Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Empire: Total war

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пробвах я, 15мин зарежда главното меню, 15мин зарежда морска битка с 15 до 20 кораба... вървеше с два до три кадъра в секунда. Всичко на low, 1280x1024 и без филтрации.
    Е, че машината ми за 2009та е вече стара, ясно. Но е ненормално как мога да играя Medieval 2 на High и с AF8 и да върви гладко, а Empire да е такава свиня.
    Жалко, изглеждаше обещаващо. Скоро ще правя ъпгрейд, но и след него няма да я играя, то бива нескопосана оптимизация, но това е гавра.

Comment

Не мисля че проблема е в играта, а в релийза. При мене демото вървше много добре, не мисля че в играта може толкова трагично да оклепат нещата че да не върви добре. Но зареждането пак си беше бавничко.

Comment

Аз не съм и очаквал да върви добре, особено с някой релийз от торент сайтовете.
        И все пак - 3 кадъра в секунда, всичко на low (вкл. в драйверите на картата всичко на lowest quality/high performance)... демото (което е съвсем неоптимизирано) на FEAR 2 ми вървеше съвсем нормално на high (някой настройки на medium) и 2xAF на посочената горе резолюция.
        Жалко, Empire я чаках със страхотно нетърпение, понеже обичам епохата.

Comment

Какви са ти процесора и видеокартата, колко памет имаш?

Comment

Tова е релийз на играта в някаква ранна разработка, лицата на единиците са едни и същи както и дрехите им, звука е скапан с фикс или без, анимацията е много бъгава, графиката е по-зле от Rome Total War и то много, единиците не бягат и не вървят ами се плъзгат по терена. За хората, които познават добре Total War е ясно, че има огромен проблем. Аз лично очаквам да излезе истинската и завършена Empire: Total War.

Машината ми е добра, но на медиум ми сече много.

Comment

някой знае ли кога ще излиза и по качествен релииз ?
              Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Ами не знам, аз съм с Разор 1911 релийза и нямам никакви пшроблеми с производителността.Един приятел също. Айде моята машина е доста мощна, но неговата е Пентиум Дуал Кор на 2,4, 2 ГБ памет и Радеон 1950Про, тоест ако имате някакви проблеми с производителността може би е недостиг на памет или твърде слаб процесор.

Comment

аз нямам проблеми просто е грозна единиците са еднакви звука от гърмежите и въобщеп овечето звуци ги няма и просто това не е играта...

зех тоя фикс от замундата и какво стана? прецаках играта ! прейнсталирах я и пак не става... а ето какво всъщност стана: истеглих фикса и сложих дирекно файлвоете му без да ги разархивирам защото нямах винрар и играта влизам в нея и почва да повтаря само 1 нещо там и екрана става бял после ме вади от играта и някаква програма реалтек ми пише там някакви работи ... затварям го пробвам пак и пак е същото! както казах прейснталирах вече 1 път играта ама не стана. я споделете някакъво решение все трябав да има
                  Last edited by Attila; 07-03-2009, 22:42.
                  Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

В коментарите някъде първите 60 (в замуната) има дадено стъпка по стъпка решение.При мен се получи но няма да казвам нищо за играта, все още е на пцто ми само заради морските битки.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Дилемата е играта ли е толкова зле или релийза, аз силно се надявам да е второто.

Comment

значи играя вече играта релииза наистиан не е добър ама аз се моля да не е финален... пуснах се на normal с Швеция да разузная играта. Започнах война с Дания обаче съюзниците на датчаните са много и сега на практика съм във война с 5-6 държави но въпреки това съм добре. А тия морски битки наистина са много добри ама нещо не ги чаткам и все ме бият при ясно преимущество за мен въпреки че изиграх туторияла няколко пъти.

Comment

Ами аз я поиграх и играта не ми хареса.ИИ то в битките се държи изключително странно.Особено в морските битки където моито кораби които съм им задал цели и не ги управлявам постоянно се влачат и почти не стрелят,а на земята не ми става ясно защо при уж залпова стрелба не се сменят редиците а само първата стреля зарежда си и пак.
                          Общо взето мисля да си се придържам към кингдомса и като излезе third age Мода ще си е перфектно.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Съгласен съм с BulSoldier, но аз се рпидържам към бг мода тъкмо режа главите на могнголците . Този път тотал лар много се изложиха за наше съжаление. Добре, че Medieval2 е още актуална. И дано да направят Rome 2 ама стария екип, а не тея, които са правили Empire: Total war, че те са мнго зле!

Comment

Ми то вече има мод за Рим на основата на Средновековието 2. Войниците са направо много добре направени. Играе се 5-6 нации и е на основата Stainless Steel 6.0. Има и простотии от сорта супер спартанци и незнам какво си , но като визия е перфектна.
                              Що се отнася до империята, това е резил-3 часа инсталация, а вътре играта никаква.
                              здз

Comment

DeepBlue написа Виж мнение
                                Какви са ти процесора и видеокартата, колко памет имаш?
                                Athlon 3500+ 2.2Ghz , 2Gb DDR II RAM на 800mhz и x1650PRO 512mb DDRII. Не е нещо кой знае какво, знам, но напълно покрива мин. изисквания, а според мен е редно когато една машина ги покрива поне на ниска резолюция и low настройки всичко да върви нормално/гладко.
                                Клокнах процесора и картата на максимума, който смея с дефаулт охлаждането, никаква разлика, ужасно тромава е. Накрая ми писна, реших че е от Windows-а и просто за тест сложих World in Conflict с почти максимални настройки, 4xAF и с крака за DX10 в XP... средно 14-15 кадъра в големите сражения, иначе ок.20.
                                За сравнение и Dawn of War II на low вървеше гладко.

Просто Империята е системна свиня.... а всичките ревюта от последните дни й дават над 9.0 от 10.... що за критерии имат, не знам!

Comment

Working...
                                X