Кратки въпроси

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • ViktorKitov
    редовен
    • Oct 2013
    • 159

Не може. Като цъкнеш на купола ти излизат съвместимите оръдия.

Comment

• emkirov
      редовен
      • Dec 2013
      • 84

Вчера и аз си купих СТ 1 . Може ли да сменя купола без да отварям веригите ?

Comment

• don4o
        ветеран
        • Dec 2012
        • 613

emkirov написа
        Вчера и аз си купих СТ 1 . Може ли да сменя купола без да отварям веригите ?
        Току що пробвах всякакви варианти!За да сложиш купола трябват или вериги или подобрени торсиони!последното оръдие за да го сложиш задължително трябва купола!

Comment

• emkirov
          редовен
          • Dec 2013
          • 84

За оръдието е ясно . Надявах се поне първо да сложа купола но явно ще мина първо през веригите . Не знам защо са направили тази игра така , че когато си стоков те пуска с възможно най трудните противници ,а към края на танка е по лесно ? Сигурно да ти е гадно !

Comment

• don4o
            ветеран
            • Dec 2012
            • 613

emkirov написа
            За оръдието е ясно . Надявах се поне първо да сложа купола но явно ще мина първо през веригите . Не знам защо са направили тази игра така , че когато си стоков те пуска с възможно най трудните противници ,а към края на танка е по лесно ? Сигурно да ти е гадно !
            Става по лесно когато развиеш добре екипажа на по две три умения!Това обикновенно става след като поиграеш малко!

Comment

• bigbeer
              махмурлия
              • May 2007
              • 1335

emkirov написа
              За стоковите 9-ки са дали опцията - "свободен опит". С малките трупаш, а като вземеш 9-ка, разходваш. Винаги си пазя към 500к свободен за тази цел. Прави играта весела.

Comment

• vvasman
                редовен
                • Apr 2007
                • 183

И БЛ-9 се справя в Т9. Аз съм му сложил подобрено окачване и след 7-8 дни ще му отворя купула и ще му сложа второто оръдие. И с Ис 8 така го играх, не е болка за умиране

Comment

• don4o
                  ветеран
                  • Dec 2012
                  • 613

bigbeer написа
                  За стоковите 9-ки са дали опцията - "свободен опит". С малките трупаш, а като вземеш 9-ка, разходваш. Винаги си пазя към 500к свободен за тази цел. Прави играта весела.
                  500К свободен опит!!??Ако не се лъжа той се получава от 10 000 000 натрупан опит!!!!Браво на теб!!!

Comment

• ckok_nogckok
                    новак
                    • Dec 2013
                    • 29

Аз също избягвам да играя със стоков танк. Първо трупаш свободен опит, купуваш модулите и едва тогава влизаш в битка. Какъв е смисъла да се впуснеш в боя с тромав ИС 8, 1700 точки живот, малко оръдие и недообучен екипаж?

Comment

• bigbeer
                      махмурлия
                      • May 2007
                      • 1335

don4o написа
                      500К свободен опит!!??Ако не се лъжа той се получава от 10 000 000 натрупан опит!!!!Браво на теб!!!
                      Благодаря, всъщност в момента имам ок 400к, защото отворих японската 6-тица и я направих топова, направо със свободен. Бързах за куеста на ИС-6 и не ми се чакаше. Все още не съм си го възстановил до нормални за мен нива, но работя по въпроса

ckok_nogckok написа
                      Аз също избягвам да играя със стоков танк. Първо трупаш свободен опит, купуваш модулите и едва тогава влизаш в битка. Какъв е смисъла да се впуснеш в боя с тромав ИС 8, 1700 точки живот, малко оръдие и недообучен екипаж?
                      Абсолютно съгласен, когато става въпрос за 9-ки. На ниско ниво спокойно се играе и стоков. Там модулите изискват малко опит и бързо се надграждат. Въпрос на 3-4, до десетина игри е, да им се отвори нужния модул. Някои 8-мици също показват огромни разлики като стокови и топови, но повечето стават за игра. Докато при деветките са нужни стотина игри да се оборудват, ако няма резерв от опит. Това е адски много време за изтърпяване.

Comment

• veso_t
                        редовен
                        • Aug 2013
                        • 162

Много погрешно харчих свободния опит първите 7-8 к битки, използвах го за откриване на танкове , а не основно на модулите, което май е правилното.
                        Сега изкарах 5-6 битки със стокова Е75, само оръдието от КТ беше налично... мъка. Само 40к свободен , за кое по-напред...
                        Добре, че ИС6 ми изкара набързо още 600к да купя допълнителни тракове, та открих и купих втория купол и накачулих оборудването, ще видя довечера как ще е.
                        Е75 с топоръдието ли се играе, гледам по-неточно и доста по-бавно от оръдието на КТ? Пък и 63 к опит докато събера...

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

veso_t написа
                          Много погрешно харчих свободния опит първите 7-8 к битки, използвах го за откриване на танкове , а не основно на модулите, което май е правилното.
                          Сега изкарах 5-6 битки със стокова Е75, само оръдието от КТ беше налично... мъка. Само 40к свободен , за кое по-напред...
                          Добре, че ИС6 ми изкара набързо още 600к да купя допълнителни тракове, та открих и купих втория купол и накачулих оборудването, ще видя довечера как ще е.
                          Е75 с топоръдието ли се играе, гледам по-неточно и доста по-бавно от оръдието на КТ? Пък и 63 к опит докато събера...
                          Топ оръдието си е задължително, защото срещу тиър 10 с това на КТ обикновено нищо не правиш. Не е много по-неточно, пробивността е по-висока и щетата е доста стабилна. Въпреки, че на хартия пробивността е една от най-ниските спрямо всички останали тежки деветки, оръдието си е съвсем прилично.
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• veso_t
                            редовен
                            • Aug 2013
                            • 162

feersum написа
                            Топ оръдието си е задължително
                            Мъка ще е явно...
                            От това се и опасявах, след като я купих започнах да обръщам повече внимание и забелязах как на ИС6 редовно ми вземат по 450+... когато не баунсне разбира се

Comment

• feersum
                              Петнохолно алкно
                              • May 2011
                              • 1270

Средната щета 490 я дават
                              Грайндът е мъка, но пък после с големия купол и оръдието си цар. Маус и Е-100 носят същото оръдие, между другото.
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Лейн
                                ветеран
                                • Feb 2006
                                • 7116

ОК, кое да продам - Черния принц или Т-43? Държа двете, за печелене на кинти и опит, но вече е време да избера кое от тях да разкарам. Принцът ме вбесява със скоростта си, Т-43 - с оръдието си. Все пак, май по-ме кефи играта с Т-43. Въпреки това - питам - някакъв съвет?

Comment

Working...