Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

feersum написа Виж мнение
    И за рандом става, за Assault режим. Ако машините на А7-А0 са добре камуфлирани - например ПТ-САУ, могат спокойно да прострелват флага, моста на А5 и идващите по прохода на колона 9, при условие, че има кой да им свети - по 2-3 машини около моста и двата хълма около прохода - D9-D10.
    В битката има само по една артилерия, т.е. не е чак толкова страшно. Ако са повече артилерии и кашоните бъдат засветени - няма къде да бягат.
    veso_t написа Виж мнение
    Рандъм, и то специално при Атака.
    Нямам кой знае какво да добавя към казаното от feeesum.
    Ерленберг не е балансирана карта и не напразно ще я променят.
    Над 60-65 % от битките в режим се печелят от атакуващия отбор.
    Основно с ръш от 6-7-8 жълто-зелени танка по 1-2 линията и ТД подкрепа от хълма на Г1 май се падаше.
    Защитниците обикновено измират на А/Б 1/2/3 , освен ако не са 2:1, което никога не става.
    След това масата по А/Б през моста към капа, другите през средния мост и играта свършва.
    По 9-0 защитниците имат аналогично предимство в терена, много рядко става пробив там. Но пък става нещо друго - увличане в избиване на червено-кафявите атакуващи и отиват чак към К7/8 и после не могат да се върнат навреме да декапват.(Лично няколко пъти съм губил с Топгън по този начин.)
    От друга страна като се скупчат на двата хълма избиват всичко около капа.
    Особено пък ако някой с тежко желязо се жертва да умре на моста ... никакъв шанс за атакуващите, губят по време. Но това вече в рандъм съм го видял само 2 пъти и дори не знам дали беше нарочно
    Така съм съгласен, но ситуацията която описвате е мааааалко различна от това на снимките Ако има хора на сградите до моста и някъде на D8-9 всичко е ок, но преминаването през моста и като цяло загубата на линията D 7-8-9, поне в моята практика води до неминуема загуба, защото всички на А9-10 са подложени на кръстосън огън.
    P.S. Номера с блокирането на моста е определено много готин - за пръв път го видях, когато един взвод ИС-ове ги беше захвърлило в бой 9-то ниво. Пичовете само се паркираха напреки на моста, умряха там и врага докато ги избута, времето свърши Един път и аз го направих този номер с КВ-5 в един напълно безнадежден бой - резултата беше 12:3 за врага и пак паднаха, защото средните танкове не можаха да ми избутат трупа В чата ме обвиниха във всички смъртни грехове

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
      Така съм съгласен, но ситуацията която описвате е мааааалко различна от това на снимките Ако има хора на сградите до моста и някъде на D8-9 всичко е ок, но преминаването през моста и като цяло загубата на линията D 7-8-9, поне в моята практика води до неминуема загуба, защото всички на А9-10 са подложени на кръстосън огън.
      P.S. Номера с блокирането на моста е определено много готин - за пръв път го видях, когато един взвод ИС-ове ги беше захвърлило в бой 9-то ниво. Пичовете само се паркираха напреки на моста, умряха там и врага докато ги избута, времето свърши Един път и аз го направих този номер с КВ-5 в един напълно безнадежден бой - резултата беше 12:3 за врага и пак паднаха, защото средните танкове не можаха да ми избутат трупа В чата ме обвиниха във всички смъртни грехове
      Да де, ние описахме идеалната ситуация, на снимките е различно

А блокирането е класика, едно време в клановите го правехме, когато играехме за равен от преди въвеждането на физиката и подвижните трупове - - просто блокираме трите моста напреко с по един Маус и дотам

Освен това в следващия пач точно до моста ще има брод...
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Оня ден се записахме с приятели да участваме в WarGaming Фън купата - 5 на 5.

Седим снощи, чакаме. Първа битка - 05.02.2014, 20:05 наше време. Става 20:15 часа наше време, все още няма покана за битката... И прас - излиза съобщение за техническа загуба. Дотам с турнира.
        Пуснахме тикети, чакаме да видим какво ще стане.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

А ние се чудим откъде се вземат чак толкоз дебелоиди в играта...

Comment

Изгледах клипа на Джов. Почувствах се много гадно. Аз обичам и харесвам тази игра. Старая се, доколкото мога. От друга страна обаче - едно алчно и най-важното ТЪПО копеле, си пуска там някаква бот-програмка и ми засира всичките усилия. И това явление се множи. Аз съм интелигентен и умен човек, а някакво едноклетъчно ми трови живота. Тъпите просперират! Този свят ще бъде унищожен от глупавите хора. И децата им, които са още по-глупави!
            Дано този клип бъде взет насериозно от WG. Защото аз работя и печеля слава Богу добре и когато поискам или се наложи, мога да им платя. Реални пари. Едноклетъчното няма собствени приходи, освен ако татко-дебил е заможен новобогаташ, но все пак масата едноклетъчни са неплатежоспособни.
            Нека си направят сметката от кого могат да изкарат повече пари.
            Last edited by BacillusBulgaricus; 06-02-2014, 21:08.
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
              Изгледах клипа на Джов. Почувствах се много гадно. Аз обичам и харесвам тази игра. Старая се, доколкото мога. От друга страна обаче - едно алчно и най-важното ТЪПО копеле, си пуска там някаква бот-програмка и ми засира всичките усилия. И това явление се множи. Аз съм интелигентен и умен човек, а някакво едноклетъчно ми трови живота. Тъпите просперират! Този свят ще бъде унищожен от глупавите хора. И децата им, които са още по-глупави!
              Дано този клип бъде взет насериозно от WG. Защото аз работя и печеля слава Богу добре и когато поискам или се наложи, мога да им платя. Реални пари. Едноклетъчното няма собствени приходи, освен ако татко-дебил е заможен новобогаташ, но все пак масата едноклетъчни са неплатежоспособни.
              Нека си направят сметката от кого могат да изкарат повече пари.
              Как да не плащат. Виж, че всеки втори бот има танкове за по 50-100 евра...

Comment

Има да, ама нека се махнем нормалните играчи, нека опустеят сървърите, пък нека чакат Бързоизоставащите да им пълнят касичката.
                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Работата се оказа дебела, и Муразор е писал.

Comment

Смекчете малко тона). И Муразор и особено Джов са вътрешни хора на варгейминг. Те едва ли двамата заедно по едно и също време правят на една и съща тема видеа. Още по малко на своя глава хейтят едновременно. По скоро, според мен, това е дълбока конспирация на ВГ, един вид народа поставя въпрос, те го решават и играта става готина.

Comment

Муразор не е много вътрешен за WG.

Иначе според мен леко преиграват на тази тема с ботовете. Просто играта е супер масова вече (200 000+ на евро сървъра и над милион на руския в пиковете) и се навъдиха всякакви индивиди. Нивото неизбежно пада. По-стари играчи се отказват или си дават дълги почивки. Мързеливците се чудят как бързо да прогресират по-бързо. Има ботове, има афакаджии, има аматьори назобани с премиумни танкове и прочие.
                      Не съм играл активно от месец, но до Нова година ситуацията не беше чааааак толкова зле.
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

снощи (в пиковите часове че то след 1:30-2 ХВМ-а е ЧЕРВЕН!!!) през 2 боя имаше бот ! стои и в момента в които стреляш в него обръща купола и на автоприцел стреля по теб до момента в който някои друг стреля по него и тогава обръща оръдието към него... кошмар!!! с ХВМ се познават веднага още преди да почне боя ... 4 значното(!!!!!) им КПД е 1 или 2 масово и рядко стига до 200(!!!!) и са под 45% победи... влизаш им на статистиката а там е ... мамата ... 100-200дмг средно на танк от високо ниво!?!?!?!
                        редовно гледам стриимовете на по известните играчи и от седмица насам срещат поне по един бот лично и се вижда как работи всичко интересното е че до сега такъв наплив на ботове не се забелязваше

Comment

1951 написа Виж мнение
                          Муразор не е много вътрешен за WG.

Иначе според мен леко преиграват на тази тема с ботовете. Просто играта е супер масова вече (200 000+ на евро сървъра и над милион на руския в пиковете) и се навъдиха всякакви индивиди. Нивото неизбежно пада. По-стари играчи се отказват или си дават дълги почивки. Мързеливците се чудят как бързо да прогресират по-бързо. Има ботове, има афакаджии, има аматьори назобани с премиумни танкове и прочие.
                          Не съм играл активно от месец, но до Нова година ситуацията не беше чааааак толкова зле.
                          Не съм някакъв топ играч но напълно съм съгласен с теб !

Comment

Една статия за ботовете:

Според нея на EU сървърите има над 100 000 (сто хиляди) продадени лиценза за (може би) най-добрият бот в момента - TankLeader. A WG си правят пас - според мен защото повечето от ползвателите на ботове си плащат и за премиум акаунт.

Comment

feersum написа Виж мнение
                              Една статия за ботовете:

Според нея на EU сървърите има над 100 000 (сто хиляди) продадени лиценза за (може би) най-добрият бот в момента - TankLeader. A WG си правят пас - според мен защото повечето от ползвателите на ботове си плащат и за премиум акаунт.
                              To от тази статия почна истерията.
                              Обаче, Silentstalker е малко drama queen и често преиграва. Статията за ботовете се базира на разговор с някакъв тип, който уж бил супер-дупер експерт по темата. Може да е, може да не е. Може нещата, които говори да са истина, може да не са. Един източник, не е източник. Това всеки журналист (истински) го знае.
                              Това, че TankLeader има над 100 000 продадени бройки го пише на техния сайт, което не е източник. Дали са 100 000, 1 000 000 или 10 000, никой не може да каже точно.

Че има ботове, има. Това е ясно от много отдавна. Колко са е отделен въпрос. Лично за мен едва ли са чак толкова много. Вероятно доста под 1% от играчите са ботове, а другото са просто много лоши играчи набедени за ботове. То и аз имам танкове са 45 - 46% победи, без да съм бот
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Така е, статията си е написана в стил "драматичен журнализъм". Аз съм склонен да вярвам донякъде само на частта с финансовата изгода за WG.

Comment

Working...
                                X