Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
Току що като влязох в акаунта си - видях че съм получил 3000 злато. Мисля си, че може би е заради високо резултат с някой танк - имаше такъв ивент. Може ли някой да ме просветли как да разбера откъде са тия 3000 злато и за какво съм ги получил? Не мога да намеря ивента на сайта на играта и не ми изписва нищо никъде и в профила за да разбера ... ?Comment
-
Награда от ивента с Танк Дестройърите. Днес обявиха победителите и раздадоха златото. И аз взех 3КТоку що като влязох в акаунта си - видях че съм получил 3000 злато. Мисля си, че може би е заради високо резултат с някой танк - имаше такъв ивент. Може ли някой да ме просветли как да разбера откъде са тия 3000 злато и за какво съм ги получил? Не мога да намеря ивента на сайта на играта и не ми изписва нищо никъде и в профила за да разбера ... ?
Явно си се представил добре с някое ТД.
Comment
-
Comment
-
Благодаря за инфото, намерих се, явно със мардера съм го постигнал...http://worldoftanks.eu/en/content/do...rs-TD-winners/
Ето списъка с победителите.
Comment
-
-
Мисията се отнася само за средни танкове от и над тиър 4(само убийствата с такива се броят) и се изпълнява за периода на цялата мисия.Comment
-
Comment
Comment