Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз я минах, и с испанците, и с апахите. Първия път усещането е супер готино, ама след това започва да омръзва. Не знам защо. Може би защото тарасканите, тлакскаланите и ацтеките са все еднакви в армиите си. Тевтонската кампания е по-интересна, ама е и по-трудна за държавите в средата на картата. С Литва може да се играе, ако първо си осигуриш тила, като премахнеш монголите. Там, в Украйна, има и по-богати градове. Но мисля, че е невъзможно да се играе с тевтонците. Газиш Литва, но след това оставаш хем без пари, хем без армия. Британската кампания отначало ми изглеждаше най-скучна, но войниците там са доста симпатични, най-вече ирландските пушкари. Пък и я няма крайно досадната религия с всичките свещеници и еретици. Кръстоносната е интересна, но не и с Византия. Някак си няма тръпка така като е орязана картата на запад.

Comment

Наистина Тевтонците са ги направили машини... Все пак не е толкова трудно колкото казваш... отначало премахнеш ли си основните врагове и създадеш ли добра икономика става добре
      Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

оригиналната игра я превъртам доста често с интересни статистики, ето трите последни:

с Англия:

-година - 1348
        -генерали - 19
        -219 спечелени битки
        -8 загубени битки
        -720 000 флорина
        -45 региона, от които Йерусалим
        -кампанията мината за 135 хода, оставащи - 91
        -съюзници: Византийската Империя
        -във война със: Венеция, Свещената Римска Империя, Сицилия, Милан, Русия, Арабите, Унгария
        -унищожени държави: Шотландия, Дания, Франция, Португалия, Испания
        -градове - 24
        -замъци - 21
        -най-богат град: Йорк - 6000 флорина за ход
        -при папата съм с максимум кръстчета, защото му спазвах изискванията, пък и от е моята държава
        Ранкове според играта:
        -overall - близо 1 000 000
        -войска - близо 600 000
        -продукция - малко над 40 000
        -популация - малк под 1 000 000

Между другото тъкмо ме хващаше чумата, дори в последния ход повечето му градове вече бяха хванали чума.

с Милан:

-година - 1322
        -генерали - 17
        -272 спечелени битки
        -5 загубени битки
        -имам 600 000 флорина
        -45 региона, от които Константинопол
        -кампанията мината за 122 хода, оставащи - 104
        -нямам съюзници
        -във война със: Венеция, Португалия, Унгария, Полша, Византия, Египет, Rebels
        -унищожени държави: Сицилия, Франция, Шотландия, Англия, Испания, Свещената Римска Империя
        -най-богат град: Венеция - 7000 флорина за ход
        -градове - 26
        -замъци - 19
        -папата ме обича, защото ми дадах 50 000 флорина, за да ме върне в църквата
        Ранкове според играта:
        -overall - близо 1 000 000
        -войска - малко над 700 000
        -продукция - 40 000
        -популация - 800 000

с Свещената Римска Империя:

-година - 1274
        -генерали - 25
        -228 спечелени битки
        -9 загубени битки
        -имам 150 000 флорина
        -45 региона, от които Рим
        -кампанията мината за 98 хода, оставащи - 128
        -съюзници: Византийската империя
        -във война със: Венеция, Шотландия, Русия, Полша, Португалия, Испания, Турция
        -унищожени държави: Сицилия, Милан, Франция, Унгария, Франция
        -градове - 25
        -замъци - 20
        -папата ме мрази, естествено
        Ранкове според играта:
        -overall - 900 000
        -войска - близо 650 000
        -продукция - 40 000
        -популация - 750 000

Трудност - Very Hard
        Last edited by Attila; 25-04-2009, 16:40.
        Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Някой да знае за какво служи милитари акцеса в дипломацията?

Comment

ми като му поискаш и ти праща войски на помощ, а като той ти поиска, той очаква да му пратиш същото

Comment

Тъй ли? Много хубаво, а как да му поискам?

Comment

ами там където е дипломацията има тази опция да му искаш, но трудно се съгласяват

Comment

Mерси за инфото, никога не бях ползвал тази опция на дипломацията.
                  А някой знае ли как от един мод мога да си копирам една единица в друг?

Comment

мисля че не може току така... всеки мод е съобразен с името на единицата, скина, функциите и движенията и на бойната карта и още куп подробности и те са предназначени само за точно определения мод. Поне това е моята информация. Пък и на сигурно недей да опитваш да не объркаш нацяло играта... Мисля че една единица не ти е толкова проблем, пък била и перфектната

Comment

Така е ама все пак много ме кефят единиците от русичи обаче ми сече машината макар да не е слаба. И ми се искаше да си копна някоя единица в някой по лек мод
                      то може да се играе ама не ми се намалят юнит скалата и видео настройките.

Comment

а аз може ли да попитам дали мога да имам два мода по едно и също време, демек BC и SS 6 без да си пречат или не?

Comment

Може ли някой да обясни подробно как да играя мулти на Рим и Средновековие .Имам хамачи ама не ми изкарва игри като влезна в лан .Ако има някакъв сървър или нещо такова дайте адрес .

Comment

америка

Открива ли се Aмерика на мода Stainless steel 6.2

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
                              А като казах кована броня, някой стигнал ли е до 1400 година, когато би трябвало генералите да са подновени?
                              Пробвай с Латинската империя с българския мод. Като стигнеш до 1400 г., ще ти изкара нови оръжейни - Master armory и Armory factory. Първата ти дава full plate, а втората advanced plate. От 1400 г. с латинците можеш да правиш конницата famiglia ducale. Това е най-добрата кавалерия, която има в играта. Нямат щитове, с 18 показател им е бронята преди ъпгрейда на броните. Великолепен морал, не атакуват без заповед. Правят си клин, естествено. Скъпички са и се набират трудно - на 20 търна по 1, но пък няма други като тези. Дори френската кавалерия french nobles (които също са късни единици) са по-зле от тях. Да ти дам пример: с една армия от 18 famiglia ducale (540 души) + 2 генерала унищожих 4 алморавидски армии в Испания срещу само 25 убити + 12 от генералските гвардии.
                              А мексиканците - газят ги като презрели череши на равен терен.

Comment

Аз мисля,че military acess е разрешение да преминеш с войски през негова територия, не да го молиш за помощ
                                Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало

Comment

Working...
                                X