И аз я минах, и с испанците, и с апахите. Първия път усещането е супер готино, ама след това започва да омръзва. Не знам защо. Може би защото тарасканите, тлакскаланите и ацтеките са все еднакви в армиите си. Тевтонската кампания е по-интересна, ама е и по-трудна за държавите в средата на картата. С Литва може да се играе, ако първо си осигуриш тила, като премахнеш монголите. Там, в Украйна, има и по-богати градове. Но мисля, че е невъзможно да се играе с тевтонците. Газиш Литва, но след това оставаш хем без пари, хем без армия. Британската кампания отначало ми изглеждаше най-скучна, но войниците там са доста симпатични, най-вече ирландските пушкари. Пък и я няма крайно досадната религия с всичките свещеници и еретици. Кръстоносната е интересна, но не и с Византия. Някак си няма тръпка така като е орязана картата на запад.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
Наистина Тевтонците са ги направили машини... Все пак не е толкова трудно колкото казваш... отначало премахнеш ли си основните врагове и създадеш ли добра икономика става добреАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
оригиналната игра я превъртам доста често с интересни статистики, ето трите последни:
с Англия:
-година - 1348
-генерали - 19
-219 спечелени битки
-8 загубени битки
-720 000 флорина
-45 региона, от които Йерусалим
-кампанията мината за 135 хода, оставащи - 91
-съюзници: Византийската Империя
-във война със: Венеция, Свещената Римска Империя, Сицилия, Милан, Русия, Арабите, Унгария
-унищожени държави: Шотландия, Дания, Франция, Португалия, Испания
-градове - 24
-замъци - 21
-най-богат град: Йорк - 6000 флорина за ход
-при папата съм с максимум кръстчета, защото му спазвах изискванията, пък и от е моята държава
Ранкове според играта:
-overall - близо 1 000 000
-войска - близо 600 000
-продукция - малко над 40 000
-популация - малк под 1 000 000
Между другото тъкмо ме хващаше чумата, дори в последния ход повечето му градове вече бяха хванали чума.
с Милан:
-година - 1322
-генерали - 17
-272 спечелени битки
-5 загубени битки
-имам 600 000 флорина
-45 региона, от които Константинопол
-кампанията мината за 122 хода, оставащи - 104
-нямам съюзници
-във война със: Венеция, Португалия, Унгария, Полша, Византия, Египет, Rebels
-унищожени държави: Сицилия, Франция, Шотландия, Англия, Испания, Свещената Римска Империя
-най-богат град: Венеция - 7000 флорина за ход
-градове - 26
-замъци - 19
-папата ме обича, защото ми дадах 50 000 флорина, за да ме върне в църквата
Ранкове според играта:
-overall - близо 1 000 000
-войска - малко над 700 000
-продукция - 40 000
-популация - 800 000
с Свещената Римска Империя:
-година - 1274
-генерали - 25
-228 спечелени битки
-9 загубени битки
-имам 150 000 флорина
-45 региона, от които Рим
-кампанията мината за 98 хода, оставащи - 128
-съюзници: Византийската империя
-във война със: Венеция, Шотландия, Русия, Полша, Португалия, Испания, Турция
-унищожени държави: Сицилия, Милан, Франция, Унгария, Франция
-градове - 25
-замъци - 20
-папата ме мрази, естествено
Ранкове според играта:
-overall - 900 000
-войска - близо 650 000
-продукция - 40 000
-популация - 750 000
Трудност - Very HardLast edited by Attila; 25-04-2009, 16:40.Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
ми като му поискаш и ти праща войски на помощ, а като той ти поиска, той очаква да му пратиш същотоАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
ами там където е дипломацията има тази опция да му искаш, но трудно се съгласяватАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
мисля че не може току така... всеки мод е съобразен с името на единицата, скина, функциите и движенията и на бойната карта и още куп подробности и те са предназначени само за точно определения мод. Поне това е моята информация. Пък и на сигурно недей да опитваш да не объркаш нацяло играта... Мисля че една единица не ти е толкова проблем, пък била и перфектнатаАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
а аз може ли да попитам дали мога да имам два мода по едно и също време, демек BC и SS 6 без да си пречат или не?Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеА като казах кована броня, някой стигнал ли е до 1400 година, когато би трябвало генералите да са подновени?
А мексиканците - газят ги като презрели череши на равен терен.
Comment
Comment