Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ziezi издава един доста забавен вестник

Comment

Аз се регистрирах играта след, като видях линк за играта в този форум. В началото ми беше интересно, но после установих, че трябва да вкарвам пари за всяко нещо и то в началото истински, докато придобия право да работя=> да печеля. Ето защо моментално се отказах. Хубаво е компанията да си печели пари от играчите, но и да дава възможност за игра, макар и по по-труден начин и на играчите, които играят без пари. В крайна сметка, ако ще ми взимат парите, предпочитам Second Life или оригинал на Eu III. Иначе ако знаете начин да използвате моя човек в играта за каузата, само кажете как.

Comment

Нещо си се объркал. Никой не ти иска пари. Специално от България единици да са давали пари. А това, което си видял, показва какво можеш да направиш, като вдигаш експириънс. С парите можеш да отключиш тези опции, без да си имал опит, но за работа специално нищо не се иска.

Comment

Ха-ха, надали някой българин е дал пари. Ние сме нация техническа, все успяваме да намерим авантата. Скоро обаче четох за един американец, дето налял в акаунта си над 8000 долара. И за един руснак, дето щял да си продава къщата за танкиране при обсадата на Флорида

Zalmoxis, как ти е ника в играта, ако не е тайна?

Comment

Rhoemetalces (леко тъпо име, ама карай). Имаш ме в "Приятели" от около месец.

Comment

Еее, така кажи бе, аз се чудя какъв е този странен субект
              За изборите май ще се разходя до Варна да се включа и аз в БДП. Ти за кой кандидат мислиш да вотнеш?

Comment

Президентските минаха вече, ако питаш за председател на партията - Гарабеда. Да видим обаче и кой друг ще се издигне.

Comment

Мда, и на мен Гарабеда ми се струва добър избор. Другия вероятно ще е Даниел Димов. От няколко дни се дърлят по чатовете кого да издигнат.

Comment

Тоя път няма да се кандидатирам, ако има някой от ДП във Варна да се обажда, да активирам електората . Броите 15 гласа от мен. За сега.

Comment

Кажи кои са тия, че ми стана интересно Иска ми се председателят да се държи отговорно и да уведомява членовете за ходовете си, а не да се чудим защо предния път пусна такива кандидатури...

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
                        Кажи кои са тия, че ми стана интересно Иска ми се председателят да се държи отговорно и да уведомява членовете за ходовете си, а не да се чудим защо предния път пусна такива кандидатури...
                        Аз ли да ти кажа? Виж ми приятелите, поне 50% ще гласуват както аз кажа . Иначе имаме някакъв план да се изсипем в ДП преди изборите и да подкрепим Гаро, ама не държа на това и си е малко подмяна на вот .

Comment

Западняците са мързеливи и вкарват доста реални пари.
                          Съвсем в реда на нещата за тях в рамките на месеца да вкарат 50 евро. Даже си спомням за някакъв турчин, който се оплакваше, че за последните две седмици бил вкарал 250 евро, но не се развивал достатъчно бързо .
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

ferumman написа Виж мнение
                            Трябва ли да си купя оръжие за да вляза в битка?
                            Не, може да се биеш и с голи ръце, но щетата която ще нанесеш ще е по-малка.

Comment

Имам въпрос относно армията ни в еРепублик. Някой знае ли приблизително колко човека са част от армията като бройка?

Comment

Diadoch написа Виж мнение
                                Имам въпрос относно армията ни в еРепублик. Някой знае ли приблизително колко човека са част от армията като бройка?
                                Това си е военна тайна бре . 40-50 отряда, ма колко са активни знаят само командирите . Иначе на ниво танкове организацията е добра, ма нямаме много .

Comment

Working...
                                X