Здравей, Ростиславе, ние сме почти съседи
Добре дошъл във форума.
А по темата - проблемът е, че някои хора упорито живеят в миналото.
Добре дошъл във форума.А по темата - проблемът е, че някои хора упорито живеят в миналото.
)
)
Все още си е зло, предвид престъпленията и терора, които то извършва спрямо собствения си народ дори и в този период, а и предвид целите, които Хитлер и неговото управление си поставят. Но в този период действията им са все още внимателни и потайни и ако си бяха отишли мирно, то сигурно исторически щеше да им остане образът на наистина малко твърдо управление, но като цяло полезно за възраждането на Германия. Е, разбира се, такова тоталитарно управление никога не може да си иде мирно (особено предвид какво означава властта за Хитлер)
Тука и аз си позволих малко демагогия
Не, сериозно, мислиш ли че някой в началото на 30те години сериозно се е замислял върху глобализацията?! Че то това е още времето на империализма! Ще съм много учуден ако ми покажеш на какви тогавашни статии или материали базираш това си твърдение.

Като отговор ще взема твоите въпроси към демокрацията и ще отговоря на тях спрямо нацизма:
) – агресия, геноцид, подтисничество.
На всеки е ясно, че българската действителност е мноооого далече от демокрацията. Ти упорито слагаш всички демократичноподобни чудесии в един куп, макар на няколко пъти да беше изтъкнато, че от "демокрация" до "демокрация" има огромни разлики в различните страни. Ако ще разглеждаме примери, дай да вземем истински демократични страни - Франция, Англия, Белгия, Холандия, Германия, скандинавските или пък извън Европа - Индия, Япония.
Comment