Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Zalmoxis
    ветеран
    • Nov 2007
    • 969

Ти губиш.
    Аз разбрах и как може да си вкарам "Dismounted Gothic Knights" в кампанията

Comment

• kamos
      ветеран
      • May 2009
      • 460

Кво като

Comment

• ALIEN
        редовен
        • Mar 2007
        • 94

За мой голям срам отскоро играя тази игра, но вече мн. се зарибих по нея. Обаче имам въпрос\и:
        Когато започна т. нар. гранд къмпейн и избера някъде отдолу периода - ранен, среден или напреднал това май се отразява в какъв отрязък от време ще се появят монголите и Тимур нали? А и времето за развитие на д-вата с която играеш ти е далеч по малко, отколкото ако играеш например в ранния период - така ли е?
        И друго, имам къмпания с Франция - първо разбих Милан - те най-мн. ме досаждаха. Завзех де що имаше бунтовен град в Зап. Европа, отнех и онзи северен град който още в началото го владеят Англия и направих васали The Holly Roman Empire, тук вече на Негово Светейшество му писна и ме отлъчи, но на мен повече ми писна от него стоварих десант край Рим (единствената провинция на Негово Светейшество) превез го, заклах папата като куче натиснах енд търн и оп - message - папата е каталясал, дайте да избираме нов. ОК избрахме го - мой човек уж ама папа само с отряд телохранители без град без нищо и д-вата Папски щати (ако мога така да го преведа) си съществуваше - без папата да има ни град който да владее, ни армия ни провинция т.е. седи си до Рим само с 20 човека охрана. Хайде викам ОК ще го търпя, ама не е ли логично щом аз съм го завладял да си бъде мой марионетен папа и да изпълнява мойте заповеди?
        Все пак няма да искам много - може би няколко кръстоносни похода и отлъчване на някой от Европейския съюз

Comment

• г-н Никой
          ветеран
          • Feb 2009
          • 480

ALIEN написа
          За мой голям срам отскоро играя тази игра, но вече мн. се зарибих по нея. Обаче имам въпрос\и:
          Когато започна т. нар. гранд къмпейн и избера някъде отдолу периода - ранен, среден или напреднал това май се отразява в какъв отрязък от време ще се появят монголите и Тимур нали? А и времето за развитие на д-вата с която играеш ти е далеч по малко, отколкото ако играеш например в ранния период - така ли е?
          И друго, имам къмпания с Франция - първо разбих Милан - те най-мн. ме досаждаха. Завзех де що имаше бунтовен град в Зап. Европа, отнех и онзи северен град който още в началото го владеят Англия и направих васали The Holly Roman Empire, тук вече на Негово Светейшество му писна и ме отлъчи, но на мен повече ми писна от него стоварих десант край Рим (единствената провинция на Негово Светейшество) превез го, заклах папата като куче натиснах енд търн и оп - message - папата е каталясал, дайте да избираме нов. ОК избрахме го - мой човек уж ама папа само с отряд телохранители без град без нищо и д-вата Папски щати (ако мога така да го преведа) си съществуваше - без папата да има ни град който да владее, ни армия ни провинция т.е. седи си до Рим само с 20 човека охрана. Хайде викам ОК ще го търпя, ама не е ли логично щом аз съм го завладял да си бъде мой марионетен папа и да изпълнява мойте заповеди?
          Все пак няма да искам много - може би няколко кръстоносни похода и отлъчване на някой от Европейския съюз
          Папата какво и да го правиш, и да му вземеш Рим, пак си стои и обикаля като бездомно кутре насам-натам. Ще търпиш, това е.

Comment

• kamos
            ветеран
            • May 2009
            • 460

Монголите идват към 1300 година май,Тимур по-късно.Точно не мога да ти кажа.Г-н Никой е прав за Папата.

Comment

• ALIEN
              редовен
              • Mar 2007
              • 94

Намерих му цакат на папата, сега малко се гавря с него, както се върти около Рим, го обсадих с 4-5 отеделнея Feudal Knights и сега ни напред ни назад. Ама по едно време ми дожаля за него, то ебаси мизерията, папата да живее на палатка и отидох при него и просто му подарих Рим. Сега с когото се сбия папата го отлъчва, а мен си ме обича много / все пак си е франсе / аз играя с Франция, а и освен това Йерусалим е мой също след бляскав кръстоносен поход...

Comment

• kamos
                ветеран
                • May 2009
                • 460

ПОздравления за постижението!

Comment

• ALIEN
                  редовен
                  • Mar 2007
                  • 94

Извинявам се ако въпроса ми Ви се стори глупав, но по-назад прочетох, че има едитор за битки, някой може ли да дае повече разяснения как точно се ползва и къде се намира точно?

Comment

• ALIEN
                    редовен
                    • Mar 2007
                    • 94

Мерси kamos, btw. никой ли не играе вече тази игра?

Comment

• bonebiter
                      ветеран
                      • Nov 2009
                      • 317

ами аз ако намеря някой с версия 1.3 удряме по 1 мулти с хамачи ако искаш пиши на скайп t-700068 да направим няколко

Comment

• gregorianus
                        Нортумбрийски страж
                        • Mar 2005
                        • 753

Баси, искам Antipope Event. Ако играя с французите, да си вдигам мой папа. Или да си правя краля папа, ако съм с англичаните или датчаните
                        Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

• Henkel
                          новак
                          • Feb 2010
                          • 2

Някой навит за мулти,че много ми се цъка?

Comment

• bonebiter
                            ветеран
                            • Nov 2009
                            • 317

оставил съм си скайпа... само да имаш 1.3

Comment

• Henkel
                              новак
                              • Feb 2010
                              • 2

Сега ти писах.Имам 1.2 но ще го изтегля другия.

Comment

• Ghost Wolf
                                новак
                                • Dec 2009
                                • 5

Тука гледам има зарибени и си играете мулти , но предполагам мулти само на битките... или ?
                                Питам понеже дочух , че може да се прави и мулти на кампаниите... някой можели да хвърли малко разяснение как би могло да стане това...
                                "Do or do not. There is no try." - Yoda

Comment

Working...