Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами ще го подхвърля това и ще видим, не е лоша идея.

Comment

miau написа
      Жалко, не, че нямам желание да гласувам, ама 50 поста малко трудно ще ги събера, и без това не обичам да се изказвам за щяло и нещяло. А тия Кара Китай кога се залепиха зад нас. А и тази класация не е от тима, разработващ BC, а си е лична инициатива на maxstill. Дано Miraj и останалите да вземат да включат поне едната от двете Българии. За Дунавска България могат да ползват единиците, банерите и други неща от "Българско Царство" мода, стига създателите му да разрешат. Предполагам, че ще го направят. Ако някой познава екипа, създал "Българско Царство", няма да е зле да ги помоли да се свържат с Miraj или някой друг от BC Team и да им предложи да включат Дунавска България като ползват техния мод. Стига да са съгласни де.
      Аз за 4 -5 дена събрах около 35 ти можеш да започнеш от тук като пишеш в БГ раздела - http://www.twcenter.net/forums/showt...t=46661&page=2

Comment

Ако не охладите малко страстите, темата ще бъде заключена за 1-2 дни.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

М`да, присъединявам се към Воланд. Не обърквайте за какво е този раздел - за обсъждане на компютърни игри. Не е някакъв агитационен патриотарски форум. Ако прочета още една подобна глупост с автор някого от вас, следва директен бан за три месеца.

Comment

Не разбирам какви са тези заплахи?!?!?
            Точно това е което обсъждаме - Игра!

Comment

Не разбираш, защото въпросните мнения са вече изтрити. Това е общо предупреждение към авторите им, които далеч не обсъждаха тази игра, а теми около България на Х броя морета и България най-велика в света, които меко казано, нямат общо с тази тема, а и нямат място на този форум.

Comment

А ок, аз даже не съм ги видял нито съм разбрал.
                Сега по темата някой знае ли, дали и как може да се направят срелците да стрелят по точно?

Comment

ми те така си стрелят, т.е. оцелват по-малко и мисля, че един войник, за да умре трябва два пъти да го уцели стрела(лични наблюдения), но ако ги караш с огнени стрели да стрелят, го правят два пъти по неточно, но два пъти по смъртоностно

Comment

Някой може ли да каже читав крак за пача 1.3,че тоя Broken Crescent не мога и не мога да го пусна(Kingdoms си го играя без проблем ама като стартирам мода и дотам-черен екран и едно пясъчно часовниче се върти безкрай).Айде помагайте

Comment

аз си изтеглих пача от замундата с крак вътре и всичко си беше наред

Comment

Ами Kingdoms и аз от там го дръпнах,ама нещо не става.Я сподели стъпка по стъпка как го инсталира.

Comment

нали за BC питаш?
                          То се инсталира като пач, само че трябва да имаш инсталирани и кракнати пачове 1.1, 1.2, 1.3 за оригиналната игра, след като го инсталираш го стартираш от иконката му в папката на оригиналната игра(там се инсталира мода) и си готов!

Comment

Ей подкарах го тоя BC Ама що не казвате,че крака за Кингдъмс не действа трябваше за 1.3 да слагам

Comment

ами аз това ти приказвах, но браво. приятна игра!
                              п.п.само две неща не харесвам в целия мод(което е добре, защото аз към любимите ми игри съм много взискателен (прост пример: когато излезе The Sims 2 Freetime, не ми харесаха опциите и изтрих цялата игра!)), та те са:
                              1.Цените за строежи на сградите са странно много завишени(пример: в оригналната игра черните пътища струват 600 денарии, а в BC същите струват 2400 денарии! Има и по-малко завишени сгради, но общо взето са такива.
                              2.Аз обичам да правя неприятни изненади на противника, например да обсадя столицата му, превзема и продам срещу голяма сума денарии и примирие, за да възстановя силите си и отново да настъпвам, но проблемът е в това, че в мода в по-далечните замаци от столицата ти, не можеш да наемаш войници, поправяш своите и така нататък. Първото за завишаването на цените се приживява, но е доста гадно когато армия от 19 подразделения и най-опитния ти генерал загинат постепенно от отслабването на силата си и невъзможността да я поправят.
                              Надявам се в 2.0 на мода да бъде поправено това и мисля, че не само аз смятам така.
                              Last edited by DMX; 11-06-2008, 15:36.

Comment

Абе верно ли е, че в Stainless Steel 6.0 има България и Волжка България ?!

Comment

Working...
                                X