Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

uzi71 написа Виж мнение
    Ето това се получава, когато застреляш някой от твоя отбор - нищо, че той е пълен дебил!?
    Нищо! Хубаво си направил. Да мрат едноклетъчните дебили!!!
    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Случая се преглежда от модератор ли за даденото наказание?Критерия какъв е?Иначе с кеф да изпраскаш някой идиот!Оня ден един се разгърмял в базата и удари Шърмана.Ако бях прочел кой е бум с гаубицата!Ила пък да можеше още,докато пише siema да го тресна!

Comment

uzi71 написа Виж мнение
        Ето това се получава, когато застреляш някой от твоя отбор - нищо, че той е пълен дебил!?
        Не е ясно по кое време има ограничения?

Писмено е - до 05.03.2014 до 20 ч 41 мин.

Забрана за 1 ч?
        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Bloksir написа Виж мнение
          Случая се преглежда от модератор ли за даденото наказание?Критерия какъв е?Иначе с кеф да изпраскаш някой идиот!Оня ден един се разгърмял в базата и удари Шърмана.Ако бях прочел кой е бум с гаубицата!Ила пък да можеше още,докато пише siema да го тресна!
          От последния пач насам са затегнали критериите. Не казват конкретно, но според мен е на количество нанесена щета по съотборник.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Тоя идиот М2 Медиум стреля по мен странично с гаубицата си, след което ме изблъска от позицията ми. Обърнах се, пратих в хангара и тогава ми излезе съобщението. Сега съм оцветен в синьо.

Comment

Това е... той си позволява да троли, ти отнасяш контрата.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

това са бели кахъри,можете ли да си въобразите с какви едноклетъчни ме пускаеш вчера, всяка битка да съм 1 или 2-ри по щета и въпреки това да имам 80% загуби.....

Comment

uzi71 написа Виж мнение
                  Тоя идиот М2 Медиум стреля по мен странично с гаубицата си, след което ме изблъска от позицията ми. Обърнах се, пратих в хангара и тогава ми излезе съобщението. Сега съм оцветен в синьо.
                  Аз още първия ден от новия пач посинях по подобен начин
                  След 24 часа се оправи.
                  Внимавай да не одраскаш някой през това време..........

Comment

Аз вчера един не го гръмнах, но му написах на кирилица 4-5 реда детайлна, анатомична, със застъпени възпалителни процеси на отделните органи псувня.
                    Някой като ме изнерви в играта, след битката отварям чат-прозорец с него, написвам му хуубавичко какво мисля за него, евентуално за държавата му и т.н. След като му изпратя съобщението, веднага го вкарвам в списъка с блокирани.
                    Не съм сигурен, но се надявам по този начин той да прочете написаното, но да не може да отговори, защото е блокиран
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                      това са бели кахъри,можете ли да си въобразите с какви едноклетъчни ме пускаеш вчера, всяка битка да съм 1 или 2-ри по щета и въпреки това да имам 80% загуби.....
                      Напълно съм съгласен, пълна отврат! Даже си бях дал няколко дни почивка, но снощи направих грешката да си пусна няколко игри - точно на третата ми прикипя, а на четвъртата директно си наритах компютъра! То бива да имаш тъпи олигофрени за съотборници, ами на всичкото отгоре и самата игра като почне да се гаври с тебе става нетърпимо... Изведнъж от нормален играч те превръща в дебил, който от 12 снаряда едвам уцелва с два и то от тях единия отива във веригата... Върви после играй и побеждавай

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
                        от 12 снаряда едвам уцелва с два :
                        Az много добре си оцелвах (нищо че бях забравил да спра торентите) все бях 1-2 по налята щета, и то при положеие че редовно оставах сам срещу 3-ма....проблемът е че останалите в отбора ги нямаше никакви....айде ММ-да гледа да те държи около 50%...ама 20!!!!!

Comment

Виждаш ли се ти самия,дали си син?Аз като изпращях нашия Stug,си бях бял до края!Водеше с за бройката унищожено-1 докато не утрепах някой.

Comment

Всичко опира до количество щета. Иначе за всеки случаен фраг на съотборник, който е на 5 кръв, ще посиняваш, което е тъпо.
                            Мисля, че се взима предвид и дали в някакъв радиус наоколо има противници.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                              Аз вчера един не го гръмнах, но му написах на кирилица 4-5 реда детайлна, анатомична, със застъпени възпалителни процеси на отделните органи псувня.
                              Някой като ме изнерви в играта, след битката отварям чат-прозорец с него, написвам му хуубавичко какво мисля за него, евентуално за държавата му и т.н. След като му изпратя съобщението, веднага го вкарвам в списъка с блокирани.
                              Не съм сигурен, но се надявам по този начин той да прочете написаното, но да не може да отговори, защото е блокиран
                              Обикновенно моят арсенал в такива случаи се състои от сарказъм,саркастично-реторични въпроси и ако провинението на дебила/дебилите е много голямо и отказват да следват мъдрите ми(в повечето случаи)съвети от израза "BRAINDEAD SCUM".

Comment

Само си хабиш запасите от сарказъм по дебилите... такива вдяват само от 105мм в задната броня

Comment

Working...
                                X