Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Empire: Total war

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Дайте линк за римския мод да го видя, иначе Burdokva ние не знаем какво оценяват може би оригиналната игра има разлика с тая недовършена според мен версия.

Comment

мисля че темата не трябва да се настройва негативно към играта и не би трябвало да е тема за модове на други версии на играта. в тази тема предлагам да обсъждаме само емпире total вар и то само позитивните неща (ако е възможно) аз продължавам с Швеция да разузнавам вече съм пресаидинил 2 региона един от Полша и Литва и столицата на Дания (която унищожих след като коварно ми премахна още в началото флота)
      Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Като цяло ми хареса,но държавите с които можеш да играеш ми се струват твърде малко.Нищо-ще излезнат един куп модове които добавят държави(и народи).
        Нека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
        Надпис от чашата с пожелания от гробницата на Тутанкхамон.

Comment

Burdokva, някакъв друг проблем имаш или просто релийза наистина е оакан. Може би много фонови процеси. Мисля че процесорът ти наистина е съвсем на границата на изискванията, та може и да е от това. Применро ако има някой торент клиент във фона, като нищо може да го омаже.

Иначе не мисля че е редно да даваме оценки на играта по пираткси релийзи. Това което видях ме кара да си мисля, че ревюерите са прави, играта наистина изглежда на този етап много по-добра от Медийвъл 2, която не ме задържа особено дълго. Макар че увеличената комплексност иска много време за разучаване и вече почва да прилича малко на игра в стил Цивилизация. Наземните битки ми харесват, водните са малко дървени, но е огромен плюс че изобщо ги има.

Лошото е че хич нямам време иначе сигурно шях да откарвам по цели уикенди както с предните серии, особено като има толкова много нови прийоми за прилагане.

Comment

аз започнах нова къмпания с Русия защото с Швеция много врагове имах. Започнах и веднага грузия и още една държава ме нападнаха както и Швеция и сега на два фронта се бия. Превзех Крим но флот не мога да натрупам защото Османската империя е съюзник на Грузия и те ме дунят в Черно море. Играта има много новости доста от които ненужни но все пак има наистина оригинални неща. Чудя се защо парите ми постоянно падат хем съм увеличил таксите безбожно.
            Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Проблемът всъщност е в самата игра
              сбъгва се на карти с ATI чипсет
              дори оригиналните копия го имат този проблем
              Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Аз имах щастието да си я инсталирам от оригинален диск (един приятел ми даде диска на заем ) играта е много добра ,кампанията нея много не я играя въпреки че почнах една кампания със Испания. За мултито бих казал че е върхът , а като стана дума за модове в момента очаквам да излязат едни два мода единият е Balkan total war или нещо подобно беше името ноо там ще можем да играем със България (времевия период е някъде около балканската войни) там поне ще можем да осъществим мечтата България на три морета.А другият е Victoria:total war действието се развива през 19 и началото на 20 век щяло да има подобрения да може да се играе мултиплеър кампания от повече хора, а не както сега от 2 човека.

Comment

а значи при тебе ги няма тия идиотии и еднаквите войници и смешните градове (то това са само разпръснати къщи)

Comment

Е различават се малко , а за градовете те са такива в отначало но след като ги развиеш започват да добиват вид на истински градове.

Comment

The most active discussion forum on the Web for the Total War series of computer games.

Ето тук е мода за Рим ама не още понаправен исторически. Те са 7 папки които се исталират в мода Stainless Steel 6.0. Мода е повече визуален но пипнат добре....е има и простотии но няма сега да се ядосваме като с Империята.
                      здз

Comment

ValBo написа Виж мнение
                        Проблемът всъщност е в самата игра
                        сбъгва се на карти с ATI чипсет
                        дори оригиналните копия го имат този проблем
                        Айде бе, верно? Как така на мен не ми се бъгва? Или на другия човек, за който споменах горе? Сега, ако драйверите ти са от преди 120 години ...

Comment

На мен ми вървеше сравнително добре като се има предвид че пуснах всичко на макс без филтрациите. А машината ми е :athlon 3800+ dual core 2gb ram 800mhz gforce 7950gt и това е общо взето.
                          А пък що се отнася до тотал вар сериите според мен след медиевал 1 малко по малко запада.Най ми липсва класическата карта на медиевал1 която според мен е много по подходяща за играта и цялата работа с всичките събития които излизаха под формата на свитъци и с красиви и мрачни рисунки.Както и да е де, да не се отнасям.

Един проблем при емпире които открих беше че пушъкът от стрелбата (оръдия, пушки и тн) както и евентуално запалени огньове от нещо не се виждаха или ако се виждаха изглеждаше сякаш гледам през решетка.

Ако говорим за положителните страни, неможем да не споменем че поне картата е добре замислена, в смисъл че имаме различни региони от света където може да действаме.Иначе просто играта неможе да ме привлече достатъчно за да се задържи на компа ми.Може би след месеци ако се пооправят нещата може да и адм още един шанс.
                          За обобщение бих казал че наскоро излезлите продължения на многоуважавани от мен игри се оказаха доста жестоко разочарование (освен емпире визирам и новия вархамер).

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Да простите лаишкия въпрос, но тук на няколко пъти се споменава български мод. Можете ли да ме насочите откъде да го дръпна, че точно в момента се оглеждам на Medieval II в местния магазин. А виж Empire звучи по-интересно ама в момента се продава за една тесларска сума(33 паунда)
                            Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Ето тука му е форума на твцентър, мода е за чистия медиевал2 (без кингдомс) http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=769

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

DeepBlue написа Виж мнение
                                Айде бе, верно? Как така на мен не ми се бъгва? Или на другия човек, за който споменах горе? Сега, ако драйверите ти са от преди 120 години ...
                                Тичайте и двамата да пускате тото!
                                Явно сте късметлии
                                Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Working...
                                X