Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Diadoch
    редовен
    • Feb 2010
    • 59

Имам един проблем относно Grand Campaing мода. Отивам да си избирам нация за кампания и започвам да си цъкам щитовете да разглеждам държавите и като стигна до последния щит и като цъкна на него ме изхвърля от играта.Винаги става така. Някой да може да помогне или да каже на какво се дължи това?

Comment

• Zalmoxis
      ветеран
      • Nov 2007
      • 969

Да не би да си вкарал Ацтеките и Монголите като игрови фракции?

Comment

• Diadoch
        редовен
        • Feb 2010
        • 59

Да, там е било проблема.

Comment

• Diadoch
          редовен
          • Feb 2010
          • 59

Направих една доста луда кампания с датчаните, в последствие се влюбих в брадвите им , та Северна Франция вече е моя, половината италиански ботуш, на св. рим.имп. й остана един град, просто така да си го гледам за кеф и имам два града на хърватското крайбрежие и тевтонския орден в момента го изяжда боя...

Comment

• bonebiter
            ветеран
            • Nov 2009
            • 317

ае пичове ние що не си ударим едно турнирче всеки си слага 1.3 версията и през хамачи ще се организираме ако искате пишете на скайп b0n3biter

Comment

• kamos
              ветеран
              • May 2009
              • 460

Хайди ди!

Comment

• bonebiter
                ветеран
                • Nov 2009
                • 317

пиши на скайп b0n3biter да се уговорим

Comment

• Diadoch
                  редовен
                  • Feb 2010
                  • 59

Забелязах че в българския мод българите си говорят на руски , а и при обсада, с войската която обсаждам нападам града и забелязвам че войниците ми трябва да се бият до смърт , след като те трябва да обсаждат и не виждам пречка в това да отстъпят. Има по какво още да се поработи....

Comment

• kamos
                    ветеран
                    • May 2009
                    • 460

За руския език не знам много по темата как точно са говорили българите през Средновековието.Това за обсадата не нещо,от което да ти се срине света.
                    Хубав си е мода,много!Само за българските тежки конници(болярите) бронята,която покрива целия кон ми стои странно.Не съм виждал такова.

Comment

• Zalmoxis
                      ветеран
                      • Nov 2007
                      • 969

Толкова модове и аз не съм видял модел на конска броня, който да мяза на нещо реалистично. Толкова ли ги мързи, че ще ползват един модел за цяла Източна Европа и мюсюлманския свят? Глупава работа.

Comment

• kamos
                        ветеран
                        • May 2009
                        • 460

Мързи ги!

Comment

• г-н Никой
                          ветеран
                          • Feb 2009
                          • 480

Diadoch написа
                          Забелязах че в българския мод българите си говорят на руски , а и при обсада, с войската която обсаждам нападам града и забелязвам че войниците ми трябва да се бият до смърт , след като те трябва да обсаждат и не виждам пречка в това да отстъпят. Има по какво още да се поработи....
                          Българите са малко ъъъ вдигнати като морал в България Тотал Уор. В края на краищата след като винаги ни забравят по разни игри, защо пък не девелопърите да напомпят малко нашите. Те ако устискат на латинците и монголите (ако те тръгнат към Антиохия) в първите 50-70 търна, после стават истиска напаст и големи бели правят в европейския баланс на силите

Comment

• kamos
                            ветеран
                            • May 2009
                            • 460

Аз точно една кампания си спомням с българите,където разбих вечният враг Византия,превзех Апенинския полуостров,Свещената римска империя,Франция и др.
                            Тъкмо почнах война срещу турците(щях да ги помета бързо) и изпълзяха монголите,върнах се с армиите ми.
                            След няколко хода пак тръгнах,този път срещу тях(трябваше да събера повече армия).Единствената битка между българи и монголи загубих,заради общия бяг на пехотата ичаст от конницата след убиването на генерала(това беше владетеля,каква славна смърт).
                            Аз загубих 2/3 от армията,а те почти нищо.
                            След тази позорна загуба излях яда си върху горките испанци.
                            От тогава спрях вече да играя.

Comment

• Zalmoxis
                              ветеран
                              • Nov 2007
                              • 969

kamos написа
                              Идеята ти е добра,но няма да пипам нищо да не прецакам нещо играта.Че аз не ги разбирам тези неща изобщо.
                              Ами получи ми се и то точно така, както съм го описал. При Медиивъла явно са се получили грешки при екстрактването и затова играта ми крашваше, не от промяната на файловете. Екстрактнах си тевтонската кампания, изтрих .pack файловете и вече в текстовата среда си направих същите промени. На кастъм батъл ранните версии на литовския, германския и тевтонския генерали имаха късните скинове! Сега се опитвам да проуча възможностите за допълнителна модификация, като например да импортна юнитите, които са само в кастъм батъл в кампанията, да импортна допълнителни юнити от кингдъмс в оригиналната кампания и да импортна късните генерали, вместо да пипам ранните, в кампанията чрез някакъв евент (например като в RTW).

Comment

• kamos
                                ветеран
                                • May 2009
                                • 460

Нищичко няма да правя да не се прецака нещо.Какъвто съм зле с компютрите.А и сега ще видя Making History 2.Също ще пробвам една Iron Storm.В нея ПСВ е продължила 50 години след самото започване.Може би ще е добра.ИМа я в замундата.

Comment

Working...