Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте да си подхванем изтърканата тема за най-добър танк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ай-ай-ай, какви силни доказателства
    Леле, човек би си помислил, че всяка разбита машина е пряк упрек към създателя й
    И ако аз ти извадя подобни, но да речем като тези:

или този ИС-2 разрушен от вътрешен взрив:

Това какво ще докаже?
    Я се сопрете с Жожи, че сте направо сте се разлигавили като девойки в присъствието на цирков артист ... може ли
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз да съм ти поствал картинки? А ти да си направи труда да прочетеш статиите от линковете? Почвате да ни демонстрирате типичната германофилска чета: всичко швабско е велико, а който не е съгласен (независимо че се аргументира с факти, за разлика от празните приказки на германофилите) да ходи да се лигави?

Comment

Ммм И де съм хвалил аз немското? Въобще, можеше да се поинтересуваш малко от историята не периода, вместо да правиш първолашки грешки драги
        Фашисти са италианците, немците са национал-социалисти. Немските войски не са съставени единствено от областта Швабия, има и прусаци и други такива. Въобще Гоги, само на емоции не бива да се седи
        Щото почват да се правят унизителни грешки драги.
        Last edited by модератор; 24-10-2005, 12:17.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз също мислех да ги извадя.
          Сега обаче си е редно както направих аз да кажеш какво е предизвикало вътрешния взрив на ИСа дето си показал и какво е унищожило Т-34-85(на сайта отдето си взел снимките пише) вместо да ме замеряш с единствената простотия дето е могъл да роди акъла ти за девойката и цирковия артист.
          Ето още от тоя сорт

Обаче причината в случая не е немски танк(всъщност ние за танкове си гоорехме ако не си забелязал преди да ръснеш приткоумийцето си), а артилерията
          На първата снимка дето си ми дал причината пак вероятно не е немски самоходен бункер, а противотанково оръдие, при това доста късна изработка такова(РаК40, PaK43, PaK41/43 или нещо подобно) уцелило Т-34-85 в ходовата част.
          А снимката дето си ми дал на ИСа най-вероятно е продукт взрив на боекомплекта в резултат на попадение от гранатомет. Айде ми пусни някой ИС-2 заседнал у калищата или унищожен от РаК38(аз ти пуснах кралски Тигър утрепан от доста сходното 57 мм. Ис-2)
          Та така драга камериерко.
          Всекакви разумни аргументи за двигатели, транспортни вериги, нисък моторесурс и подобни явно освен обвинение в лигавщина друго не можаха да провокират.
          Ами вервай си че немските танкове са велики!!!
          Чест прави на някои преждеговоривши като Голум че поне си признаха че нищо не разбират и ме изслушаха(изчетоха) без да ръснат някое плиткомъдрие
          Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Thunderchief написа
            Ами вервай си че немските танкове са велики!!!
            Напълно безпочвено обвинение.

А по темата, ще си поръчам сега това

и ще видя за какво иде реч.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
              Напълно безпочвено обвинение.

А по темата, ще си поръчам сега това

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...=UTF8&v=glance

и ще видя за какво иде реч.
              Aми просто се поизтървах и отговорих на едно такова с друго.
              Това дето ще си го поръчваш изглежда интересно

Comment

Поръчах го заедно с това

надявам се да изчерпат темата.
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И то интересно изглежда. Надявам се да разкажеш накратко в темата за какво иде реч като ги прегледаш

Comment

Камерер написа
                    Ммм И де съм хвалил аз немското? Въобще, можеше да се поинтересуваш малко от историята не периода, вместо да правиш първолашки грешки драги
                    Фашисти са италианците, немците са национал-социалисти. Немските войски не са съставени единствено от областта Швабия, има и прусаци и други такива. Въобще Жожи, само на емоции не бива да се седи
                    Щото почват да се правят унизителни грешки драги.
                    Уха, липсата на познания за танкове се опитваме да компенсираме със заяждане с моята нескромна личност и лапешки опите да ме дразниш с неправилно изписване на ника.
                    Впрочем знам от кои се водят фашисти, знам и от къде идва името. впрочем къде в последните постове съм нарекъв германците "фашисти"? Или се опитваш да се заедяш за спорта?
                    лапешки работи и седнал после за емоции да ми говори, или бъркаш емоциите с фактите? Някой от вас да си направи труда да оспори преведените ФАКТИ? НЕ, а направи си извода кой го дава на емоции.
                    Първолашко поведение.

Comment

Заключвам темата за един ден за да се успокоят страстите.
                      albireo написа

Comment

То единия ден стана година и половина ама нейсе. Даже не помня за какво беше тая тема и дали имаше смисъл да я отключвам.
                        albireo написа

Comment

ама да ти припомним ли?

Comment

Дали имате някаква информация за проекти съветски , немски от ВСВ за конструкция на танкове с използване на главно на сглобка , което би увеличило скоростта на производство

Comment

Working...
                            X