falcon_bg написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
Zerg написа Виж мнениеНе разбирам какво им намирате в тези Ис-ове, които се палят по-лесно от клечка кибрит.Просто го целиш, запалваш и се прибираш.И вече няма ИС
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКолеги, има ли някъде табличка с конкретните цени на ремонта на всеки отделен танк в топова конфигурация?
Във www.wotdb.ru има средна стойност на ремонтите за повечето танкове, но конкретни цени никога не съм виждал. А предполагам, че се променят от пач на пач.
Всъщност мисля да седна да извадя от wotdb в една таблица наличните цени..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Здравейте приятели!Имам следния въпрос-от известно време имам Т-50-2 но се оказа че не ме кефи изобщо!Искам да го продам и да освободя гаража за друг танк който няма постоянно да ме вкарва с кредитите!Въпроса ми е дали можем да очакваме някакво развитие на линията Т-50-2?Да не се наложи да го купувам пак?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте приятели!Имам следния въпрос-от известно време имам Т-50-2 но се оказа че не ме кефи изобщо!Искам да го продам и да освободя гаража за друг танк който няма постоянно да ме вкарва с кредитите!Въпроса ми е дали можем да очакваме някакво развитие на линията Т-50-2?Да не се наложи да го купувам пак?
Малко по-кекав скаут, но и с малко по-добър ММ и по-достъпно финансиране.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеосвен това грозно и "не истинско"Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
mitkoik написа Виж мнениеВ кой от двата европейски сървъра(EU1 и EU2)ме съветвате да играя и имали някаква разлика?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
mitkoik написа Виж мнениеВ кой от двата европейски сървъра(EU1 и EU2)ме съветвате да играя и имали някаква разлика?
Неемперично наблюдение, де. Но определено има по-малко играчи в кланове, по-малко взводове и прочие.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment