Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ПОДКАРАХ ГО! Бях забравил да кракна пача 1.3. Сега го кракнах после преинсталирах BC и трагна. Сега тегля този пач за мода и започвам усилена игра.Мерси за помоща!

Comment

Аве момчета какво толкова се кефите на тая игрица не ме карайти някой път ще поиграем на мулти на тая игра и ще ви смачкам без проблем.

Comment

абе момче, иргата е велика! Пък и аз не играя мулти, защото не е яко. Друго е да си подготвиш войската с последните няколко хиляди флорини за селяни със вили и най-обикновенни милиции за да пазят градовете ми и да навляза с последните си останали войски в Унгария и да избера подходящ терен за хитринки, та да взема плячка и да подновя играта си с нови попалнения и строежи. Друго си е повярвай ми.

Comment

Е за това че играта на кампайн е по яка не е вярно защото на мултиплеар играта е много по трудна и много по интересна срещу живи противници има повече тръпка .

Comment

На мултиплеър сме се събрали една групичка която играем Медиивъл 2, ако има доброволци по-късно да се обаждат. Тази вечер не сме много хора на линия, но който иска да ми прати ЛС.
            „Аз, Драгомир, писах.
            Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

хахаха, mehanizatora, ти чуваш ли са кво говориш? Кампанията била по-тъпа от мултиплеъра? Ха-ха-хахахахахаахах :sm113:

Comment

Според мен и мултито и кампанията си има предимства и недостатъци.Аз лично играя на най трудно при битките и пак ставам свидетел на куриози от типа на 3 мои италиански милиционери и генерал да удържат Неапол срещо 2000 германска армия.Но едно е да изиграеш една единствена,но реалистична битка друго е да поддържаш империя и от това колко добре развиваш градовете си да зависи почти всяка твоя стъпка.За това едва ли ще станете на едно мнение скоро.Няма смисъл от спорове играта е за да и се кефим кой на мултито кой на кампанията всеки сам да си решава.
                Last edited by Нантненд; 06-05-2008, 00:27.

Comment

DMX написа
                  хахаха, mehanizatora, ти чуваш ли са кво говориш? Кампанията била по-тъпа от мултиплеъра? Ха-ха-хахахахахаахах :sm113:
                  Tака е ти май мултито е много по добро от кампанията и ти играл ли си някога на мулти ако не си тогава не говори празни приказки.

Comment

Ето един много интересен сайт посветен не Medieval 2 Total War, Kingdom Expansion, Broken Crescent, Stainless Steel, Deus Le Vult(модове за M2TW). Има информация за всички фракции, единици, наемници и сгради.

Ето адреса: http://totalwar.honga.net/versions.php

Comment

Който може да гласува за царство България и волжка България да бъдат включени http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=166791 в Broken Crescent

Comment

Някой да ми обясни как точно се гласува, че нещо не схващам. Може да се гласува за няколко фракции, но къде се натиска за да си ги избера?
                        Това ми е любимия мод(като изключим сегашната им AOR, но са обещали да я променят) и дано да включат и двете България. Само не разбрах дали има бутон за гласуване за всяка фракция по отделно или в коментар пише за кого гласуваш и някой после брои.

Comment

Аз ще гласувам за царство България.

Comment

Ти сега не можеш да гласуваш още трябва да направиш 50 поста първо.
                            Един съвет който може да гласува да го прави само за двете Българий а не да дава глас за конкурентните държави като кара китай която ни диша във врата.

Comment

Разбира се че за двете българии ще гласувам.

Comment

.
                                Last edited by miau; 07-06-2008, 15:57.

Comment

Working...
                                X