Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Empire: Total war

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #91
    pop69 написа Виж мнение
    Революция се прави със селяни и гилотини.......а играта за мен е страшен провал....направо съм бесен....явно издателите са си останали в средновековието само.
    Може ли да знам кое и е проваленото на играта? Геймплея и е на поне едно ниво по-комплексен от която и да е от предишните Total WAR.
    Kerls, wollt ihr ewig leben?

    Comment


      #92
      Бива го EmpireTW,не е дотам лошИграя с французите годината е 1762 и съм към приключване на играта в категория World Domination.Воювам с прусаците,шведите,поляците и братушките(с последните задочно щото обща граница нямаме още).Съюза с който Франция и Испания започват е доста полезен особенно в Америка,където на британците доста са им слаби позициите отначало.Тях ги унищожих заедно с холандците и една баля немскоезични графства и херцогства на източната ми граница.Открих как се пращат кораби до Индия и търговските постове пращате кораба до ъглите на картата(на Европа)там има едни бели полета...когато корабчето навлезе в тях играта ви пита с една карта къде желаете да го пратите.Отначало е добре да построите поне още едно две училища т.като по бързо ще си развиете научните постижения и ще дръпнете напред доста и като икономика и като международен престиж.Построите ли ги ще ви се появят още двама ,трима или повече джентълмени които пратете в училищата т.като те ускоряват процеса на откритията и така едно откритие вместо примерно за 5 ще стане за 4 turn-а.Айде пуцай куме

      Comment


        #93
        Не знам с какво право се обаждат разни хора, че била лесна, а играят на Normal. Ами играйте като мене на Very Hard бе, аз такива игри на по-малко не ги пускам, щото няма смисъл.

        Тряба обаче да отбележа че ИИ-то е тъпо, тъпо, тъпо, тъпо. Това така и не го оправиха. Айде на открито - иди-дойди, ама с обсадата е пълна трагедия. Дойде с 4 пехоти да ми взима един форт, едната пехота застана под стената да я гърмят топовете, другите взеха че обиколиха целия форт и почнаха да влизат... един по един и вместо да скачат на армията във форта отидоха в центъра му. Там просто бяха пометени от кавалерията и генералските слонове. И така 3 пъти. Моите пехотинци и те не блестяха с мозък, защото вместо да се обърнат да стрелят от стената по тия долу, решиха че трябва да слязат и да се престроят 17 пъти преди да стрелят. През това време ония другите си седяха под стената и само факта, че и моята пехота са ИДИОТИ ги спаси от анихилация... за кратко, до момента в който хукнах да гоня бягащите останки от другите 3 полка, а те решиха да влязат... където тъпата ми пехота най-после влезе в действие, като ги взе на нож.

        Не знам това нещо от релийза ли е, някаква недовършена бета али-бали. Всъщност като се замисля, и Медийвъла беше трагедия ако накараш ИИ-то да превзема твой замък - отнесеш ли му обсадните машини и за нищо не става. Що победи съм печелил в някакви абсолютно неравностойни условия, само защото не се сещат да се качат на стената, просто не е истина. Стоят си горките пред врата и мрат.

        Comment


          #94
          Attila написа Виж мнение
          как се прави революция я кажете ?
          Зависи от революцията. Ако искаш да направиш констетуционна монархия, трябва да принудиш благородниците да се разбунтуват, а ако искаш република трябва да принудиш ниската класа да се разбунтува.
          За целта:

          Вдигаш таксите на максимум (за желаната класа - ако искаш република - вдигаш на low class до край, а на high class сваляш на минимум. Ако искаш конституционна монархия - обратното).
          След това изключваш всички региони от данъците (да станат сиви), освен столицата ти (тя да е червена). Ако въпреки всичко хората не са достатъчно недоволни, може да направиш още някои неща: Уволни министъра на правосъдието, ако има прекалено висок repression. Събори всички сгради, които ти оказват repression на населението.

          ЗАДЪЛЖЕТЕЛНО: Изведи цялата си войска от столичния район.

          Ще има стачка, бунт и накрая вместо възстание ще има революция. Ще ти излезе един прозорец, от който може да избереш на чия страна да се присъединиш - избираш бунтовниците. ще ти се оформи една армия в столичния регион, с която трябва да превземеш столицата си. Сейвай, защото ако не успееш играта свършва. След като превземеш столицата, революцията е извършена и си готов.
          I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

          Comment


            #95
            благодаря много подобрно обяснение и полезно
            Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

            Comment


              #96
              много ми се играе ала кашонът ми е стар и неъпгрейтван не съм си правил трудът да я дърпам и гледам мн мн да не се занимавам с нея, че направо се пръскам от яд -.-

              Comment


                #97
                DeepBlue написа Виж мнение
                Всъщност като се замисля, и Медийвъла беше трагедия ако накараш ИИ-то да превзема твой замък - отнесеш ли му обсадните машини и за нищо не става. Що победи съм печелил в някакви абсолютно неравностойни условия, само защото не се сещат да се качат на стената, просто не е истина. Стоят си горките пред врата и мрат.
                Аз от цялата поредица Тотал Уор не се сещам и за една игра с кадърно ИИ. За всяка игра си имаше поне една гарантирано печеливша тактика - да не говорим за почти универсалната ала Ханибал при Кана - ИИ-то никога не си пази фланговете, нито са му заложили да се оттегля докато е време. Още имам някъде на диск записа от една битка на Рим (хардест на всички параметри) при която с около 400 германеца на равно поле отнесох 3500 келти - срещу каре от бъгавите германски пики във формация "стената от щитове" трудно се скриптва тактика, но все пак това ИИ би трябвало да има поне един тъп скрипт за оттегляне след като половината му армия е измряла срещу 30 жертви на противника.
                Най-лошото е, че за Империята разработчиците се хвалеха, че ИИ-то ще прави дори сложни формации като баталионни карета - тук са се изложили сериозно и това е оливката в играта,всичко друго е на приемливо ниво и най-малкото се компенсира с нововъведенията.
                Явно основно мултиплейър трябва да се играе (когато разбера как може да стане игра в мулти)
                П.П. Мобстър, кажи си параметрите на машината, може би е възможно да се играе и на твоята машина, щом моя Атлон 64 и 1 ГБ рам я поддържат стабилно.
                Kerls, wollt ihr ewig leben?

                Comment


                  #98
                  xopxe много ми е интересно как ти върви стабилно? Като на мен и хиляди други хора играта ни сече на медиум, че дори и на лол насройки. Компа ми е двуядрен на 3 гх с 2 гб рам и ge-force 8600 gt !!!
                  Играта като цяло си е доста зле, но според мен е не завършена и са избързали с пускането й, аз очаквам с някой стабилен пач нещата да се стабилизират и поне да може да се играе.

                  Comment


                    #99
                    Генерале моят компютър е като твоя, само че двуядреният Пентиум е на 2,33 ГХз. И на медиум си ми върви пушка само дето не съм доволен от графиката. Пробвай да си ъпдейтнеш последните драйвери за видеото (от сайта на Нвидия), ъпдейтни ДиректХ, може да има нужда, дефрагментирай си харда, ако има нужда и спирай излишни програми като Скайп например, когато играеш. Причината вслучая е в твоя компютър. Аз подозирам, че ако имаше ДиректХ10 за ХР, щеше играта и на High да тръгне.
                    I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

                    Comment


                      Хорхе мултиплеара става чрез Steam или Xfire за тези две програми съм сигурен , май ставаше и с хамачи но за тази програма не съм сигурен.

                      Comment


                        Recidivist, пробвал ли си го мултиплеъра? Интересно ми е някой да каже как е мулти-то в кампания и Стийма и Xfire не проверяват ли версията далиу е оригинална - аз съм подозрителен към всякакви допълнителни програми
                        П.П. Генерале, аз играя на лоу графика, но аз си предпочитам по-ниска графика на всичките ТоталУор игри за да мога да вкарвам максимална армия на бойното поле и да нямам насичания.
                        Днес може да пробвам дали на медуиум графика ще ми прави проблеми - ако не, значи наистина проблема е в драйвърите или във нещо специфично по хардуера ти.
                        П.П.2. АКо Стийма няма проблеми с "неоригиналите" версии на играта, търся си хора навити за мулти в кампания
                        Kerls, wollt ihr ewig leben?

                        Comment


                          Мултиплейъра може да стане само ако имаш оригинална игра, а на мен 70 долара не ми се дават. Някойо да е намерил начин да я подкара през Хамачи да речем?
                          I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

                          Comment


                            Ето ви най новия резлииз незнам дали е добър но си струва да видите сами:

                            Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

                            Comment


                              Ми аз съм с оригинална версия на играта в предните ми постове пише как съм се сдобил с нея,за мултиплеъра той е страхотен нито една от предните серии тотал вар не може и да му стъпи и на малкия пръст на емпире тотал вар по този показател.

                              Comment


                                Аз сега пробвам един пиратски вариант, ще пиша, ако стане.
                                I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

                                Comment

                                Working...
                                X