Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • 1951
    Airman
    • Aug 2006
    • 2910

feersum написа
    Позавърнах се

Някой напоследък да е имал проблем с купуването на злато с кредитна карта? По няква причина WG спряха да харесват моята след две години употреба.

Да поясня - не ползвам пейпал и по ред причини няма да ползвам. Има пари по картата, не е изтекла като валидност.
    Както се казва, добре дошъл.

Не мисля, че някой тук ще ти помогне. Звънни утре на банката си и паралелно с това пиши на съпорта на WoT.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• feersum
      Петнохолно алкно
      • May 2011
      • 1270

1951 написа
      Както се казва, добре дошъл.

Не мисля, че някой тук ще ти помогне. Звънни утре на банката си и паралелно с това пиши на съпорта на WoT.
      Работя в тая банка... абе картата си е окей
      Ще тормозя съпорта.

Едит: разбра се какво е, WG са невинни тоя път.
      Last edited by feersum; 16-08-2013, 17:38.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• falcon_bg
        ветеран
        • Nov 2012
        • 682

Сега гледам Hummel е на промоция преди беше хубаво арти но след 8.6 как е?

Comment

• falcon_bg
          ветеран
          • Nov 2012
          • 682

falcon_bg написа
          Сега гледам Hummel е на промоция преди беше хубаво арти но след 8.6 как е?
          Поех риска и сам си отговорих на въпроса и отговорът е много много добро арти си е и след 8.6! Още ми е почти стоков само 75% екипаж мрежа и боя съм сложил и правя със стоковото оръдие по 2-3 фрага ей сега думнах един СУ-152 на пълен живот и от него останаха само димящи ламарини а на едно ВК 3001 му останаха 36 точки! Ако е толкова добър и с второто оръдие ще си го пазя в гаража доста време.

Comment

• BacillusBulgaricus
            ветеран
            • Apr 2012
            • 524

От няколко дни статистиката за класиране (ранг) по отделните критерии не работи и не се опреснява. Само при мен ли е така или е общ проблем? Освен това класирането на Танк Дестройърите по ивента също се бави, а аз там имам едни скромни апетити за златце Някой знае ли нещо?
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• don4o
              ветеран
              • Dec 2012
              • 613

Здравейте!Купих Т-54!!!!!!Имам въпроси.Кое оръдие да сложа?Може ли без да изследвам веригите да сложа втория купол?Какво да сложа за първо умение?

Comment

• don4o
                ветеран
                • Dec 2012
                • 613

Сложих мрежа и дотиквач!Какво да е третото?

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

нито едно от тези не ти трябва за Т-54....или айде дотиквача може до някъде, но мрежа?
                  Моят избор- вентилатор, стабилизатор и бързо прицелване, като последното може да се смени с дотиквач ако ти е толкова мерак.

Comment

• don4o
                    ветеран
                    • Dec 2012
                    • 613

Моге би си прав но аз без мрежа и дотиквач се чувствам като гол!Сложих по твой съвет и за пръв път стабилизатор!След време ще кажа как е.Благодаря ти!

Comment

• boyankolev
                      редовен
                      • Jan 2008
                      • 155

купол-двигател-оръдие-окачване - Аз изследвах в този ред.
                      Избрах по-точното оръдие. Прицелва за 2.3 - затова не съм слагал по-бързо прицелване.
                      Оборудвал съм го с дотиквач, стабилизатор и бинокъл - обичам да знам какво става около мен...
                      Мрежа наистина не ти трябва - силата на този танк е когато се движи, а не от място.
                      Last edited by boyankolev; 23-08-2013, 09:15.

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

boyankolev написа
                        Оборудвал съм го с дотиквач, стабилизатор и бинокъл - обичам да знам какво става около мен...
                        Мрежа наистина не ти трябва - силата на този танк е когато се движи, а не от място.
                        Ако ще се движиш за каквъ ти е бинокъл? той само от място действа.
                        А вентилаторът е просто задължителен защото повишава всички параметри едновременно, илюстрация:
                        Т-54 с Д-10, нормална скорострелност - 8.02 с вентилатор 8,2 с рамър 8.8, обаче вентилаторът влияе също на скороста на прицелване и от 2,21 тя става 2.16...също влияе и на точноста от 0,34 тя става 0.33 (това е при 100% екипаж). това само за оръдието...но вентилаторът влия на ВСИЧКИ показатели, куполата се върти по-бързо, далечината на виждане е по-голяма (8,36 м) танка се върти по-бързо, ускорява по-бързо....
                        изобщо вентилаторът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
                        във викито на играта по посочване характеристиките се появява прозорче което информира колко добавят вентилатор, БиА, харана...точно поради горното БиА винаги е добре да се слага като първо умение, или ако сте склонни да се разщедрите злато може до достигане на 100 да се развива друго умение (което се задества веднага а не при достиганена 100%) и след това да се преобучи екипажа, това вече е въпрос на вкус.

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

don4o написа
                          Здравейте!Купих Т-54!!!!!!Имам въпроси.Кое оръдие да сложа?Може ли без да изследвам веригите да сложа втория купол?Какво да сложа за първо умение?
                          За купола мисля, че можеш, но не можеш да сложиш топ-оръдието без да изследваш окачване. Всъщност довечера ще знам със сигурност - остават ми около 1500 опит, и ще мога да отключа вериги или купол

На екипажа сложих за първо умение братя по оръжие - прехвърлих стар, опитен екипаж. Като модули сложих вентилация, стабилизатор, и подобрено прицелване, защото почти винаги стрелям в движение.
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

аз след Т6 винаги когато се налага слагам модул "подобрено окачване" и развивам първо хубавите оръдие, иначе с базово оръдие да гриндиш опит първо з аокачване и после за хубаво пукало е голям мазохизъм. А когато няма нужда модълът за 10 ст. се маха и се пази за следваща употреба.

Comment

• don4o
                              ветеран
                              • Dec 2012
                              • 613

Здравете!Пак искам мнение!Фердинанда ли да отворя или другия по линията?

Comment

• feersum
                                Петнохолно алкно
                                • May 2011
                                • 1270

don4o написа
                                Здравете!Пак искам мнение!Фердинанда ли да отворя или другия по линията?
                                Ако под "Другия по линията" имаш предвид Jagdpather II - разликата между двете машини е доста голяма. Зависи какъв стил на игра ти допада.
                                Оръдията на двете машини са абсолютно идентични.
                                Ферди е ходещ бункер. В челна проекция се пробива трудно. Сега пак набира популярност, особено както артилериите малко позалязоха. Но пък е бавен, тромав и се вижда отдалеч.
                                Jagdpanther II e доста по-бърза, повратлива, с една идея по-нисък профил, но е слаба като броня. Предната броня е наклонена, което понякога дава щастливи рикошети. Носи двигателите на Пантерите - ако ги имаш отключени, спестява много главоболия. На мен лично повече ми допадна JPantherII.

Comment

Working...