ПОДКАРАХ ГО! Бях забравил да кракна пача 1.3. Сега го кракнах после преинсталирах BC и трагна. Сега тегля този пач за мода и започвам усилена игра.Мерси за помоща!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
абе момче, иргата е велика! Пък и аз не играя мулти, защото не е яко. Друго е да си подготвиш войската с последните няколко хиляди флорини за селяни със вили и най-обикновенни милиции за да пазят градовете ми и да навляза с последните си останали войски в Унгария и да избера подходящ терен за хитринки, та да взема плячка и да подновя играта си с нови попалнения и строежи. Друго си е повярвай ми.
Comment
-
На мултиплеър сме се събрали една групичка която играем Медиивъл 2, ако има доброволци по-късно да се обаждат. Тази вечер не сме много хора на линия, но който иска да ми прати ЛС.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Според мен и мултито и кампанията си има предимства и недостатъци.Аз лично играя на най трудно при битките и пак ставам свидетел на куриози от типа на 3 мои италиански милиционери и генерал да удържат Неапол срещо 2000 германска армия.Но едно е да изиграеш една единствена,но реалистична битка друго е да поддържаш империя и от това колко добре развиваш градовете си да зависи почти всяка твоя стъпка.За това едва ли ще станете на едно мнение скоро.Няма смисъл от спорове играта е за да и се кефим кой на мултито кой на кампанията всеки сам да си решава.Last edited by Нантненд; 06-05-2008, 00:27.
Comment
-
Ето един много интересен сайт посветен не Medieval 2 Total War, Kingdom Expansion, Broken Crescent, Stainless Steel, Deus Le Vult(модове за M2TW). Има информация за всички фракции, единици, наемници и сгради.
Ето адреса: http://totalwar.honga.net/versions.php
Comment
-
Който може да гласува за царство България и волжка България да бъдат включени http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=166791 в Broken Crescent
Comment
-
Някой да ми обясни как точно се гласува, че нещо не схващам. Може да се гласува за няколко фракции, но къде се натиска за да си ги избера?
Това ми е любимия мод(като изключим сегашната им AOR, но са обещали да я променят) и дано да включат и двете България. Само не разбрах дали има бутон за гласуване за всяка фракция по отделно или в коментар пише за кого гласуваш и някой после брои.
Comment
Comment