ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Diadoch
    редовен
    • Feb 2010
    • 59

Мерси Сула, но въпроса ми не беше защо не мога да трейнвам юнити, а да ритрейнвам. Тоест от отряд 200 човека- останат ми 60 и искам да ги ритрейна, тоест да им се върне първоначалната бройка(разбира се като се изгуби и част от скила им). Та защо не мога да ритрейна в градове например гръцки, като играя с римляни, някой отряд от тежка пехота? Казармата ли трябва да се ъпгрейдне?

Comment

• Sulla
      Dictator Reipublicae Romanae
      • Nov 2006
      • 362

Ами точно това ти обяснявам - всичко което съм писал за тренирането се отнася и за ритрейнването . Там, където можеш да тренираш/обучиш дадена войскова единица, само и единствено там можеш да я ритрейнеш/попълниш. След като не можеш да обучаваш римски триарии в Атина (примерно), няма как да стане номера да ги ритрейнеш там. Колкото и да увеличаваш казармите няма шанс да превърнеш 140 атиняни в римляни и да си попълниш кохортата . Тези триарии ще си ги ритрейнеш само в Рим, Капуа, Ареций и т.н. - в homeland регионите. И дори в началото не във всички, а само в 6 или 7 от тях, не помня точно. В останалите homeland региони - чак след 242 пр.н.е, когато се случи полибиевата реформа.
      За другите нации е същото - гледаш къде можеш да тренираш даден юнит, следователно там ще можеш и да го ритрейнеш.

Comment

• Diadoch
        редовен
        • Feb 2010
        • 59

Ок, мерси, това ми трябваше

Comment

• kamos
          ветеран
          • May 2009
          • 460

За Europa Barbarorum кой пач трябва?

Comment

• Sulla
            Dictator Reipublicae Romanae
            • Nov 2006
            • 362

1.5
            Ето го и сайта на мода
            Last edited by Sulla; 15-04-2010, 22:21.

Comment

• kamos
              ветеран
              • May 2009
              • 460

Благодаря много.Преди това играх мода Roma Surecctum и се очаровах от единиците на тракийците,също и при римляните в различните райони на империята можеш да обучаваш различни легионери.Това много ме кефи.
              Не успях да разгледам всичко,защото ми се спеше.Общо взето хубав мод.

Comment

• kamos
                ветеран
                • May 2009
                • 460

Пробвах SPQR мода преди време и останах очарован.Текстурите на войниците са много по-добри от тези на оригинала.Самата атмосфера на бойното поле е също много по-добра.Броят на войниците също е увеличен и така стават доста по-големи армии.Но до тук,според мен.Единствено красотата се гледа тук.Промени,коренни мисля,че няма в кампанията.
                Но все пак картината е ужасно добра!

Comment

• Zalmoxis
                  ветеран
                  • Nov 2007
                  • 969

kamos написа
                  Имената на градовете наистина могат да да променят,но не и по време на игра.Все пак не съществува такава опция в оригиналната игра,а и за самото променяне трябва да променяш файлове в играта.
                  Така стигаме до великият извод,че "все пак не се знае"!
                  Имената на градовете могат да се променят в Barbarian Invasion и Medieval II. Много е лесно - отваряш страницата на града, кликваш горе, където е името, и си пишеш каквото искаш.

Comment

• kamos
                    ветеран
                    • May 2009
                    • 460

Не знаех за това.

Comment

• kamos
                      ветеран
                      • May 2009
                      • 460

Извинявайте,може ли някой да ми даде линк за сваляне на rome total realism,че нещо след инсталацията,когато пусна играта пише,че нямало някакъв файл и и не знам какво да правя.Може би аз нещо греша,не знам
                      П.П.Ако може да е до последната версия на мода.

Comment

• Zalmoxis
                        ветеран
                        • Nov 2007
                        • 969

Я дай някакъв скрийн по-добре.

Comment

• kamos
                          ветеран
                          • May 2009
                          • 460

За жалост няма да мога,чак до две седмици-на село съм в момента.
                          С удоволствие ще ти пусна някоя снимчица.

Comment

• kamos
                            ветеран
                            • May 2009
                            • 460

Има ли някой да играе роума???
                            Сега се връщам от Дъбене(селото ми) и ще мога да поиграя малко,че последния ден много ми се доигра.

Comment

• ALIEN
                              редовен
                              • Mar 2007
                              • 94

То има ама за жалост време няма...за съжаление иначе игрицата още мн. си ме радва.

Comment

• kamos
                                ветеран
                                • May 2009
                                • 460

Утре вече ще мога да пусна някой скрийн от SPQR мода.
                                Жалко Аlien,жалко и мен още си ме кефи тази игрица.Просто този период ми е любим и ми е много кеф да изтребя някй друг римлянин,картагенец и т.н.
                                Само се надшжам да намеря Tga converter-а,че интернета постоянно спира и се пуска пак за по 1-2 часа.Няма как да го сваля пак.Тц,тц,тц!

Comment

Working...