Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
Аз се регистрирах играта след, като видях линк за играта в този форум. В началото ми беше интересно, но после установих, че трябва да вкарвам пари за всяко нещо и то в началото истински, докато придобия право да работя=> да печеля. Ето защо моментално се отказах. Хубаво е компанията да си печели пари от играчите, но и да дава възможност за игра, макар и по по-труден начин и на играчите, които играят без пари. В крайна сметка, ако ще ми взимат парите, предпочитам Second Life или оригинал на Eu III. Иначе ако знаете начин да използвате моя човек в играта за каузата, само кажете как.
Comment
-
Ха-ха, надали някой българин е дал пари. Ние сме нация техническа, все успяваме да намерим авантата. Скоро обаче четох за един американец, дето налял в акаунта си над 8000 долара. И за един руснак, дето щял да си продава къщата за танкиране при обсадата на Флорида
Zalmoxis, как ти е ника в играта, ако не е тайна?
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеКажи кои са тия, че ми стана интересно Иска ми се председателят да се държи отговорно и да уведомява членовете за ходовете си, а не да се чудим защо предния път пусна такива кандидатури...
Comment
-
Западняците са мързеливи и вкарват доста реални пари.
Съвсем в реда на нещата за тях в рамките на месеца да вкарат 50 евро. Даже си спомням за някакъв турчин, който се оплакваше, че за последните две седмици бил вкарал 250 евро, но не се развивал достатъчно бързо .Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
ferumman написа Виж мнениеТрябва ли да си купя оръжие за да вляза в битка?
Comment
-
Diadoch написа Виж мнениеИмам въпрос относно армията ни в еРепублик. Някой знае ли приблизително колко човека са част от армията като бройка?
Comment
Comment