Europa 1400 съм я играл, не е стратегия, но много ми хареса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стратегии
Collapse
X
-
Бикове и крави, такива, каквито ги помня от едно време
Компютърът започва първи обаче, освен ако не се посочи специално. Аз пробвах две бързи игри, но не можах да изтръгна нещо повече от равенство с него. Е, ако започвахме едновременно, може би ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Някой цъка ли WC FT?(освен Манщайн който се оказа много лесно раним на тая тема )...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
messire Woland написаhttp://metodii.com/cgi-bin/MasterMindStart.pro
Бикове и крави, такива, каквито ги помня от едно време
Компютърът започва първи обаче, освен ако не се посочи специално. Аз пробвах две бързи игри, но не можах да изтръгна нещо повече от равенство с него. Е, ако започвахме едновременно, може би ...Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Araslan написаНякой цъка ли WC FT?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ами все пак е една превъзходна игра мен лично светът на Уор Крафт много ме кефи ама не съм някой маниак там.Сега усилено качвам левели на WoW...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Е да, така си е, бива си го, красив и добре направен свят. А и много добри възможности за наистина всякакви модификации на играта. WoW така и не съм го пробвал още, но може би все пак ще трябва да видя какво представлява наистина най-накрая, а не само на чужди мнения да разчитамМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
А защо изобщо го сложи?Сбъркан човек си ейНе се е махнал то аз и сам би трябвало да мога да го махна ама да пукна ако знам как А след няколко дни безплатния акаунт изтича но мисля да продължа с плащането излиза около лев на ден(къде ли не съм ги дал) а и вече яко се зарибих в играта.Още 4 приятелчета са е поръчали и в петък и е доставят и ще почваме да жънем якоМежду другото в американските сървари има гилдия на Ордата "България" :rock: Нашата сигурно ще е кръстим "Крали Марко" от петък пускат европейските сървари и се надявам че лака ще е по малък защото понякога писва да седиш по минута на едно място и с интерес да се събудиш като духче.Между другото чакам експанжъна WoW Battlegrounds.Това ще да е местност в която ще могат да влизат само високите левели разделена на две почти симетрични половини с крепости и аутпостове на враждуващите фракции.Какви мелета ни очакват 1 бог знае.За съжаление местата в тази местност са ограничени и сигурно ще има доста желаещи за нея...Last edited by Araslan; 09-02-2005, 21:01....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment