Да но ще трябва да чакаш до края на второто умение, за да заработи. Ето защо е едно малко прахосничество да се слага братя по оръжие на първо място. Започва се с ремонт (за да имаш все пак действащо умение докато учиш) след това, като достигнеш около 50% на второто умение рескилваш и слагаш важните перкове и скилове като интуиция, плавен ход и тнт, а второто умение да е ремонт на всички. Едва когато достигнеш до средата на третото умение можеш да се замислиш дали да не рескилнеш и да сложиш братя по оръжие на всички а след това важните перкове и скилове, а чак третото умение да ти е ремонт. Общо взето за мен интуицията е по-важна от братята по оръжие. НО за някой друг може и да не е така, и последователността да е различна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеЛеопарда става ли за кланови битки?
Ако ще се изполузва за спотър-бата е в пъти по-доброто решение.Ако ще е за пасивен спотър-Т-62 го превъзхожда във всичко.Ако ще е медиум за атака във вълча глутница-там пък Е50М го бие.Общо взето-безмислена десятка,става да пълни дупки по клановите за клан който няма много топ танкове...
Comment
-
Дайте съвет кой умения да развивам на екипажа на M10 Wolverine. Чудя се на всички ли да сложа Братя по оръжие или да избирам други умения. Струва ми се, че примерно Наставник е по-добър вариант за командира. Какво бихте ме посъветвали?
И другото, което се чудя от няколко дни е кой танк между Hеllcat i Jackson. Единия е по-бърз, а другия по-силно бие. Сякаш клоня повече към Hеllcat-a.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7
Comment
-
Riosor написа Виж мнениеДайте съвет кой умения да развивам на екипажа на M10 Wolverine. Чудя се на всички ли да сложа Братя по оръжие или да избирам други умения. Струва ми се, че примерно Наставник е по-добър вариант за командира. Какво бихте ме посъветвали?
И другото, което се чудя от няколко дни е кой танк между Hеllcat i Jackson. Единия е по-бърз, а другия по-силно бие. Сякаш клоня повече към Hеllcat-a.
Според мен първо сложи камуфлаж. Иначе ще изгриндиш танка много преди да заработи умението. След това като стигнеш някъде 150%, или когато рескилваш за следващия танк, сложи първи скил братя по оръжие, а втори камуфлаж.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеСпоред мен първо сложи камуфлаж. Иначе ще изгриндиш танка много преди да заработи умението. След това като стигнеш някъде 150%, или когато рескилваш за следващия танк, сложи първи скил братя по оръжие, а втори камуфлаж.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7
Comment
-
Не, но има модификатори в зависимост на какъв тиер правиш щета/засветяваш. Мисля че бонуса беше нещо от сорта на 5% за всяко ниво разлика над твоето. Затова е и обичайно добре играещ светляк в Т10 битка да е недостижим по натрупан опит. Добър пример е т-50-2 от твоята битка.
Цитат: XP Awarded for Damaging enemies that your team is spotting, but not yourself: per half point of damage, modified by victim's tank type and tank tier compared to your own (damaging higher tiers pays more).
За сметка на това кредитите са в пряка зависимост от щетите, без модификатори. Така че утешението ти е, че ти си взел повече пари от битката.Last edited by Coruin; 09-05-2013, 16:02.
Comment
-
Аз съм добър артилерист, но не отличен.Моето скромно мнение, определя го самата игра.В ниво 6 вече покриваш цялата карта.Хъмел например покрива 90 процента от картата, ниво 6 ГВ Пантер /няма да пиша на латински защото съм българин и се гордея с кирилицата/мисля 99 процента почти нямам спомен някъде да нямам покритие
Comment
-
staloun написа Виж мнениеАз съм добър артилерист, но не отличен.Моето скромно мнение, определя го самата игра.В ниво 6 вече покриваш цялата карта.Хъмел например покрива 90 процента от картата, ниво 6 ГВ Пантер /няма да пиша на латински защото съм българин и се гордея с кирилицата/мисля 99 процента почти нямам спомен някъде да нямам покритие
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеХм,а не зависи ли от модули,екипаж и т.нТочно преди малко (авера ми игра с Поп и бяха двама в нашия отбор) другото арти направо разпъна пушката на място и започна да стреля,а авера ми каза че има само 300м далекобойност.
Comment
Comment