If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега се чудя как да постъпя имам две седмици в гаража Т29 и ИС и на двата имам по 10000 опит и всичко без следващия танк в линията ми е взето и се чудя сега кое да взема по напред Т32 или ИС-3 първият съм го тествал за няколко игри на тестовия мисля 8.4 беше и ми хареса ама тогава гърмях със злато а без злато тоя 105мм зверилник в тиър 7 в тиър 10 битка ще бъде едва мъркащо котенце да не говорим,че алфата е леко слабичка за цената на снаряда.
От друга страна е ИС-3 един доста добър танк бързичък с броня и хубаво оръдие,но пък танковете след него не ми харесват особено нито оня тежък с навици на среден ИС-8 нито оня пипан сигурно вече 100 пъти мутант ИС-7 а и гринда за БЛ-9 оръдието на ИС-3 с 175мм бронебойност на Д-25Т ще си е мъка.
Кой да взема първо???
Аз вече втори месец играя предимно с Т32 и не искам да го продавам Натрупах доста битки.Екипажа качва вече трето умение.Много приятен танк.Играя го предимно "хълдаун".Повярвай 298мм не се дупчат,ако изобщо някой успее дори да те уцели в купола Ако картата не позволява "хълдаун" просто вървя с групата.Не разбирам какво им намирате в тези Ис-ове, които се палят по-лесно от клечка кибрит.Просто го целиш, запалваш и се прибираш.И вече няма ИС
Не разбирам какво им намирате в тези Ис-ове, които се палят по-лесно от клечка кибрит.Просто го целиш, запалваш и се прибираш.И вече няма ИС
Просто с Ис-3 се играе доста по-лесно, пък и целенето е едно, пробиването съвсем друго. Оръдието му е значително по-добро, и 1:1 почти винаги ще претрепе Т32, просто благодарение на бордовее може да манаврира насам натам. Това ако не с еползва злато, ако се опред до него вече става малко по-особенно. От друаг страна при бой в група, когато противника е малко или повече скован, togава Ис-а губи бордовете...е аз лично и двата ги харесвам, зависи от моментната настройка по едно времем ми беше убер кеф с руските, от кваса през ис-2 та до 3.....а после спря д ами е кеф...но той стои в гара в случай че ми се прииска д аго карам А Т32 си ми стои на над 60% победи (само соло битки) значи и той ми харесва и ми се отдава, май
Колеги, има ли някъде табличка с конкретните цени на ремонта на всеки отделен танк в топова конфигурация?
Никъде не съм виждал изведена такава информация.
Във www.wotdb.ru има средна стойност на ремонтите за повечето танкове, но конкретни цени никога не съм виждал. А предполагам, че се променят от пач на пач.
Всъщност мисля да седна да извадя от wotdb в една таблица наличните цени...
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Здравейте приятели!Имам следния въпрос-от известно време имам Т-50-2 но се оказа че не ме кефи изобщо!Искам да го продам и да освободя гаража за друг танк който няма постоянно да ме вкарва с кредитите!Въпроса ми е дали можем да очакваме някакво развитие на линията Т-50-2?Да не се наложи да го купувам пак?
Здравейте приятели!Имам следния въпрос-от известно време имам Т-50-2 но се оказа че не ме кефи изобщо!Искам да го продам и да освободя гаража за друг танк който няма постоянно да ме вкарва с кредитите!Въпроса ми е дали можем да очакваме някакво развитие на линията Т-50-2?Да не се наложи да го купувам пак?
T-50-2 в следващия пач се транформира в нов танк под името МТ-25.
Малко по-кекав скаут, но и с малко по-добър ММ и по-достъпно финансиране.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
В кой от двата европейски сървъра(EU1 и EU2)ме съветвате да играя и имали някаква разлика?
Има разлика само ако искаш да играеш във взвод, рота или кланова битка - със съотборниците ти задължително трябва да сте на един сървър. Иначе няма разлика.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment