Аз, ти Соло и Тъндъра правим точно една кола народ, ама неговата дали е достатъчно проходима?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте да си подхванем изтърканата тема за най-добър танк
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написаАз, ти Соло и Тъндъра правим точно една кола народ, ама неговата дали е достатъчно проходима?НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Parabellum написаИдеята ви никак не е лоша, но имайте в предвид, че ако тръгнете да разпитвате хората за закопани танкове по границата, веднага полиционерите ще научат .
Трябва да се работи изтънкоmay the Force be with you
Comment
-
Parabellum написаВремето там винаги е меко и топло. Ако се хванете няколко души да отскочите през събота и неделя няма да съжалявате. Жалко че не съм си в България за да дойда с васmay the Force be with you
Comment
-
Han Solo написаParabellum написаВремето там винаги е меко и топло. Ако се хванете няколко души да отскочите през събота и неделя няма да съжалявате. Жалко че не съм си в България за да дойда с васТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
von Danitz написаТова идеализация и носталгия по родината ли е, знаеш ли къв дъжд ме е къпал на Огражден?may the Force be with you
Comment
-
Han Solo написаvon Danitz написаТова идеализация и носталгия по родината ли е, знаеш ли къв дъжд ме е къпал на Огражден?
Ако имаш нужда от помощ при разпита извикай ме!НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
Comment