ами то е показано в туториала как става значи хващаш от една провинция примерно 30 както казваш, след това задържаш шифт и цъкаш на тези, които искаш да махнеш, след това долу има един бутон merge и така си ги събираш. Само че, внимавай да не събираш повече от 12! Също ако събираш по 12 трябва да промотнеш командващия в чин фелдмаршал, иначе ще са много слаби!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 2
Collapse
X
-
bonebiter написа Виж мнениеами то е показано в туториала как става значи хващаш от една провинция примерно 30 както казваш, след това задържаш шифт и цъкаш на тези, които искаш да махнеш, след това долу има един бутон merge и така си ги събираш. Само че, внимавай да не събираш повече от 12! Също ако събираш по 12 трябва да промотнеш командващия в чин фелдмаршал, иначе ще са много слаби!
Мерси многоЗагива само онзи който се е примирил с поражението !
Ханс Улрих Рудел
Comment
-
Здравейте , имам проблем ... като цяло пазя показателите на плюс , но просто не мога да се справя с енергията , единственото което успях да направя е да намаля загубите до -20 на ден. Някой може ли да ми даде съвет как да произвеждам повече ?Загива само онзи който се е примирил с поражението !
Ханс Улрих Рудел
Comment
-
Twolf написа Виж мнениеЗдравейте , имам проблем ... като цяло пазя показателите на плюс , но просто не мога да се справя с енергията , единственото което успях да направя е да намаля загубите до -20 на ден. Някой може ли да ми даде съвет как да произвеждам повече ?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Twolf написа Виж мнениеЗдравейте , имам проблем ... като цяло пазя показателите на плюс , но просто не мога да се справя с енергията , единственото което успях да направя е да намаля загубите до -20 на ден. Някой може ли да ми даде съвет как да произвеждам повече ?Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Или, също е вариант, да промениш строежа на фабриките, вместо година да е на три месецаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеНякой, ако ми разясни за какво точно служи този "софтнес" при единиците. Ще съм му много благодарен
Точно термина "softness" не мога да си спомня къде съм го виждал там, но ако дадеш и контекста, в който си го срещнал, ще може да се каже точно. Най-вероятно става дума за това, че която и да е дивизия, включително и танковите, не се състои само от бронирани единици (меко казано ), така че този термин вероятно указва съотношението между бронирани и небронирани единици в състава на дивизията.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Въпросче: Сложих оня ден пач 1.3, щото досега не се бях сещал... Да, ама не ми показва снимките на командващите бойните единици. Нямам идея как да го оправя. Проверих, снимките са си там - в папката pics, ама нещо друго липсва. Някакви подсещания?Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Зависи на коя нация и дали патча е бил за същата версия. Най-лесно е да отвориш редактора и да видиш на съответния лидер какво пише в профила за картинката и след това да я потърсиш като файл дали е с коректно име.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеЗависи на коя нация и дали патча е бил за същата версия. Най-лесно е да отвориш редактора и да видиш на съответния лидер какво пише в профила за картинката и след това да я потърсиш като файл дали е с коректно име.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
Comment