Здравейте!Както казах купих Д-54 заради по голямата пробивност.Възхитен съм-първа игра и 10 изстрела,10преки попадения,9 пробили!Четири от тези изстрели бяха по един T57 Heavy който загина с 1281 щети от мен!Просто досега не съм играл с такъв кеф!Ще взема след време и другото оръдие и ще сравнявам тогава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Това е опция на XVM мод към играта. В чистата версия на играта няма такава опция. А за последната версия на играта няма още официален XVM, само тестова версия.kapitango написа Виж мнениеКак се включва опцията, която да ти показва в горния ляв ъгъл колко демидж си нанесъл сумарно?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
kapitango написа Виж мнениеКак се включва опцията, която да ти показва в горния ляв ъгъл колко демидж си нанесъл сумарно?
Comment
-
Прицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.
И аз имам въпрос за ARL-а. В момента ми е полу стоков без отворено топ оръдие. С дългото оръдие депресията същата ли е? Със сегашното 90мм има прекрасна депресия и добра скорострелност, при повече от адекватна за този тиер бронебойност. А и прицелва много по-бързо. Топ оръдието получава само по-добра бронебойност, която в този тиер рядко се използва на максимум. И ако заради дължината, има редукция на депресията, хич няма и да го слагам. Дори и сега се чудя струва ли си.
Comment
-
WoT Viewer освен колижън модела показва и депресията на оръдията, напред, в страни и назад...Angelmr написа Виж мнениеПрицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.
И аз имам въпрос за ARL-а. В момента ми е полу стоков без отворено топ оръдие. С дългото оръдие депресията същата ли е? Със сегашното 90мм има прекрасна депресия и добра скорострелност, при повече от адекватна за този тиер бронебойност. А и прицелва много по-бързо. Топ оръдието получава само по-добра бронебойност, която в този тиер рядко се използва на максимум. И ако заради дължината, има редукция на депресията, хич няма и да го слагам. Дори и сега се чудя струва ли си.
Comment
-
В момента съм с 90ммF3.Това което забелязах е че отвратително бавно се прицелва дори с прицела който сложих!Освен това с предишното 90ммDCA30 ми зареждаще за 7,62сек. а сега за 8,1сек!Друго засега не забелязах.Успех ти желая!Angelmr написа Виж мнениеПрицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.
Comment
-
Мерси видях го, еднакви са. Все още не съм сигурен, дали да го ползвам това оръдие. Прицелва забележимо по-бавно. Незначително по-точно е и стреля малко по-рядко при същата алфа. Ще го пробвам, но не съм сигурен дали бронебойността ще компенсира най-вече бавното прицелване. Другите статистики ще ги преживея.Alex2004BG написа Виж мнениеWoT Viewer освен колижън модела показва и депресията на оръдията, напред, в страни и назад...
Comment
-
Ф3 свива прицела за 2.9 секунди базово. DCA 45 за 3.4 секунди.don4o написа Виж мнениеВ момента съм с 90ммF3.Това което забелязах е че отвратително бавно се прицелва дори с прицела който сложих!Освен това с предишното 90ммDCA30 ми зареждаще за 7,62сек. а сега за 8,1сек!Друго засега не забелязах.Успех ти желая!
Comment
-
Лично за мен се получава доста неприятно забавяне!Точно преди минута се дебнах с един Т-43.Изведнъж ми изскочи на 100 метра странично и понеже бавно свива за малко да го пропусна.Ще трябва да му свиквам!Angelmr написа Виж мнениеФ3 свива прицела за 2.9 секунди базово. DCA 45 за 3.4 секунди.
Comment
-
Ако новото оръдие е по-тежко - възможно е.don4o написа Виж мнениеИмам чувство че и купола стана една идея по бавен!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
И него ще взема!ViktorKitov написа Виж мнение105mm TR е истината, само то има адекватен DPM и Alpha.
Comment

Comment