Аз, ти Соло и Тъндъра правим точно една кола народ, ама неговата дали е достатъчно проходима?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте да си подхванем изтърканата тема за най-добър танк
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Зависи къде се намират машините. По-принцип Хан Соло е с Голф. Нашата идея е да отскочим да района на Мелник (след като получим разбира се по-подробна информация за дислокацията на Пантерите ), да се поразходим до тях и да направим снимки, след което да отседнем някъде в Мелник за преспиване и да обсъдим вечерта ситуацията на чаша мелнишко!Gaden Gogi написаАз, ти Соло и Тъндъра правим точно една кола народ, ама неговата дали е достатъчно проходима?НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
И какво от товаParabellum написаИдеята ви никак не е лоша, но имайте в предвид, че ако тръгнете да разпитвате хората за закопани танкове по границата, веднага полиционерите ще научат .
Трябва да се работи изтънко
Да не би да са секретни :? или още се пазим от гърците - не че не трябва , ама в друг смисъл. А за проходимоста на "Вечния сокол"
Аз със него съм се катерил на доста екстремни местенца , но все пак трябва да се види времето, защото май, май се разваля а Елемаг доколкото знам е алергичен към "калните бани"
may the Force be with you
Comment
-
Абе знам че е топло, случвало ми се да тръгвам от София при -5 покрай яз. Студена да правя слалом между закъсали коли и камиони а като стигнах Сандански и Петрич беше почти пролетно - като за дебела риза. Просто ако е дъждовно няма начин да изгазим калта, а и още никой не се обажда къде са тия пусти танкове, само ми запалиха любопитствотоParabellum написаВремето там винаги е меко и топло. Ако се хванете няколко души да отскочите през събота и неделя няма да съжалявате. Жалко че не съм си в България за да дойда с вас
may the Force be with you
Comment
-
А де , и на мен ми е любопитно къде са танковете. това което знаех за тях ви го казахHan Solo написаАбе знам че е топло, случвало ми се да тръгвам от София при -5 покрай яз. Студена да правя слалом между закъсали коли и камиони а като стигнах Сандански и Петрич беше почти пролетно - като за дебела риза. Просто ако е дъждовно няма начин да изгазим калта, а и още никой не се обажда къде са тия пусти танкове, само ми запалиха любопитствотоParabellum написаВремето там винаги е меко и топло. Ако се хванете няколко души да отскочите през събота и неделя няма да съжалявате. Жалко че не съм си в България за да дойда с вас
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
хе хе и аз съм бил войник в региона и съм брал студ, между другото май намерих човек който навремето е бил от тия дето са закопавали танковете по южната граница, въпроса е какви танкове е закопавалvon Danitz написаТова идеализация и носталгия по родината ли е, знаеш ли къв дъжд ме е къпал на Огражден?may the Force be with you
Comment
-
8) 8) 8)Han Solo написахе хе и аз съм бил войник в региона и съм брал студ, между другото май намерих човек който навремето е бил от тия дето са закопавали танковете по южната граница, въпроса е какви танкове е закопавалvon Danitz написаТова идеализация и носталгия по родината ли е, знаеш ли къв дъжд ме е къпал на Огражден?
Ако имаш нужда от помощ при разпита извикай ме!НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
Comment