Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

6,0 и 6,1 не са лоши - може и 5,3, ама ще ти се отели вола, аз първите 20 години беха на оцеляване - то даки, македонци, сармати, а после и братята римляни цъфнаха.
    Иначе Barbarian invasion e отвратителна. Особено западната империя за нищо не става - на червено, без пари и разни варвари ми прииждат.
    Византийците се справят по-добре, ама мъка - пехотата срещу катафрактите никаква я няма /то всъщност си е било така - късния римски легионер не можел да се сравнява по въоръжение и качество с този от 1-2в./. Единственото спасение е да спра противниковата конница с моите кавалеристи, които също не са цвете за мирисане, а на легионерите да дам заповед fire at will - да ги засипят с пилуми. Иначе се окопавам в градовете или дебна край мостовете - защото като ме хванат наоткрито... Особено "безсмъртните" клибанарии са ги направили нереално силни...
    Иначе графиката е малко куца.
    sigpic

Comment

И SPQR:Total war 6.0 не е никак лош мод са го играя и много ми хареса. Якото тука е, че можеш да си направиш легион. Първите кохорти могат да се „построят” в 28 провинции, а не в Рим. Те получават име на легион.
      Patavium: LEGIO I: AUGUSTA GERMANICUS
      Neapolis: LEGIO II: ADIUTRIX
      Massilia: LEGIO III: GALLICA
      Thermon: LEGIO IV: MACEDONICA
      Arretium: LEGIO V: ALAUDAE
      Apulania: LEGIO VI: FERRATA
      Osca: LEGIO VII: HISPANA
      Croton: LEGIO VIII: AUGUSTA
      Numantia: LEGIO IX: HISPANA
      Cadiz: LEGIO X: EQUESTRIS
      Mediolanium: LEGIO XI: FRETENSIS
      Ariminum: LEGIO XII: FULMINATA
      Segesta: LEGIO XIII: GEMINA
      Capua: LEGIO XIV: GEMINA
      Apollonia: LEGIO XV: APOLLINARIS
      Narbo Martius: LEGIO XVI: GALLICA
      Aventicum: LEGIO XVII: GERMANICA
      Iuvavum: LEGIO XVIII: GERMANICA
      Lugdunum: LEGIO XIX: GERMANICA
      Messana: LEGIO XX: VALERIA VICTRIX
      Syracuse: LEGIO XXI: RAPAX
      Salona: LEGIO XXII: DEIOTARIANA
      Caralis: LEGIO XXIII: PARTHICA
      Tarentium: LEGIO XXIV: VICTRIX
      Lilybaeum: LEGIO XXV: MARTIA
      Ambracia: LEGIO XXVI: CYRENAICA
      Palma: LEGIO XXVII: TRAIANA FORTIS
      Asculum: LEGIO XXVIII: PRIMIGENIA
      Както и имат орел.
      Играта тръгва под версия 1.5 на оригинала. Има нощи битки, както и нови провинции. Тъпото е само че картата е направена некадърно.

Comment

А откъде мога да ги намеря тези версии. Ром-тотала я играя със всички държави и взе да омръзва. Някой ползва ли чиит кодове да ми каже как мога да трепя собствените си герои в играта? Почнал съм една кампания със Селевкидите и се стремя да я изкарам до 14-та година въпреки че явно играта не е предвидена за толкова дълги кампании. Жалко че липсва интригата като в Медиивъла - граждански войни, узурпатори... :rock:

Comment

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=44066 SPQR:Total war 6.0 mod

http://www.rometotalrealism.org/download.html Rome total realism 6

Това са според мен най-добрите модове за Rome Total War

Comment

Що бе 5,3 си е класика, а тея малко са ги префърцунили - много ми буксуват докато тичат юнитите и се дразня....
            sigpic

Comment

Ами аз тоя мод не съм го играл . Имаш ли някакви картинки, интересувам се как изглеждат единиците.
              А за SPQR то и на мен ми забива( на друг мод или версия не го е правил) махнах тревата и са върви идеално :tup: .

Comment

подкпрепям Araslan изцяло...Досега съм играл на всички игри от поредицата и мисля че еволюират в развитието си....но сега можем само да тръпнем в очакване ...и дано цялото това ни предстоящо и нястоящо чакане си заслужава...

Comment

Прав си че еволюират но не и по отношение на стратегическата част. Историята в Медиивъла е много по-интересна има възможности за лавиране, комбинации, опасност до самия край. В Ром-тотала кампаниите са толкова опростени и праволинейни. Дано новия медиивъл да прилича в това отношение на стария, а не като сега да играя кампании на Медиивъл, битки на Рим. Номера със заобикалянето ми се вижда малко труден освен срещу компютъра. В този случай предпочитам кавалерията да е само на едното крило а фалангитите да са подредени диагонално (най-вече ако играя с Македонци). Действително обаче само римляните май имат конници които са хем най-силни хем бързи. Любима армия - персийска кавалерия, катафракти, 1-2 слона евентуално.

Comment

Здравеите на всички!Не знаех че има и други фенове на МТВ и РТВ!До сега участвам в руските форуми на ТВ там има много фенове!
                    Fiko
                    Аз също играя в момента на SPOR6.0 но с някои изменения-много е як!Играя и на ММ3 като също съм променил някои неща!
                    На които разбира руски имам превода на играта/на руски/!

Comment

sergeizmei
                      На които разбира руски имам превода на играта/на руски/!
                      Коя по-точно имаш преведена на руски!?
                      Имаш ли възможност да я качиш на някакъв торент? DATA.. LINKOS.. или BOL..
                      Аз първи ще я дръпна!!
                      Поздрави!..
                      ..И кажи ми ти страннико,
                      чувал ли си звук,
                      по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Здравей sergeizmei . Съгласен съм, че модчето е много яко, а ти какви изменения си направил, освен руският език?

Comment

BAGA_TUR
                          Fiko
                          Имам и РТВ и БИ на руски!Наи добре е да си ги дръпнете директно от руските саитове,защото аз в това отношение/качване/съм пълен чайник!
                          Радвам се,че и в България има фенове на Тотал Вар,аз лично от 2002г. друга стратегия не играя,но си кореспондирах с руснацитие-те са голями фенове!
                          Единия саит е-http://imperiall.1bb.ru-там в момента разработват мод за средните векове с участието на България и се нуждаят от изображения на средновековни български воини-мода се казва Русь Тотал Вар,ако имате възможност включете се!Руснаците са готини и ни уважават!
                          Другият саит е-http://twow.ru/forum-но там саита е огромен и не ти обръщат особенно внимание!
                          Fiko
                          Върнати са Брутите и Сципионите за да има завоевателна политика иначе знаеш,че е много трудно :aaa: !На ММ3 играе ли някои?
                          Дадохте ли глас за България на официалния саит да участва в МТВ2?

Comment

sergeizmei написа
                            Дадохте ли глас за България на официалния саит да участва в МТВ2?
                            Ами аз това от теб го научавам . Ако искаш хубав сайт за RTW препоръчвам ти http://twcenter.net/ няма по-добър сайт от този.

Comment

Вече и аз, от три дни я имам на руски..
                              Знам го по - добре от английския, така че това е подобрение..
                              Имаше нужда от инсталиране на едно файлче, по - малко от мегабайт..

.
                              ..И кажи ми ти страннико,
                              чувал ли си звук,
                              по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

А защо на руски?! По-лесно ли е? Бях чувал, че правят казашка версия за епохата на Богдан Хмелницки, от това ли е произтекал МОД-а?

Comment

Working...
                                X