Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • don4o
    ветеран
    • Dec 2012
    • 613

Здравейте!Както казах купих Д-54 заради по голямата пробивност.Възхитен съм-първа игра и 10 изстрела,10преки попадения,9 пробили!Четири от тези изстрели бяха по един T57 Heavy който загина с 1281 щети от мен!Просто досега не съм играл с такъв кеф!Ще взема след време и другото оръдие и ще сравнявам тогава.

Comment

• kapitango
      новак
      • Sep 2013
      • 10

Как се включва опцията, която да ти показва в горния ляв ъгъл колко демидж си нанесъл сумарно?
      Който стреля първи се смее последен

Comment

• feersum
        Петнохолно алкно
        • May 2011
        • 1270

kapitango написа
        Как се включва опцията, която да ти показва в горния ляв ъгъл колко демидж си нанесъл сумарно?
        Това е опция на XVM мод към играта. В чистата версия на играта няма такава опция. А за последната версия на играта няма още официален XVM, само тестова версия.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• don4o
          ветеран
          • Dec 2012
          • 613

kapitango написа

Comment

• don4o
            ветеран
            • Dec 2012
            • 613

Здравейте!какво да сложа на моя ARL 44-висококачествена оптика или подобрен прицел?

Comment

• Angelmr
              ветеран
              • Jun 2005
              • 1398

Прицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.

И аз имам въпрос за ARL-а. В момента ми е полу стоков без отворено топ оръдие. С дългото оръдие депресията същата ли е? Със сегашното 90мм има прекрасна депресия и добра скорострелност, при повече от адекватна за този тиер бронебойност. А и прицелва много по-бързо. Топ оръдието получава само по-добра бронебойност, която в този тиер рядко се използва на максимум. И ако заради дължината, има редукция на депресията, хич няма и да го слагам. Дори и сега се чудя струва ли си.

Comment

• Alex2004BG
                редовен
                • Nov 2012
                • 167

Angelmr написа
                Прицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.

И аз имам въпрос за ARL-а. В момента ми е полу стоков без отворено топ оръдие. С дългото оръдие депресията същата ли е? Със сегашното 90мм има прекрасна депресия и добра скорострелност, при повече от адекватна за този тиер бронебойност. А и прицелва много по-бързо. Топ оръдието получава само по-добра бронебойност, която в този тиер рядко се използва на максимум. И ако заради дължината, има редукция на депресията, хич няма и да го слагам. Дори и сега се чудя струва ли си.
                WoT Viewer освен колижън модела показва и депресията на оръдията, напред, в страни и назад...

Comment

• don4o
                  ветеран
                  • Dec 2012
                  • 613

Angelmr написа

В момента съм с 90ммF3.Това което забелязах е че отвратително бавно се прицелва дори с прицела който сложих!Освен това с предишното 90ммDCA30 ми зареждаще за 7,62сек. а сега за 8,1сек!Друго засега не забелязах.Успех ти желая!

Comment

• Angelmr
                    ветеран
                    • Jun 2005
                    • 1398

Alex2004BG написа
                    WoT Viewer освен колижън модела показва и депресията на оръдията, напред, в страни и назад...
                    Мерси видях го, еднакви са. Все още не съм сигурен, дали да го ползвам това оръдие. Прицелва забележимо по-бавно. Незначително по-точно е и стреля малко по-рядко при същата алфа. Ще го пробвам, но не съм сигурен дали бронебойността ще компенсира най-вече бавното прицелване. Другите статистики ще ги преживея.

Comment

• Angelmr
                      ветеран
                      • Jun 2005
                      • 1398

don4o написа
                      В момента съм с 90ммF3.Това което забелязах е че отвратително бавно се прицелва дори с прицела който сложих!Освен това с предишното 90ммDCA30 ми зареждаще за 7,62сек. а сега за 8,1сек!Друго засега не забелязах.Успех ти желая!
                      Ф3 свива прицела за 2.9 секунди базово. DCA 45 за 3.4 секунди.

Comment

• don4o
                        ветеран
                        • Dec 2012
                        • 613

Angelmr написа
                        Ф3 свива прицела за 2.9 секунди базово. DCA 45 за 3.4 секунди.
                        Лично за мен се получава доста неприятно забавяне!Точно преди минута се дебнах с един Т-43.Изведнъж ми изскочи на 100 метра странично и понеже бавно свива за малко да го пропусна.Ще трябва да му свиквам!

Comment

• don4o
                          ветеран
                          • Dec 2012
                          • 613

Имам чувство че и купола стана една идея по бавен!

Comment

• feersum
                            Петнохолно алкно
                            • May 2011
                            • 1270

don4o написа
                            Имам чувство че и купола стана една идея по бавен!
                            Ако новото оръдие е по-тежко - възможно е.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• ViktorKitov
                              редовен
                              • Oct 2013
                              • 159

105mm TR е истината, само то има адекватен DPM и Alpha.

Comment

• don4o
                                ветеран
                                • Dec 2012
                                • 613

ViktorKitov написа
                                105mm TR е истината, само то има адекватен DPM и Alpha.
                                И него ще взема!

Comment

Working...