В този пост прикачам картата на играта с разположението на единиците към първи ход. Скоро ще я кача и на страничката с бюлетина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дипломация III
Collapse
X
-
Ок, оправих ги. Ако някой друг забележи други неточности - казвайте. Проверил съм ги веднъж, но може да съм пропуснал нещо.
Това с Турция (не е само с нея) също.
Числовите показатели за армиите заемащи повече от една проивнция са дадени според средната сотйност (количество корпуси в провинция).
Comment
-
Е, стават грешки, имайте малко търпение, ще се оправят. Ориентирайте се и по тая таблица:
Така или инак Голъм гледа от нея за да направи картата. И очаквам играчите да са му поне малко благодарни, защото аз нямам намерение да правя такава за всеки ход, а така той ви помага за ориентировката.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Изкарвам тоя пост напред.messire Woland написаСтарта на първи ход ще е на 28ми януари, което значи, че до тази дата всички играчи ще трябва да са изпратили заповедите си. Те трябва да включват:
а. разхода на средства (например Австрия има да разпределя доход от 160 лири).
б. движение на военните единици.
В отговор на това писмо всеки ще научи за състоянието на армията си (нивата на тренираност на армията и флота и състоянието на бойния дух). Тези данни са различни за различните играчи затова призовавам участниците да ги пазят в тайна един от друг.
Забравих да уточня едно-две неща:
- по повод на първия ход: никой няма стартов ресурс "боеприпаси", но така или инак и армиите са съсредоточени в столиците и им трябва време за предислокация.
- пощенските адреси - нека да са само в една тема, която да е предназначена само за това и да не се залива с реплики. Там си споделете адресите, за да можете да водите дипломатическа кореспонденция. До 28ми има цяла седмица, в която да уговорите система на съюзи и дали ще спазвате съществуващите. При желание след това можете да обявявате явните съюзи на форума.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
щом другите успяват без проблеми, значи проблема е в твоя телевизорGaden Gogi написаАз ли съм отличника???
Много важен въпрос: ЗАЩО НЕ МОГА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ ВЪВ ФОРУМА НА ИГРАТА,
за трети път пробвам, попълвам полетата, натискам "прати", екрана мигва и пак съм си там, въведено име, мейл, но без парол;ите и кода.
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
E да ама в моят регион е по-несигурен, пък и не бях сигурен за детайлите около някой финансови делаgollum написаЕ, аз отдаван съм си изпратил заповедите за хода.
Довечера ще пробваме от другият телевизор тогава.княз Крылов написащом другите успяват без проблеми, значи проблема е в твоя телевизор
въпросът е че не дава никакво съобщение за грешка
Comment

Comment