If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Току що като влязох в акаунта си - видях че съм получил 3000 злато. Мисля си, че може би е заради високо резултат с някой танк - имаше такъв ивент. Може ли някой да ме просветли как да разбера откъде са тия 3000 злато и за какво съм ги получил? Не мога да намеря ивента на сайта на играта и не ми изписва нищо никъде и в профила за да разбера ... ?
Току що като влязох в акаунта си - видях че съм получил 3000 злато. Мисля си, че може би е заради високо резултат с някой танк - имаше такъв ивент. Може ли някой да ме просветли как да разбера откъде са тия 3000 злато и за какво съм ги получил? Не мога да намеря ивента на сайта на играта и не ми изписва нищо никъде и в профила за да разбера ... ?
Награда от ивента с Танк Дестройърите. Днес обявиха победителите и раздадоха златото. И аз взех 3К Явно си се представил добре с някое ТД.
Здравейте!Седмичната премия е -при унищожени 50 танка получаваш вентилация и ремонтен комплект.Питам тези танкове за какво време трябва да се унищожат?За денонощие или за цялата мисия?
Здравейте!Седмичната премия е -при унищожени 50 танка получаваш вентилация и ремонтен комплект.Питам тези танкове за какво време трябва да се унищожат?За денонощие или за цялата мисия?
Мисията се отнася само за средни танкове от и над тиър 4(само убийствата с такива се броят) и се изпълнява за периода на цялата мисия.
Comment