Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • BacillusBulgaricus
    ветеран
    • Apr 2012
    • 524

uzi71 написа
    Ето това се получава, когато застреляш някой от твоя отбор - нищо, че той е пълен дебил!?
    Нищо! Хубаво си направил. Да мрат едноклетъчните дебили!!!
    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• Bloksir
      редовен
      • Jan 2014
      • 114

Случая се преглежда от модератор ли за даденото наказание?Критерия какъв е?Иначе с кеф да изпраскаш някой идиот!Оня ден един се разгърмял в базата и удари Шърмана.Ако бях прочел кой е бум с гаубицата!Ила пък да можеше още,докато пише siema да го тресна!

Comment

• Eguo
        ветеран
        • Jun 2007
        • 2320

uzi71 написа
        Ето това се получава, когато застреляш някой от твоя отбор - нищо, че той е пълен дебил!?
        Не е ясно по кое време има ограничения?

Писмено е - до 05.03.2014 до 20 ч 41 мин.

Забрана за 1 ч?
        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

• feersum
          Петнохолно алкно
          • May 2011
          • 1270

Bloksir написа
          Случая се преглежда от модератор ли за даденото наказание?Критерия какъв е?Иначе с кеф да изпраскаш някой идиот!Оня ден един се разгърмял в базата и удари Шърмана.Ако бях прочел кой е бум с гаубицата!Ила пък да можеше още,докато пише siema да го тресна!
          От последния пач насам са затегнали критериите. Не казват конкретно, но според мен е на количество нанесена щета по съотборник.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• uzi71
            ветеран
            • Sep 2004
            • 991

Тоя идиот М2 Медиум стреля по мен странично с гаубицата си, след което ме изблъска от позицията ми. Обърнах се, пратих в хангара и тогава ми излезе съобщението. Сега съм оцветен в синьо.

Comment

• feersum
              Петнохолно алкно
              • May 2011
              • 1270

Това е... той си позволява да троли, ти отнасяш контрата.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

това са бели кахъри,можете ли да си въобразите с какви едноклетъчни ме пускаеш вчера, всяка битка да съм 1 или 2-ри по щета и въпреки това да имам 80% загуби.....

Comment

• veso_t
                  редовен
                  • Aug 2013
                  • 162

uzi71 написа
                  Тоя идиот М2 Медиум стреля по мен странично с гаубицата си, след което ме изблъска от позицията ми. Обърнах се, пратих в хангара и тогава ми излезе съобщението. Сега съм оцветен в синьо.
                  Аз още първия ден от новия пач посинях по подобен начин
                  След 24 часа се оправи.
                  Внимавай да не одраскаш някой през това време..........

Comment

• BacillusBulgaricus
                    ветеран
                    • Apr 2012
                    • 524

Аз вчера един не го гръмнах, но му написах на кирилица 4-5 реда детайлна, анатомична, със застъпени възпалителни процеси на отделните органи псувня.
                    Някой като ме изнерви в играта, след битката отварям чат-прозорец с него, написвам му хуубавичко какво мисля за него, евентуално за държавата му и т.н. След като му изпратя съобщението, веднага го вкарвам в списъка с блокирани.
                    Не съм сигурен, но се надявам по този начин той да прочете написаното, но да не може да отговори, защото е блокиран
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• bruchpilot
                      редовен
                      • Jun 2013
                      • 185

Gaden Gogi написа
                      това са бели кахъри,можете ли да си въобразите с какви едноклетъчни ме пускаеш вчера, всяка битка да съм 1 или 2-ри по щета и въпреки това да имам 80% загуби.....
                      Напълно съм съгласен, пълна отврат! Даже си бях дал няколко дни почивка, но снощи направих грешката да си пусна няколко игри - точно на третата ми прикипя, а на четвъртата директно си наритах компютъра! То бива да имаш тъпи олигофрени за съотборници, ами на всичкото отгоре и самата игра като почне да се гаври с тебе става нетърпимо... Изведнъж от нормален играч те превръща в дебил, който от 12 снаряда едвам уцелва с два и то от тях единия отива във веригата... Върви после играй и побеждавай

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

bruchpilot написа
                        от 12 снаряда едвам уцелва с два :
                        Az много добре си оцелвах (нищо че бях забравил да спра торентите) все бях 1-2 по налята щета, и то при положеие че редовно оставах сам срещу 3-ма....проблемът е че останалите в отбора ги нямаше никакви....айде ММ-да гледа да те държи около 50%...ама 20!!!!!

Comment

• Bloksir
                          редовен
                          • Jan 2014
                          • 114

Виждаш ли се ти самия,дали си син?Аз като изпращях нашия Stug,си бях бял до края!Водеше с за бройката унищожено-1 докато не утрепах някой.

Comment

• feersum
                            Петнохолно алкно
                            • May 2011
                            • 1270

Всичко опира до количество щета. Иначе за всеки случаен фраг на съотборник, който е на 5 кръв, ще посиняваш, което е тъпо.
                            Мисля, че се взима предвид и дали в някакъв радиус наоколо има противници.

Comment

• falcon_bg
                              ветеран
                              • Nov 2012
                              • 682

BacillusBulgaricus написа
                              Аз вчера един не го гръмнах, но му написах на кирилица 4-5 реда детайлна, анатомична, със застъпени възпалителни процеси на отделните органи псувня.
                              Някой като ме изнерви в играта, след битката отварям чат-прозорец с него, написвам му хуубавичко какво мисля за него, евентуално за държавата му и т.н. След като му изпратя съобщението, веднага го вкарвам в списъка с блокирани.
                              Не съм сигурен, но се надявам по този начин той да прочете написаното, но да не може да отговори, защото е блокиран
                              Обикновенно моят арсенал в такива случаи се състои от сарказъм,саркастично-реторични въпроси и ако провинението на дебила/дебилите е много голямо и отказват да следват мъдрите ми(в повечето случаи)съвети от израза "BRAINDEAD SCUM".

Comment

• feersum
                                Петнохолно алкно
                                • May 2011
                                • 1270

Само си хабиш запасите от сарказъм по дебилите... такива вдяват само от 105мм в задната броня

Comment

Working...