Дайте да си подхванем изтърканата тема за най-добър танк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

Аз, ти Соло и Тъндъра правим точно една кола народ, ама неговата дали е достатъчно проходима?

Comment

• Елемаг
      ветеран
      • Jul 2004
      • 905

Gaden Gogi написа
      Аз, ти Соло и Тъндъра правим точно една кола народ, ама неговата дали е достатъчно проходима?
      Зависи къде се намират машините. По-принцип Хан Соло е с Голф. Нашата идея е да отскочим да района на Мелник (след като получим разбира се по-подробна информация за дислокацията на Пантерите ), да се поразходим до тях и да направим снимки, след което да отседнем някъде в Мелник за преспиване и да обсъдим вечерта ситуацията на чаша мелнишко!
      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

• Parabellum
        ветеран
        • Mar 2003
        • 5567

Идеята ви никак не е лоша, но имайте в предвид, че ако тръгнете да разпитвате хората за закопани танкове по границата, веднага полиционерите ще научат .
        Трябва да се работи изтънко
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• Han Solo
          Контрабандист
          • Oct 2004
          • 581

Parabellum написа
          Идеята ви никак не е лоша, но имайте в предвид, че ако тръгнете да разпитвате хората за закопани танкове по границата, веднага полиционерите ще научат .
          Трябва да се работи изтънко
          И какво от това Да не би да са секретни :? или още се пазим от гърците - не че не трябва , ама в друг смисъл. А за проходимоста на "Вечния сокол" Аз със него съм се катерил на доста екстремни местенца , но все пак трябва да се види времето, защото май, май се разваля а Елемаг доколкото знам е алергичен към "калните бани"
          may the Force be with you

Comment

• Parabellum
            ветеран
            • Mar 2003
            • 5567

Времето там винаги е меко и топло. Ако се хванете няколко души да отскочите през събота и неделя няма да съжалявате. Жалко че не съм си в България за да дойда с вас
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• Han Solo
              Контрабандист
              • Oct 2004
              • 581

Parabellum написа
              Времето там винаги е меко и топло. Ако се хванете няколко души да отскочите през събота и неделя няма да съжалявате. Жалко че не съм си в България за да дойда с вас
              Абе знам че е топло, случвало ми се да тръгвам от София при -5 покрай яз. Студена да правя слалом между закъсали коли и камиони а като стигнах Сандански и Петрич беше почти пролетно - като за дебела риза. Просто ако е дъждовно няма начин да изгазим калта, а и още никой не се обажда къде са тия пусти танкове, само ми запалиха любопитството

Comment

• Елемаг
                ветеран
                • Jul 2004
                • 905

8) 8) 8)
                Все още търся по въпроса! Ако някой има познати в Мелник или района може да ни помогне ако ги попита за информация.
                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

• Parabellum
                  ветеран
                  • Mar 2003
                  • 5567

Han Solo написа
                  Parabellum написа
                  Абе знам че е топло, случвало ми се да тръгвам от София при -5 покрай яз. Студена да правя слалом между закъсали коли и камиони а като стигнах Сандански и Петрич беше почти пролетно - като за дебела риза. Просто ако е дъждовно няма начин да изгазим калта, а и още никой не се обажда къде са тия пусти танкове, само ми запалиха любопитството
                  А де , и на мен ми е любопитно къде са танковете. това което знаех за тях ви го казах

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Смятам че ако знаем с точност до 10 км ще ги намерим.

Comment

• Parabellum
                      ветеран
                      • Mar 2003
                      • 5567

Я вижте това

Comment

• von Danitz
                        маринист-баталист
                        • Jul 2003
                        • 5350

Страничката е супер, на Прага-та май е царя! А Хорх в движение съм чувал, че им върши още работа в Момчилградската кашимерия.
                        Времето там винаги е меко и топло.
                        Това идеализация и носталгия по родината ли е, знаеш ли къв дъжд ме е къпал на Огражден?

Comment

• Han Solo
                          Контрабандист
                          • Oct 2004
                          • 581

von Danitz написа
                          Това идеализация и носталгия по родината ли е, знаеш ли къв дъжд ме е къпал на Огражден?
                          хе хе и аз съм бил войник в региона и съм брал студ, между другото май намерих човек който навремето е бил от тия дето са закопавали танковете по южната граница, въпроса е какви танкове е закопавал

Comment

• Елемаг
                            ветеран
                            • Jul 2004
                            • 905

Han Solo написа
                            von Danitz написа
                            хе хе и аз съм бил войник в региона и съм брал студ, между другото май намерих човек който навремето е бил от тия дето са закопавали танковете по южната граница, въпроса е какви танкове е закопавал
                            8) 8) 8)
                            Ако имаш нужда от помощ при разпита извикай ме!
                            НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

• Parabellum
                              ветеран
                              • Mar 2003
                              • 5567

Казвайте какви танкове е закопавал чиляка
                              Леле ако се окажат Тигриииииииииии, малий

Comment

• Gaden Gogi
                                The Voice of Reason
                                • Oct 2003
                                • 10940

И един мормот завива шоколада в станиол.
                                А да знаете каква е съдбата на френските и чешки машини? нарязани или заровени? а щуговете? а халфтраковете? За последното ме гони мечта да си намеря в някой плевник.

Comment

Working...