Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • General
    general
    • Feb 2007
    • 74

Ами ще го подхвърля това и ще видим, не е лоша идея.

Comment

• General
      general
      • Feb 2007
      • 74

miau написа
      Жалко, не, че нямам желание да гласувам, ама 50 поста малко трудно ще ги събера, и без това не обичам да се изказвам за щяло и нещяло. А тия Кара Китай кога се залепиха зад нас. А и тази класация не е от тима, разработващ BC, а си е лична инициатива на maxstill. Дано Miraj и останалите да вземат да включат поне едната от двете Българии. За Дунавска България могат да ползват единиците, банерите и други неща от "Българско Царство" мода, стига създателите му да разрешат. Предполагам, че ще го направят. Ако някой познава екипа, създал "Българско Царство", няма да е зле да ги помоли да се свържат с Miraj или някой друг от BC Team и да им предложи да включат Дунавска България като ползват техния мод. Стига да са съгласни де.
      Аз за 4 -5 дена събрах около 35 ти можеш да започнеш от тук като пишеш в БГ раздела - http://www.twcenter.net/forums/showt...t=46661&page=2

Comment

• messire Woland
        -
        • Jan 2003
        • 10623

Ако не охладите малко страстите, темата ще бъде заключена за 1-2 дни.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• gollum
          фрогландец на вестконинска служба
          • Jan 2003
          • 22550

М`да, присъединявам се към Воланд. Не обърквайте за какво е този раздел - за обсъждане на компютърни игри. Не е някакъв агитационен патриотарски форум. Ако прочета още една подобна глупост с автор някого от вас, следва директен бан за три месеца.

Comment

• General
            general
            • Feb 2007
            • 74

Не разбирам какви са тези заплахи?!?!?
            Точно това е което обсъждаме - Игра!

Comment

• gollum
              фрогландец на вестконинска служба
              • Jan 2003
              • 22550

Не разбираш, защото въпросните мнения са вече изтрити. Това е общо предупреждение към авторите им, които далеч не обсъждаха тази игра, а теми около България на Х броя морета и България най-велика в света, които меко казано, нямат общо с тази тема, а и нямат място на този форум.

Comment

• General
                general
                • Feb 2007
                • 74

А ок, аз даже не съм ги видял нито съм разбрал.
                Сега по темата някой знае ли, дали и как може да се направят срелците да стрелят по точно?

Comment

• DMX
                  2Pac
                  • Mar 2008
                  • 61

ми те така си стрелят, т.е. оцелват по-малко и мисля, че един войник, за да умре трябва два пъти да го уцели стрела(лични наблюдения), но ако ги караш с огнени стрели да стрелят, го правят два пъти по неточно, но два пъти по смъртоностно

Comment

• RAPTOR
                    редовен
                    • Jan 2005
                    • 228

Някой може ли да каже читав крак за пача 1.3,че тоя Broken Crescent не мога и не мога да го пусна(Kingdoms си го играя без проблем ама като стартирам мода и дотам-черен екран и едно пясъчно часовниче се върти безкрай).Айде помагайте

Comment

• DMX
                      2Pac
                      • Mar 2008
                      • 61

аз си изтеглих пача от замундата с крак вътре и всичко си беше наред

Comment

• RAPTOR
                        редовен
                        • Jan 2005
                        • 228

Ами Kingdoms и аз от там го дръпнах,ама нещо не става.Я сподели стъпка по стъпка как го инсталира.

Comment

• DMX
                          2Pac
                          • Mar 2008
                          • 61

нали за BC питаш?
                          То се инсталира като пач, само че трябва да имаш инсталирани и кракнати пачове 1.1, 1.2, 1.3 за оригиналната игра, след като го инсталираш го стартираш от иконката му в папката на оригиналната игра(там се инсталира мода) и си готов!

Comment

• RAPTOR
                            редовен
                            • Jan 2005
                            • 228

Ей подкарах го тоя BC Ама що не казвате,че крака за Кингдъмс не действа трябваше за 1.3 да слагам

Comment

• DMX
                              2Pac
                              • Mar 2008
                              • 61

ами аз това ти приказвах, но браво. приятна игра!
                              п.п.само две неща не харесвам в целия мод(което е добре, защото аз към любимите ми игри съм много взискателен (прост пример: когато излезе The Sims 2 Freetime, не ми харесаха опциите и изтрих цялата игра!)), та те са:
                              1.Цените за строежи на сградите са странно много завишени(пример: в оригналната игра черните пътища струват 600 денарии, а в BC същите струват 2400 денарии! Има и по-малко завишени сгради, но общо взето са такива.
                              2.Аз обичам да правя неприятни изненади на противника, например да обсадя столицата му, превзема и продам срещу голяма сума денарии и примирие, за да възстановя силите си и отново да настъпвам, но проблемът е в това, че в мода в по-далечните замаци от столицата ти, не можеш да наемаш войници, поправяш своите и така нататък. Първото за завишаването на цените се приживява, но е доста гадно когато армия от 19 подразделения и най-опитния ти генерал загинат постепенно от отслабването на силата си и невъзможността да я поправят.
                              Надявам се в 2.0 на мода да бъде поправено това и мисля, че не само аз смятам така.
                              Last edited by DMX; 11-06-2008, 13:36.

Comment

• DMX
                                2Pac
                                • Mar 2008
                                • 61

Абе верно ли е, че в Stainless Steel 6.0 има България и Волжка България ?!

Comment

Working...