Europa 1400 съм я играл, не е стратегия, но много ми хареса.
Стратегии
Collapse
X
-
Бикове и крави, такива, каквито ги помня от едно време
Компютърът започва първи обаче, освен ако не се посочи специално. Аз пробвах две бързи игри, но не можах да изтръгна нещо повече от равенство с него. Е, ако започвахме едновременно, може би ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Comment
-
Някой цъка ли WC FT?(освен Манщайн който се оказа много лесно раним на тая тема
)
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...Comment
-
И аз го докарах до равенство :rock:, но е интересна логиката на AI-то.messire Woland написаhttp://metodii.com/cgi-bin/MasterMindStart.pro
Бикове и крави, такива, каквито ги помня от едно време
Компютърът започва първи обаче, освен ако не се посочи специално. Аз пробвах две бързи игри, но не можах да изтръгна нещо повече от равенство с него. Е, ако започвахме едновременно, може би ...Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.Comment
-
Аз чат-пат го разцъквам, или по-точно разните нетипични карти и сценарии (има един само с кораби, никаква войска, никакви герои, само флот). Но рядко. Защо?Araslan написаНякой цъка ли WC FT?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Comment
-
Ами все пак е една превъзходна игра мен лично светът на Уор Крафт много ме кефи ама не съм някой маниак там.Сега усилено качвам левели на WoW...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...Comment
-
Е да, така си е, бива си го, красив и добре направен свят. А и много добри възможности за наистина всякакви модификации на играта. WoW така и не съм го пробвал още, но може би все пак ще трябва да видя какво представлява наистина най-накрая, а не само на чужди мнения да разчитам
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
-
-
Араслане вместо да се чудиш какво да говориш хвани и опитай да влезеш в мИРК в канала на Бойна Слава за да видя дали съм успял да те махна от акика.Araslan написаНякой цъка ли WC FT?(освен Манщайн който се оказа много лесно раним на тая тема
)Comment
-
А защо изобщо го сложи?Сбъркан човек си ей
Не се е махнал то аз и сам би трябвало да мога да го махна ама да пукна ако знам как
А след няколко дни безплатния акаунт изтича но мисля да продължа с плащането излиза около лев на ден(къде ли не съм ги дал) а и вече яко се зарибих в играта.Още 4 приятелчета са е поръчали и в петък и е доставят и ще почваме да жънем яко
Между другото в американските сървари има гилдия на Ордата "България" :rock: Нашата сигурно ще е кръстим "Крали Марко"
от петък пускат европейските сървари и се надявам че лака ще е по малък защото понякога писва да седиш по минута на едно място и с интерес да се събудиш като духче.Между другото чакам експанжъна WoW Battlegrounds.Това ще да е местност в която ще могат да влизат само високите левели разделена на две почти симетрични половини с крепости и аутпостове на враждуващите фракции.Какви мелета ни очакват 1 бог знае.За съжаление местата в тази местност са ограничени и сигурно ще има доста желаещи за нея...
Last edited by Araslan; 09-02-2005, 19:01....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...Comment
Comment