А някой може ли да каже каква е ролята на радиостанцията? Струва ли си да харча един чувал с опит за нея?
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Много зависи от конкретния случай.
Например, какъв танк си. Ако си скаут, арти или TD е задължително да имаш най-добрата радиостанция.
Ако, обаче искаш по-бързо да изпълзиш даден танк, може и да не разучаваш радиостанцията. От друга страна, топовите радиостанции на тиър 6 - 7, обикновено се ползват до тиър 9 и е добре да ги разучиш на по-ниските нива.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Убедихте ме. Купих я радиостанцията. То се е видяло, че ще я правя елитна тази Т-34-85. Мислех да пазя опита за да отключа по-бързо КВ-13 и да мина в 7-ми левел танкове. Пък и като му чета характеристиките ми се ще да го подкарам.
Я кажете как сменяте картинките на екипажите и ги правите с мацки?Last edited by kapitango; 20-10-2013, 08:44.Който стреля първи се смее последен
Comment
-
Чел съм, че подобрява значително поведението на двете оръдия.
Вече имам игра, но youtube се заяжда с мен, от 2 часа се опитвам да кача клип за Об. 263...Last edited by ViktorKitov; 20-10-2013, 18:47.Comment
-
Мерси, и по форумите видях че го писаха това, но исках потвърждение, понеже от два пача тези подобрения, идващи от купола, не ги пишат в базовата информация на танка и не знаех дали са променили начина на изписване на базовата информация, или са нърфнали танка. Днес вече сложих подобрения купол и разликата се видя веднага. 2.3 секунди свиване, вместо 2.9, променят много танка. Радвам се, че не послушах съветите за стоков гринд до топово оръдие и чак след това ъпгрейди на купол и двигател.Comment
-
Аз чета едно форумче където информацията е сигурна. Ако знаеш английски е златна мина:Мерси, и по форумите видях че го писаха това, но исках потвърждение, понеже от два пача тези подобрения, идващи от купола, не ги пишат в базовата информация на танка и не знаех дали са променили начина на изписване на базовата информация, или са нърфнали танка. Днес вече сложих подобрения купол и разликата се видя веднага. 2.3 секунди свиване, вместо 2.9, променят много танка. Радвам се, че не послушах съветите за стоков гринд до топово оръдие и чак след това ъпгрейди на купол и двигател.
Comment
-
Не е само свиването, точността от 0.36 става 0.32.Мерси, и по форумите видях че го писаха това, но исках потвърждение, понеже от два пача тези подобрения, идващи от купола, не ги пишат в базовата информация на танка и не знаех дали са променили начина на изписване на базовата информация, или са нърфнали танка. Днес вече сложих подобрения купол и разликата се видя веднага. 2.3 секунди свиване, вместо 2.9, променят много танка. Радвам се, че не послушах съветите за стоков гринд до топово оръдие и чак след това ъпгрейди на купол и двигател.Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Comment