Ами ще го подхвърля това и ще видим, не е лоша идея.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
miau написаЖалко, не, че нямам желание да гласувам, ама 50 поста малко трудно ще ги събера, и без това не обичам да се изказвам за щяло и нещяло. А тия Кара Китай кога се залепиха зад нас. А и тази класация не е от тима, разработващ BC, а си е лична инициатива на maxstill. Дано Miraj и останалите да вземат да включат поне едната от двете Българии. За Дунавска България могат да ползват единиците, банерите и други неща от "Българско Царство" мода, стига създателите му да разрешат. Предполагам, че ще го направят. Ако някой познава екипа, създал "Българско Царство", няма да е зле да ги помоли да се свържат с Miraj или някой друг от BC Team и да им предложи да включат Дунавска България като ползват техния мод. Стига да са съгласни де.
Comment
-
Ако не охладите малко страстите, темата ще бъде заключена за 1-2 дни.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
ами аз това ти приказвах, но браво. приятна игра!
п.п.само две неща не харесвам в целия мод(което е добре, защото аз към любимите ми игри съм много взискателен (прост пример: когато излезе The Sims 2 Freetime, не ми харесаха опциите и изтрих цялата игра!)), та те са:
1.Цените за строежи на сградите са странно много завишени(пример: в оригналната игра черните пътища струват 600 денарии, а в BC същите струват 2400 денарии! Има и по-малко завишени сгради, но общо взето са такива.
2.Аз обичам да правя неприятни изненади на противника, например да обсадя столицата му, превзема и продам срещу голяма сума денарии и примирие, за да възстановя силите си и отново да настъпвам, но проблемът е в това, че в мода в по-далечните замаци от столицата ти, не можеш да наемаш войници, поправяш своите и така нататък. Първото за завишаването на цените се приживява, но е доста гадно когато армия от 19 подразделения и най-опитния ти генерал загинат постепенно от отслабването на силата си и невъзможността да я поправят.
Надявам се в 2.0 на мода да бъде поправено това и мисля, че не само аз смятам така.Last edited by DMX; 11-06-2008, 15:36.
Comment
Comment