Посиняваш след като треснеш някого поне 2 пъти .Изпробвано! След свършване на отброяването получих един в гъза,обърнах се и го пратих във вечните ловни полета , бан за 1 час ,след 2 игри утрепах още един който прегалопира пред Об.704, само с 1 изстрел и санкции никакви. Май след 2-ри или 3-ти изстрел с поражение по един и същи танк и те праща в гаража.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Е да му *************************************, може ли ВЗ131 с това оръдие дето стреля само в сряда в Т9 игра да е втори по дмг мама им некадърна в устата да ******
Всичките в гъз са правени, да им ********** сестрите грозни да им *******
Светиш, стреляш , декапваш и накрая 21 к назад.......
Мисирки смотани......
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеАко не възразяваш, това за гъза ще го ползвам...хахахахахахаха
много бях подпалил, тъкмо си викам взех му най-сетне мастъра на ВЗ-то, кога гледам аз съм останал сам............
Днес явно цялата сган е наизлязла.
Сега пък С Кромуелчето първи по дмг и медал в Т8 битка......... Това просто няма как да стане с нормални играчи.
С тия четиримата дето ги дупчих ме бяха оставили да се бия сам на пътя, моите олигофрени се бяха изсипали в базата.
С изключение на ВК-то на другите съм им на 2 изстрела, аре 3 ако съм късметлия...
Ама те други идиоти, наливаха се един по един.......
Пак добре ,че поне бихме...
Last edited by veso_t; 08-03-2014, 12:29.
Comment
-
emkirov написа Виж мнениеДа ме извинявате но моето мнение е , че на запад многоо прост народ има ама многоо !
Comment
-
emkirov написа Виж мнениеДа ме извинявате но моето мнение е , че на запад многоо прост народ има ама многоо !
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеА все добри машинки.....ужКлан [8282] .
Comment
-
-
alfbandi написа Виж мнениеТе машинките добри,но като те светнат в началото и получиш един армаган от 8/9 тиер арти ко прайш. Пак е наводнила проклетата артилерия,малко я орязаха!
Comment
-
Човек вече и с любимите си релакс машинки да не смее да излезе, баси. Не ми се мисли ако някой има да гринди от по-скапаните им произведения, какви нерви му трябват.
Поражение
Pearl River 8.3.2014 г. 20:36:08 ч.
StuG III Получено: 1160 23862
: Top Gun, mainGun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Май не напразно съм я отказал, игрицата.
Comment
Comment