-26 -> Легкий танк Т-46 -> Легкий танк Т-50 -> Средний танк Объект 430
                                Минимално изследване
                                15 585 360 кредита
                                761 685 опит (30 468 злато за конверсия на опит)
                                Пълно изследване
                                16 453 760 кредита
                                972 140 опит (38 886 злато за конверсия на опит)

едит: оф, това трябваше да е едит на предния ми пост. Съжалявам.
                                Last edited by feersum; 10-03-2014, 18:17.

Comment

Working...
                                X