Кратки въпроси
Collapse
X
-
Last edited by feersum; 16-08-2013, 17:38."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Поех риска и сам си отговорих на въпроса и отговорът е много много добро арти си е и след 8.6! Още ми е почти стоков само 75% екипаж мрежа и боя съм сложил и правя със стоковото оръдие по 2-3 фрага ей сега думнах един СУ-152 на пълен живот и от него останаха само димящи ламарини а на едно ВК 3001 му останаха 36 точки! Ако е толкова добър и с второто оръдие ще си го пазя в гаража доста време.
Comment
-
От няколко дни статистиката за класиране (ранг) по отделните критерии не работи и не се опреснява. Само при мен ли е така или е общ проблем? Освен това класирането на Танк Дестройърите по ивента също се бави, а аз там имам едни скромни апетити за златце
Някой знае ли нещо?
Comment
-
нито едно от тези не ти трябва за Т-54....или айде дотиквача може до някъде, но мрежа?
Моят избор- вентилатор, стабилизатор и бързо прицелване, като последното може да се смени с дотиквач ако ти е толкова мерак.Comment
-
купол-двигател-оръдие-окачване - Аз изследвах в този ред.
Избрах по-точното оръдие. Прицелва за 2.3 - затова не съм слагал по-бързо прицелване.
Оборудвал съм го с дотиквач, стабилизатор и бинокъл - обичам да знам какво става около мен...
Мрежа наистина не ти трябва - силата на този танк е когато се движи, а не от място.Last edited by boyankolev; 23-08-2013, 09:15.Comment
-
Ако ще се движиш за каквъ ти е бинокъл? той само от място действа.
А вентилаторът е просто задължителен защото повишава всички параметри едновременно, илюстрация:
Т-54 с Д-10, нормална скорострелност - 8.02 с вентилатор 8,2 с рамър 8.8, обаче вентилаторът влияе също на скороста на прицелване и от 2,21 тя става 2.16...също влияе и на точноста от 0,34 тя става 0.33 (това е при 100% екипаж). това само за оръдието...но вентилаторът влия на ВСИЧКИ показатели, куполата се върти по-бързо, далечината на виждане е по-голяма (8,36 м) танка се върти по-бързо, ускорява по-бързо....
изобщо вентилаторът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
във викито на играта по посочване характеристиките се появява прозорче което информира колко добавят вентилатор, БиА, харана...точно поради горното БиА винаги е добре да се слага като първо умение, или ако сте склонни да се разщедрите злато може до достигане на 100 да се развива друго умение (което се задества веднага а не при достиганена 100%) и след това да се преобучи екипажа, това вече е въпрос на вкус.Comment
-
За купола мисля, че можеш, но не можеш да сложиш топ-оръдието без да изследваш окачване. Всъщност довечера ще знам със сигурност - остават ми около 1500 опит, и ще мога да отключа вериги или купол
На екипажа сложих за първо умение братя по оръжие - прехвърлих стар, опитен екипаж. Като модули сложих вентилация, стабилизатор, и подобрено прицелване, защото почти винаги стрелям в движение."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
аз след Т6 винаги когато се налага слагам модул "подобрено окачване" и развивам първо хубавите оръдие, иначе с базово оръдие да гриндиш опит първо з аокачване и после за хубаво пукало е голям мазохизъм. А когато няма нужда модълът за 10 ст. се маха и се пази за следваща употреба.Comment
-
Ако под "Другия по линията" имаш предвид Jagdpather II - разликата между двете машини е доста голяма. Зависи какъв стил на игра ти допада.
Оръдията на двете машини са абсолютно идентични.
Ферди е ходещ бункер. В челна проекция се пробива трудно. Сега пак набира популярност, особено както артилериите малко позалязоха. Но пък е бавен, тромав и се вижда отдалеч.
Jagdpanther II e доста по-бърза, повратлива, с една идея по-нисък профил, но е слаба като броня. Предната броня е наклонена, което понякога дава щастливи рикошети. Носи двигателите на Пантерите - ако ги имаш отключени, спестява много главоболия. На мен лично повече ми допадна JPantherII."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
Comment