Здравейте,някой ще може ли да ми каже как e инсталирал играта,че нещо не можах да се справя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Empire: Total war
Collapse
X
-
ValBo написа Виж мнениеТичайте и двамата да пускате тото!
Явно сте късметлии
Comment
-
DeepBlue написа Виж мнениеКъсметлий сме друг път. Просто пак някой мак ..Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
моята игра с Русия продължава: унищожих Грузия и държавата до нея, сключих няколко търговски съуза откъснах Молдова от Османската империя. Сега сме в мир с тях. Общо взето е това.Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
С Франция съм.Нападнах Австрия сразих я и сключих изгоден мир.Ама британците ме сразиха по море,освен това новата война с Прусия започна зле.Нека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
Надпис от чашата с пожелания от гробницата на Тутанкхамон.
Comment
-
Когато излезе играта още тогава започнах да я играя и след няколко дни ми омръзна, просто ми се струва, че ако бяха излезли едновременно Медиевал Тотал Лар 2 и тази новата със сигурност щеше да ми хареса повече МТЛ2.Пуснах се с Прусия на нормал играх, след 20 входа бях превзел половин Европа и имах доста съюзници.Не знам може и да не съм прав, но играта ми се струва, че е доста зле, изключителни изисквания и т.н., а всъшност е нищо особено.ИИи само да уточня аз не съм си купувал играта и не се оплаквам, а просто правя един вид анализ и си казвам мнението, защото като чета на повечето коментарите останах с впечатлението, че играта ви харесва .
Comment
-
Аз съм с Русия. Годината е 1725. Целият Скандинавски полуостров е мой, целият Балкански + териториите на Дагестан (до Грузия) и Естония. Икономиката се развива много добре. На фона на голямат армия, която поддържам печеля по 12 - 13000 на ход. Възнамерявам да довърша турците, защото ми блокират морската търговия. След това ми трябват още 3 територии от Полша и приключвам кампанията.
Първата ми работа, като започнах кампанията ми беше да направя революция и сега Русия е република, което значи, че не ми създава никакви проблеми населението, даже напротив - на всеки 4 - 5 хода изниква нов град някъде.
Относно играта - вярно е, че има големи изисквания, но се свиква. Графиката на medium е ужасна, но след време спира да прави впечатление. Който не знае как да я инсталира, да напише каквъ му е точно проблемът.I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.
Comment
-
Аууу снабдих се с Мedieval II(за съжаление още не съм дръпнал българския мод щото нета ми е малко като светлини в дискотека - светне, угасне, светне, угасне,...) aма трябва да предупреждават да му се не види, че това е доста трудно за оставяне. Две вечери под ред си лягам в 5 сутринта. Ама пък английската корона владее целия Остров, Бургундия, Нормандия, Бретан, Хамбург и част от Белгия. Отделно сме заформили един династически брак(кралицата ни е от Милано), а след датчаните сме пуснали двама от най-злобните членове на кралското семейтво, всеки от които води доста прилична армия. Харесал съм си цяла Франция пък и тя е доста редуцирана(роднините от Милано са я награбили от една страна). Въобще дано устискам тая седмица да не ги подпукам, че имам доста друга работа, дето ще отече ако подгоня френския крал и продължа с датчаните.
П.с. На краля ни му викат Лоурънс Безмилостния, след като на два пъти лично гази армията на френския си колега.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Аз също станха почитател на Емпайър - Тотал Уор въпреки ширещия се скептицизъм и сравнително слабата ми и неупгрейдвана от 3 години машина. Играта поставя Тотал Уор на много по-комплексно ниво, а графично дори на наи-ниска графика при приближение детайлността на единиците е великолепна.
П.П. За почитателите на тоталното воюване няма такова забавление като едновременно воюване с Франция в Европа по суша срещу Австрия, Холандия и съюзни на тях германски и италиански държави, касапници из Северна америка за завоюване на английските колонии, паралелно с защита от индианците, които явно не познават концепцията за ограничаване на прираста на населението , тежки боеве на експедиционни сили за отвоюване на Индия за френската корона, морски битки с Англия и Холандия из ламанша за поддържане на търговските пътища, блокади над северноамериканските пристанища на Англия, и за цвят постоянни рейдове по търговските постове из целия свят.
Да живее ИмпериятаKerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Aбе Емпайъра звучи доста добре, особено след като гледах клиповете от играта как континенталната армия замита червените палтенца и направо ми се прищя да заформя една Саратога или Йорктаун, ама да му се не види, цената на Емпайъра тука е тройно по-висока от това дето платих за Медивъла.
П.с. Много сериозно се замислям дали да не заформя нещо подобно на изпълненията на Хенри VIII, че французите си пробутаха техен папа и сега ми се правят на важни(а има и доста датски кардинали, пък на тях съм им доста черен, щото малко бяха поизтикани от три от най-големите си градове вчера), и папата ме плаши, че ще ме отлъчи ако им въздам каквото им се полага(а съм приготвил прилична войска, за да им въздам)
P.s. Aма че съм кьорав, може ли да помоля ръководството да ми премести постовете за Медиевал в темата за играта. Чак сега видях, че я има.Last edited by Sailor_Malan; 18-03-2009, 00:31.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
как се прави революция я кажете ?Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
Comment