Разбрах, че имало някакъв начин да се променят имена на градове в играта. Това би било хубаво. Може ли да стане по време на самата игра? Примерно превземаш Мемфис със Селевкидите и го прекръстваш на Египтофигон
Или се прави веднъж завинаги?
И дали има начин да се добавят градове?
Или се прави веднъж завинаги?И дали има начин да се добавят градове?
превзел съм целия балкански полуостров, от апенините е останал само Сицилия непокорена, на североизток съм стигнал до Крим, като почти цяла Мала Азия е под мой контрол. Сега обръщам поглед към Сирия, та да свършвам тази пуста кампания, но преди това мога да побия селевкидите и ако имам възможност иберийците
. В регионите от родната ти земя (Homeland) можеш да тренираш всеки твой юнит, стига разбира се да си направил ² тип управление и да развиеш казармите. В чуждите региони, които покоряваш (Expansion), можеш да тренираш основното ядро твои единици и някои местни. Местните ги тренираш от т.нар. помощни/допълнителни казарми. В още по-отдалечените чужди региони, в които можеш да изградиш само управления от III и IV тип (васални и съюзнически провинции), тренираш само някои от твоите единици и повечко местни.
Comment