uzi71 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
uzi71 написа Виж мнениеЕто това се получава, когато застреляш някой от твоя отбор - нищо, че той е пълен дебил!?
Писмено е - до 05.03.2014 до 20 ч 41 мин.
Забрана за 1 ч?
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеСлучая се преглежда от модератор ли за даденото наказание?Критерия какъв е?Иначе с кеф да изпраскаш някой идиот!Оня ден един се разгърмял в базата и удари Шърмана.Ако бях прочел кой е бум с гаубицата!Ила пък да можеше още,докато пише siema да го тресна!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеТоя идиот М2 Медиум стреля по мен странично с гаубицата си, след което ме изблъска от позицията ми. Обърнах се, пратих в хангара и тогава ми излезе съобщението. Сега съм оцветен в синьо.
След 24 часа се оправи.
Внимавай да не одраскаш някой през това време..........
Comment
-
Аз вчера един не го гръмнах, но му написах на кирилица 4-5 реда детайлна, анатомична, със застъпени възпалителни процеси на отделните органи псувня.
Някой като ме изнерви в играта, след битката отварям чат-прозорец с него, написвам му хуубавичко какво мисля за него, евентуално за държавата му и т.н. След като му изпратя съобщението, веднага го вкарвам в списъка с блокирани.
Не съм сигурен, но се надявам по този начин той да прочете написаното, но да не може да отговори, защото е блокиран
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениетова са бели кахъри,можете ли да си въобразите с какви едноклетъчни ме пускаеш вчера, всяка битка да съм 1 или 2-ри по щета и въпреки това да имам 80% загуби.....
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеот 12 снаряда едвам уцелва с два :
Comment
-
Всичко опира до количество щета. Иначе за всеки случаен фраг на съотборник, който е на 5 кръв, ще посиняваш, което е тъпо.
Мисля, че се взима предвид и дали в някакъв радиус наоколо има противници."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеАз вчера един не го гръмнах, но му написах на кирилица 4-5 реда детайлна, анатомична, със застъпени възпалителни процеси на отделните органи псувня.
Някой като ме изнерви в играта, след битката отварям чат-прозорец с него, написвам му хуубавичко какво мисля за него, евентуално за държавата му и т.н. След като му изпратя съобщението, веднага го вкарвам в списъка с блокирани.
Не съм сигурен, но се надявам по този начин той да прочете написаното, но да не може да отговори, защото е блокиран
Comment
Comment