messire Woland написа
)
Ти нямаш никаква идея какво става, просто вършиш това, което си обучен да вършиш след съответната команда. За фаланги наистина влизането на кавалерия в гръб е равносилно на гибел. А за леката пехота е ясно. Тя много по-лесно може да се разбяга, но тогава какво остава от организацията й?
Ужасно неудобно е и наистина има драстично ограничаване на зрителното поле но определено то не е само 10 15 градуса.Съмнявам се и в древността да не е имало някой който да попоглежда назад именно защото фалангата например е уязвима срещу флангови и тилови удари.Повече от логично е щом аз се сещам за това и тези които цял живот са били фалангити да са правили точно така.А какъв е този пач?На сайта на играта не съм забелязал такова нещо а доста често го посещавам :sm186:
Друго което ме дразни максимално е камерата и това че доста бързо се развива действието.На старите части паузата никога не съм е използвал а сега просто без нея настава безпорядък...To си заприличва на походова стратегия :evil: през 20 секунди прас пауза много ми убива кефа.А в мултиплей пауза няма...Друга забележка е че наистина единиците се бият до последния човек кажи речи и адски бързо се избиват докъто стане контакта и едните вече са побегнали а от другите са останали 20тина куци войника...На Медиивъл съм водил битки по 1 час а тук сбият ли се повече от две минути не продължава битката :tdown и това ако е реализъм :o
Comment