ей Ханибале мерси много брато това отдавна го тарся. Сега ще стане клане най-накрая как го откри не знам, но те поздравявам за откритието.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
Ami az otdavna podozirah 4e e vuzmojno tova,poneje si otkliu4vam vsi4ki frakcii ot papkata "imperial campain" i igrah s Makedonia i Trakite bez da se nalaga predi tova da igraq introto s rimskite familii. Predpolagam i v Medieval II total war moje da se napravi.A ti kakvo 6te koli6? :tongue5:
http://www.vbox7.com/play:b9134196 vijte tozi klip.mnogo e idiotski!!!"...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Ми да ти кажа искам да опитам с партите срещу римляните и с гърците при обсадата на спарта.Там имам 2 пални поражения от гърците. Направо ме изнесоха стройните редици на спартанските хоплити направо ме смляха из улиците на града 4е и слоновете не помогнаха.Ти побеждавал ли с в тая битка тя ми е най-гадната
btw ne znam za pove4eto forumci no az pak po4nah da igraia MTW-1 i mn. si me kefi igricata.
Comment
-
Ами да превземал съм Спарта ,виж сега,използвай лъковете и стрелците с прашки като примамиш с кавалерията си спартанците по ъглите на външната алея на града,като тръгнат към тебе стреляй по тях и отстъпи с конницата,после пак така,докато ти свършат стрелите и камъните,после им устрой засада пак по същия начин,ама така че твойте фаланги да им идват в гръб и отпред,слоновете са много ефикасни на открити места ,могат да разбият хоплитите по края на града,в улиците е тясно и не могат да покажат потенциала си,освен това имат и стрелци на гърба си,ползвай и тях като ти свършат стрелите и камъните ,дръж ги близо до външната алея,докато кавалерията ги примамва ,аз вече играх с Пир при Аскулум. Между другото успях да си инсталирам RTR Platinum и съм много доволен!Мисля да копирам реализма така както е инсталиран на диск и да го съхраня ,а да пробвам други модове :clown:Last edited by Hannibal Barka; 27-10-2007, 10:23."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Sulla, най-после успях да подкарам мода Troy Total War! При инсталацията ,която се прави в папката на Rome Total War в края се появява един "fix" файл, при разархивирането на ,който в същата папка се получава друга папка "fix",koято съдържа в себе си папка "bi",a тя пък папка "Data",дойде ми идея да поставя файловете от "Data" na "fix" папката в папката Data на "Barbarian invasion" ,koято инсталирам предварително ,при преноса на файловете давам :"Yes to all" и макар да бях скептик СТАНА!!! :tup: Играта тръгна и не ме изхвърли на първия ход.Може разбира се и направо мястото на разархивирането на "fix" да се посочи директно папката "Data" на "Barbarian invasion",но проблема е ,че не е упоменато в "Readme" файла.Мое мнение е ,че играта си струва,между другото освен "RTR-Platinum" вече пробвах и други модове:"Extended Greek Mod","Roma Surrectum" и "S.P.Q.R.".Добри са,последните два много приличат на "RTR-Platinum".Понастоящем свалям "The Rise of Persia" и мисля да го пробвам следващия weekend."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Мисля ,че мода е от епохата на въпросните войни,макар че нищо не пише.http://www.internetwars.ru/Rome/RiseofPersia/Persia.htm"...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
http://www.vbox7.com/play:4fe6611c я скивайте тва.Хи-хи!!"...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Значи, че това не е окончателния вариант на мода - още го разработват, доизглаждат нещата, оправят каквото има за оправяне и такива ми ти работи...
Между другото вече си го свалих, но още не съм го инсталирал, защото съм се захванал с една кампания в Тотал реализма, пък не знам дали са съвместими Реализма и "Райз ъв Персия" . Не искам да преинсталирам всичко наново и затова първо ще си "начеша крастата" с Реализма и после Персия-та
Comment
Comment