Мерси Сула, но въпроса ми не беше защо не мога да трейнвам юнити, а да ритрейнвам. Тоест от отряд 200 човека- останат ми 60 и искам да ги ритрейна, тоест да им се върне първоначалната бройка(разбира се като се изгуби и част от скила им). Та защо не мога да ритрейна в градове например гръцки, като играя с римляни, някой отряд от тежка пехота? Казармата ли трябва да се ъпгрейдне?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
Ами точно това ти обяснявам - всичко което съм писал за тренирането се отнася и за ритрейнването . Там, където можеш да тренираш/обучиш дадена войскова единица, само и единствено там можеш да я ритрейнеш/попълниш. След като не можеш да обучаваш римски триарии в Атина (примерно), няма как да стане номера да ги ритрейнеш там. Колкото и да увеличаваш казармите няма шанс да превърнеш 140 атиняни в римляни и да си попълниш кохортата . Тези триарии ще си ги ритрейнеш само в Рим, Капуа, Ареций и т.н. - в homeland регионите. И дори в началото не във всички, а само в 6 или 7 от тях, не помня точно. В останалите homeland региони - чак след 242 пр.н.е, когато се случи полибиевата реформа.
За другите нации е същото - гледаш къде можеш да тренираш даден юнит, следователно там ще можеш и да го ритрейнеш.
Comment
-
Пробвах SPQR мода преди време и останах очарован.Текстурите на войниците са много по-добри от тези на оригинала.Самата атмосфера на бойното поле е също много по-добра.Броят на войниците също е увеличен и така стават доста по-големи армии.Но до тук,според мен.Единствено красотата се гледа тук.Промени,коренни мисля,че няма в кампанията.
Но все пак картината е ужасно добра!
Comment
-
kamos написа Виж мнениеИмената на градовете наистина могат да да променят,но не и по време на игра.Все пак не съществува такава опция в оригиналната игра,а и за самото променяне трябва да променяш файлове в играта.
Така стигаме до великият извод,че "все пак не се знае"!
Comment
-
Утре вече ще мога да пусна някой скрийн от SPQR мода.
Жалко Аlien,жалко и мен още си ме кефи тази игрица.Просто този период ми е любим и ми е много кеф да изтребя някй друг римлянин,картагенец и т.н.
Само се надшжам да намеря Tga converter-а,че интернета постоянно спира и се пуска пак за по 1-2 часа.Няма как да го сваля пак.Тц,тц,тц!
Comment
Comment