Здравейте!Както казах купих Д-54 заради по голямата пробивност.Възхитен съм-първа игра и 10 изстрела,10преки попадения,9 пробили!Четири от тези изстрели бяха по един T57 Heavy който загина с 1281 щети от мен!Просто досега не съм играл с такъв кеф!Ще взема след време и другото оръдие и ще сравнявам тогава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
kapitango написа Виж мнениеКак се включва опцията, която да ти показва в горния ляв ъгъл колко демидж си нанесъл сумарно?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
kapitango написа Виж мнениеКак се включва опцията, която да ти показва в горния ляв ъгъл колко демидж си нанесъл сумарно?
Comment
-
Прицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.
И аз имам въпрос за ARL-а. В момента ми е полу стоков без отворено топ оръдие. С дългото оръдие депресията същата ли е? Със сегашното 90мм има прекрасна депресия и добра скорострелност, при повече от адекватна за този тиер бронебойност. А и прицелва много по-бързо. Топ оръдието получава само по-добра бронебойност, която в този тиер рядко се използва на максимум. И ако заради дължината, има редукция на депресията, хич няма и да го слагам. Дори и сега се чудя струва ли си.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПрицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.
И аз имам въпрос за ARL-а. В момента ми е полу стоков без отворено топ оръдие. С дългото оръдие депресията същата ли е? Със сегашното 90мм има прекрасна депресия и добра скорострелност, при повече от адекватна за този тиер бронебойност. А и прицелва много по-бързо. Топ оръдието получава само по-добра бронебойност, която в този тиер рядко се използва на максимум. И ако заради дължината, има редукция на депресията, хич няма и да го слагам. Дори и сега се чудя струва ли си.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПрицел! Тежък танк рядко може да усети ползата от оптика, за сметка на това при 3.4 секунди прицелване на топ оръдието доста ще се поозориш.
Comment
-
Alex2004BG написа Виж мнениеWoT Viewer освен колижън модела показва и депресията на оръдията, напред, в страни и назад...
Comment
-
don4o написа Виж мнениеВ момента съм с 90ммF3.Това което забелязах е че отвратително бавно се прицелва дори с прицела който сложих!Освен това с предишното 90ммDCA30 ми зареждаще за 7,62сек. а сега за 8,1сек!Друго засега не забелязах.Успех ти желая!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеФ3 свива прицела за 2.9 секунди базово. DCA 45 за 3.4 секунди.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеИмам чувство че и купола стана една идея по бавен!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнение105mm TR е истината, само то има адекватен DPM и Alpha.
Comment
Comment