Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hearts of Iron 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ами то е показано в туториала как става значи хващаш от една провинция примерно 30 както казваш, след това задържаш шифт и цъкаш на тези, които искаш да махнеш, след това долу има един бутон merge и така си ги събираш. Само че, внимавай да не събираш повече от 12! Също ако събираш по 12 трябва да промотнеш командващия в чин фелдмаршал, иначе ще са много слаби!

Comment

bonebiter написа Виж мнение
      ами то е показано в туториала как става значи хващаш от една провинция примерно 30 както казваш, след това задържаш шифт и цъкаш на тези, които искаш да махнеш, след това долу има един бутон merge и така си ги събираш. Само че, внимавай да не събираш повече от 12! Също ако събираш по 12 трябва да промотнеш командващия в чин фелдмаршал, иначе ще са много слаби!

Мерси много
      Загива само онзи който се е примирил с поражението !
      Ханс Улрих Рудел

Comment

Има ли още фенове на HOI 2?
        Лично аз играя Armagedon и не мисля да го зарязвам.
        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Здравейте , имам проблем ... като цяло пазя показателите на плюс , но просто не мога да се справя с енергията , единственото което успях да направя е да намаля загубите до -20 на ден. Някой може ли да ми даде съвет как да произвеждам повече ?
          Загива само онзи който се е примирил с поражението !
          Ханс Улрих Рудел

Comment

Twolf написа Виж мнение
            Здравейте , имам проблем ... като цяло пазя показателите на плюс , но просто не мога да се справя с енергията , единственото което успях да направя е да намаля загубите до -20 на ден. Някой може ли да ми даде съвет как да произвеждам повече ?
            Имаш няколко варианта да решиш проблема: първо, търговия. Почти винаги има начин да изтъргуваш един ресурс за друг. Второ, огледай се какви провинции има наоколо и дали някоя от съседните държави не произвежда повечко енергия. И накрая - можеш да наблегнеш на развиване на технологиите, там някъде имаше такива и за енергията, или за трансформирането на въглищата в петрол, или нещо от тоя сорт.
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Опитай се да построиш ядрени реактори.

Comment

Twolf написа Виж мнение
                Най-бързо се разрешава проблема чрез търговия. В по-дългосрочен план, огледай си провинциите - където има енергиен ресурс, е добре да построиш фабрики. Строежа отнема година...
                Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Или, също е вариант, да промениш строежа на фабриките, вместо година да е на три месеца
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Някой, ако ми разясни за какво точно служи този "софтнес" при единиците. Ще съм му много благодарен

Comment

Worcho написа Виж мнение
                      Някой, ако ми разясни за какво точно служи този "софтнес" при единиците. Ще съм му много благодарен
                      В играта има Soft target и hard target = най-лесно си го представи като небронирана и бронирана цел. "Soft" са пехотните дивизии, кавалерията и моторизираните части. "Hard" са бронираните - различните танкови дивизии.
                      Точно термина "softness" не мога да си спомня къде съм го виждал там, но ако дадеш и контекста, в който си го срещнал, ще може да се каже точно. Най-вероятно става дума за това, че която и да е дивизия, включително и танковите, не се състои само от бронирани единици (меко казано ), така че този термин вероятно указва съотношението между бронирани и небронирани единици в състава на дивизията.
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

Благодаря Прав си това е съотношението между hard и soft единиците в дадена дивизия.

Comment

Въпросче: Сложих оня ден пач 1.3, щото досега не се бях сещал... Да, ама не ми показва снимките на командващите бойните единици. Нямам идея как да го оправя. Проверих, снимките са си там - в папката pics, ама нещо друго липсва. Някакви подсещания?

Comment

Зависи на коя нация и дали патча е бил за същата версия. Най-лесно е да отвориш редактора и да видиш на съответния лидер какво пише в профила за картинката и след това да я потърсиш като файл дали е с коректно име.
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

messire Woland написа Виж мнение
                              Зависи на коя нация и дали патча е бил за същата версия. Най-лесно е да отвориш редактора и да видиш на съответния лидер какво пише в профила за картинката и след това да я потърсиш като файл дали е с коректно име.
                              Светнах се - проблемчето става само като пусна сейвове от преди пача. Днес пуснах нова кампания и всичко си е наред.

Comment

Страхотна игра!Лично аз я предпочитам пред Hearts Of Iron 3.Иначе и Darkest Hour е подобна но там с пача Arms,Armistice and Revolutions може да изиграете периода от 1914 до 1964.

Comment

Working...
                                X