If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже това е единствената Total Warска тема дето намирам, да взема да питам някой играе ли Napoleon Total War? Питам, че имах едни излишни 20 кинта и взех, че се сдобих с нея а сега се чудя как да оправя крашовете на половин час(и това въпреки 2.4 Ghz процесор Core i5, 6GB ram 1 GB VRAM(собствен на картата) и други екстри) Ако поста не е за тука - местете.
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Аз пък го чакам с търпение, защото тия, които чакаха Диабло 3 или Simcity 5 или Aliens: Colonial Marines с нетърпение веднага се юрнаха да купуват и се оказа, че игрите бяха по-зле отколкото се очакваше.
Въобще, тоя хайп и това да се съди игра/филм по трейлъри е абсолютно нелогично и не си го обяснявам.
За момента има 2 скриптирани батъл геймплей видеа, 2 мини трейлърчета и нула видеа (или поне скрийншоти) от самата кампания, но затова пък вече има pre-order!
Приоритети...
Чета, че вече са продадени правата за "новелизация", демек за писане на романчета по игрите (тоест отсега нататък "Саламбо" се сдобива със СИКУЪЛИ, ама че грозна думичка).
Нямам нищо против да изиграя и Ром Две. Даже вероятно с кеф ще си я цъкам. Но чета някакви тревожни работици - щяло пак да има морски провинции, тоест се връщаме единайсет години назад. И част от народите щели да бъдат отключваеми едва след като си платиш. Ха на бас, че в пиратския залив ще са безплатни.
Абе истината е, че си трябват Reconquista: Total War, Balkan: Total War и Ottoman Invasion
Тези неприятни типове сега гледат да вземат повечко парички.Направо ми попариха надеждите да я играя легално тази игра.Толкова се надъхвах за онлайн кампанията,но уви...
Хаха, вие нормални ли сте? Дали пък няма да си я купя аз Според мен грешката им е, че се опитват да угодят на всички, както и да привлекат повече "casual" геймъри - те така или иначе си имат лоялна база от хардкор фенове. Ноооо, от всичко, което досега съм видял, CA са вложили неимоверни усилия, време, пари и ресурси, за да направят най-добрата игра в поредицата. Аз съм сериозно надъхан за играта, пък нека си пускат книжки или каквото там искат - ами това е бизнес, все пак. Също за DLC-тата - има вариант да изчакаш известно време да излезе пълна версия с всички добавки в Steam (партньорството със Steam е нещо прекрасно) - цените са доста добри там.
Gregorianus, морските провинции са направени, за да се направи по-добра проекция на сравнителната морска мощ на една държава в кампанията. Понеже с децентрализацията на ресурсите един вражески кораб може да ти нанесе значителни икономически поражения, а понякога няма как да защитиш брегова линия с известна дължина. Тъй че всяко нещо е направено с умисъл - и никакво връщане назад няма, що се отнася до развитието на играта, напротив, добавят се нови и нови елементи, за да се потопиш максимално в нея.
- Картата е гигантска. B TWC бяха направени сравнения на мащабите между картите на RTW, ETW и TWIIR - разликата е значителна. Освен стандартните области тази включва Етиопия, целия Арабски п-в и за мое щастие - целия ареал на т.нар. Greater Iran.
- 183 провинции. 30 морски провинции. 117 фракции, от които playable засега са: Арверни, Ицени, Суеби, Рим, Картаген, Македония, Спарта, Атина, Епир, Понт, Египет и Партия.
- Вътрешна (кланова/династична) политика, нови агенти, армиите развиват собствени умения и опит, възможност за обсада директно от морски десант, комбинирани битки по суша и море, речни битки, плавателни Рейн, Нил и Дунав, възможност за консолидиране на варварските племена в Германия, Британия и т.н.
Comment